Sporthotellet i Härnösand blir asylboende #asylkaos

Sporthotellet på Volontärvägen 9 på Högslätten i Härnösand blir asylboende för ca 20 ”ensamkommande flyktingbarn”, som media systematiskt och lögnaktigt kallar afghanska ungdomar eller unga vuxna som kommit till Sverige tillsammans med andra afghaner.

sporthotellet-harnosand_33
Sporthotellet på Volontärvägen  i Härnösand

Det blivande asylboendet är ett talande exempel på den idioti som råder i Sverige idag.

Den svenska regeringen bedriver en politik som skadar Sverige.

Invandrare massimporteras för att de ska kunna etablera sig här och ta över landet. 

Hela den svenska statsapparaten används för att asylsökande ska påtvingas folket.

Samtliga svenska kommuner ska tvingas ta emot dem och ge dem uppehälle i vårt land på vår bekostnad.

Ett stort antal företagare och enskilda människor ställer upp och hjälper regeringen att genomföra sin skadliga politik.

Dessa företagare hyr ut sina hotell, campingar, vandrarhem eller liknande och bidrar till att omvandla Sverige från ett svenskt land till ett mångetniskt land där svenskarna blir i minoritet i sitt eget land inom 10-15 år.

I det här fallet är det en ekonom från Stockholm som flyttat till Härnösand och som kommer att göra livet surt för den svenska befolkningen i kommunen. Han heter Carl-Fredrik Edgren och har startat företaget CarMa Care Living AB som ska driva asylboende på Sporthotellet i Härnösand.

I CarMa Care Living AB:s styrelse sitter Ulf Lars Göran Halvarsson, Carl-Fredrik Edgren, Malin Helena Edgren, Anneli Lidén Halvarsson.

Sporthotellet drivs av AIK Hockey. Tillsammans kommer de att upplåta hotellet åt asylsökande och bidra till att slå sönder vårt land. Ingvar Johansson som är ordförande för AIK Hockey säger att ”föreningen är positiv till integration”.

Carl-Fredrik Edgren på asylföretaget Carma Care Living AB har bott i Somalia. Han säger till lokalmedia:

– Jag har egna erfarenheter av hur situationen ser ut på plats. Jag och min fru slog våra kloka huvuden ihop och på den vägen är det…. Den person som ska leda verksamheten måste ha socionomexamen eller liknande. Det ställs även krav på övrig personal. Det blir en utmaning att hitta rätt eftersom arbetsmarknaden är begränsad.

Det blivande asylboendet kommer att anställa ungefär 14 personer som ska jobba på heltid med att ge service åt de boende som sannolikt blir afghaner.

Här har vi alltså ett gäng personer som inte bara parasiterar på en politik som skadar Sverige, de bidrar dessutom själva till att skada Sverige genom att samarbeta med politiker som har svåra problem med att fatta vad de ställer till med.

Inte nog med att Sverige förfaller, ekonomiskt, moraliskt, kulturellt, demokratiskt och mänskligt. Vi har redan över 200 områden som är så otrevliga eller farliga att ingen normal svensk vill visas där. Nu bidrar Carl-Fredrik Edgren och hans anhang med att förstöra Sverige ytterligare. Redan om 10-15 år är svenskarna i minoritet i sitt eget land.

Personer och företag som arbetar med att förstöra Sverige måste bojkottas i alla sina verksamheter.

Relaterat:

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s