Djursholm får asylboende – speglar den mänskliga kollapsen i Sverige #asylkaos

Den före detta förskolan Pärlan på Bragevägen 33 i Djursholm blir asylboende.

Förskolan Pärlan har liksom många andra förskolor och skolor i Sverige lagt ned sina verksamheter. Skälen är ofta desamma, nämligen det sviktande elevunderlaget.

I kommun efter kommun ser vi samma utveckling där den svenska befolkningen minskar på grund av låg nativitet, vi svenskar föder för få barn vilket ger konsekvenser. I många orter väljer också de unga vuxna att flytta till större städer och bidra till småorternas avfolkning.

bragevagen33-djursholm
Före detta förskolan Pärlan, Bragevägen 33, Djursholm 

På kommunens hemsida skrev man tidigare i år:

Produktionsstyrelsen beslutade vid ett extra sammanträde den 27 mars att förskolan Pärlan i Djursholm avvecklas från och med sommaren 2015. Bakgrunden är att antalet barn i kommundelen Djursholm minskar permanent.

Om ingenting görs så beräknar vi att de kommunala förskolorna i Djursholm kommer att ha nästan 200 tomma platser i augusti 2015.

Problemet är uppenbart och likartat över hela Sverige. Den fråga man ställer sig är varför inte en enda politiker öppet och tydligt har påtalat problemen och försökt skapa incitament för att få fler att bilda familj och sedan föda betydligt fler barn än vad som sker idag.

Nativitetsfrågan är Sveriges ödesfråga, men ingen gör något åt den. Inte heller SD trots att de om några borde lyfta den. Utan svenskar inget svenskt Sverige.

Politikerna som alltså i det här fallet har misskött sig fullständigt och inte ens försökt göra något åt de fallande födelsetalen står nu inför skolnedläggningar överallt.

Nu när lokalerna står tomma som monument över ett misskött samhälle väljer politikerna i Djursholm, liksom på andra håll, att fylla dem med asylsökande från Somalia, Afghanistan, Irak, Syrien, Eritrea och andra delar av världen.

De säger ja och amen till regeringens påbudspolitik som innebär att gränserna ska stå vidöppna i all framtid och 10 000 illegala invandrare tillåts komma in i landet varje vecka och bosätta sig här permanent och dessutom bli försörjda resten av livet.

Politikerna i Djursholm i Danderyds kommun arbetar nu tillsammans med de landförrädare som vanstyr landet och hjälper till med att byta ut befolkningen. Svenskarna ska trängas undan och invandrare från fjärran länder tillåts ta över landet.

Redan om 10-15 år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land vilket inte bekymrar politikerna det minsta. Stora delar av Sverige kommer då att se ut som Rosengård och kaos kommer att råda.

Man tar sig för pannan när man ser hur politikerna medverkar till att förstöra vårt land.

Relaterat:

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s