Sala stadshotell tar emot 150 asylsökande #asylkaos

Sala Stadshotell (Sala Statt & Konferenshotell AB) på Bråstagatan 5 i Sala blir asylboende.

Ledande politiker i Sverige väljer att förstöra sitt land med hjälp av massinvandring. Dessutom finns det företagare som parasiterar på den sjuka politiken genom att hyra ut sina fastigheter eller på annat sätt medverka till att asylsökande kommer till kommun efter kommun och får bo där gratis.

De asylsökande kommer nästan alltid till nyrenoverade fina boenden, som många bostadslösa svenskar gärna skulle vilja bo i. Men svenskar är inget värda i dagens Sverige. Politikerna berövar svenskarna deras land och massimporterar somalier, irakier, syrier, eritreaner, afghaner och andra folk som inte borde få sätta sin fot i vårt land.

sala-stadshotell-sala-statt
Sala Stadshotell fylls upp med 150 asylsökande

Massinvandringspolitiken bedrivs över huvudet på svenska folket som påtvingas asylsökande inte bara i stora asylanläggningar i nästan varenda kommun utan varje liten tätort ska fyllas upp med människor som inte har i Sverige att göra.

Det som pågår är ett folkutbyte där svenskarna trängs undan i sitt eget land. Det är ett mjukt folkmord. Den här politiken kan bara genomföras för att politikerna har avvecklat demokratin och inskränkt yttrandefriheten och för att politikerna backas upp av medier som inte vill Sverige något gott.

Vi lever i en totalitär stat.

Liksom i andra totalitära stater krylla det av medlöpare som vill parasitera på regeringens politik och visa lojalitet till makthavarna, hur galna de än är.

År 2014 såldes Sala Stadshotell till företaget Gruvtornet AB. Gruvtornets styrelse består av Dan Marcus Andersson, Bror Erik Andersson och Ann-Charlotte (Lotta) Andersson.

Direkt efter köpet av Sala Stadshotell var det oklart vad ägarförändringen skulle innebära. Nu har vi facit.

Sala Stadshotell blir asylboende. Ägarna har för avsikt att bidra till förstörelsen av Sverige och den egna kommunen Sala. De kommer nu att låta hotellet ta emot asylsökande och inleda förvandlingen av Sala från en relativt trygg ort till en mångetnisk oroshärd. Ägarna medverkar inte bara till att förstöra Sverige, de ställer upp både direkt och indirekt på den sjuka politik som kommer att leda till att svenskarna blir i minoritet i sitt eget land inom 10-15 år.

Liksom många andra företagare som parasiterar som den sjuka invandringspolitiken talar man här om att man vill ”hjälpa” till. Vadå hjälpa? Det enda som sker är att vi stjälper Sverige. Om man ska hjälpa så ska man hjälpa de asylsökande på plats i närområdet, inte flytta dem til Sverige.

En dag ska förhoppningsvis politikerna ställas till svars för den skada de orsakar vårt land med sin invandringspolitik. Företagare som ställer upp på det här ska naturligtvis bojkottas i alla sina verksamheter.

Relaterat:

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s