Varning för Nato! Varning för Nato! Varning för Nato!

I en typisk agendajournalistisk anda publicerar DN idag en artikel som röjer etablissemangets dolda agenda. De vill att vi ska gå med i Nato så att våra länder blir mer gränslösa och mångetniska. Det sägs inte i texten, men framgår ändå av innehållet. DN lanserar Natos ideologi och strategi som innebär att Nato vill hindra invandringskritiker från att sprida sina åsikter.

Nato är en försvarsorganisation som har överlevt sig själv och numera ägnar all sin kraft åt att motarbeta självständiga nationalstater. Det finns hundratals om inte tusentals exempel på hur Nato agerar för att söndra etniskt homogena nationalstater.

no-to-nato

Ett av de mest kända exemplen är den pensionerade general Wesley Clarks uttalande under 1990-talet om att:

There is no place in modern Europe for ethnically pure states. That’s a 19th century idea and we are trying to transition into the 21st century, and we are going to do it with multi-ethnic states.

Den synen på världen är en del av amerikansk utrikespolitik och de mål som USA och Nato vill uppnå. De vill medvetet slå sönder nationalstaterna och angriper land efter land i världen med sin militära makt för att slå sönder strukturerna och orsaka flyktingströmmar som sedan väller in i Europa. Så har USA agerat i decennier och fortsätter att agera än idag.

Just nu är det många politiska krafter som vänder sig mot de flyktingströmmar som i stora antal vandrar upp till Europa och hjälper Nato att förverkliga idén om att skapa mångetniska stater av de tidigare etniskt homogena länderna i Europa. Det är nationalkonservativa partier som växer sig starka överallt och som i många fall får uppskattning från ryskt håll, mycket därför att det officiella Ryssland till viss del kan identifiera sig med nationalkonservativa rörelser.

USA håller nu på att förlora greppet om den opinion de tidigare haft i sina händer då många såg USA som en frihetssymbol när det kommunistiska oket låg som ett lock över stora delar av världen.

Vad vi inte tänkte på var att medan det visserligen utövades politiskt förtryck i de totalitära kommunistländerna, det var fattigt, materiellt eftersatt och allmänt trist så hade de inte öppnat för massinvandring från tredje världen och därmed hade de fördel av att fortfarande vara etniskt homogena när de gjorde sig av med det totalitära oket. Stora delar av den nationella identiteten fanns kvar ganska oförstörd.

Under tiden hade Västeuropa aningslöst låtit sig liberaliseras och ledas i en rikting mot gränslöshet där den tidigare etniska homogeniteten började upplösas med hjälp av politiska beslut som ökade invandringen. Det fanns rader av opinionsbildare bakom liberaliseringen som inte enbart handlade om att överge det egna etniska arvet utan att söndra nedärvda traditioner och egna kulturella uttryck.

I det strategiska kriget om världsherravälde och imperiebyggande gav Sovjet upp sitt globala imperiebyggande när kommunismen övergavs. USA fortsatte att bygga upp sitt imperium genom att låta USA-baserade multinationella företag köpa in sig i andra länders näringsliv och suga ut deras ekonomier. Ryssland fokuserade på sig själv och börja restaurerar sitt eget samhälle och hitta tillbaka till egna traditioner. USA fortsatte att bedriva en aggressiv utrikespolitik.

Den amerikanska utrikespolitiken baserar sig på amerikansk exceptionalism som innebär att man vill kontrollera världen och införa amerikanska liberala värderingar överallt, värderingar som strider mot de europeiska nationalstaternas traditioner och identitet.

Nato är en del av amerikansk exceptionalism och används som en spjutspets för att hävda USA:s politiska och ekonomiska dominans över världen. Som en parentes kan nämnas att presidentkandidaten Donald Trump ser ut att vara den förste presidentkandidat som vill gå i en annan riktning. Hur det blir i verkligheten om han blir vald vet man inte.

Nato är idag ett hot. Det framgår om inte annat av den artikel I DN idag där Nato utreder ”vilka krafter” som agerar mot den nationsupplösning som Nato förespråkar. Nato har för avsikt att bekämpa alla som slåss för sin nationella identitet. I Natos strategiska kommunikationscentrum, Stratcom, undersöker man nu vilka det är som ogillar massinvandring och vilka rörelser, partier och länder som försvarar rätten till den egna nationalstatens hegemoni.

Just nu pågår i det dolda kampanjer för att Sverige ska närma sig Nato och bli en del av den försvarsallians som är ett hot mot Sverige och svensk identitet. Försvarsministern Peter Hultqvist (S) sade i går att regeringen avser att ansluta sig till ett samarbete med Nato.

Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, MSB, som idag arbetar med att fylla upp Sverige med asylsökande och är en del av det totalitära Sverige som omvandlar vårt land till en mångetnisk bananrepublik har nära kontakter med Stratcom.

Stracom och den svenska totalitära staten inser att kritiken mot asylinvandring och öppna gränser är så stor att deras politik som går ut på att slå sönder nationalsten hotas av nationalkonservativa partier överallt. Valresultatet i Polen häromdagen efter nationalkonservativa partiets Lag och Rättvisas seger sände chockvågor till dem.

Nato och de totalitära politikerna i väst som förstör våra nationalstater arbetar nu dygnet runt för att hitta vägar att slå tillbaka. En sådan väg att är att skylla allt på Ryssland som idag sänder ut vissa nationalkonservativa signaler. Ett annat är att framställa nationalkonservativa som nazister och sprida lögner omkring sig. Hotet kommer i själva verket från Nato.

Ett tydligt exempel är från i måndags när Aftonbladets journalist Karin Pettersson fick stå i Agenda (TV 2 den 25 oktober) på lögnaktigt påstå att ett torgmöte i Trelleborg där SD:s Kent Ekeroth höll tal besöktes av ”uniformerade nazister”, en lögn som den vidriga Stiftelsen Expo sprider medvetet för att svärta ned SD. Och även om någon nazist hade lyssnat på ett offentligt möte så har det ingenting med SD:s politik att göra. Det kanske stod någon barnamördare där och lyssnade också. Eller någon våldsinriktad vänsterextremist. Har det med Ekeroths åsikter att göra?

Karin Petterson fick inte bemötas och Kent Ekeroth fick inte kommentera lögnen. Det är så här makten opererar. Medborgarna ska duperas för att makten ska säkra sin politik och sin totalitära prägel över samhället. De ljuger medvetet och de använder sina lögner i kampen mot alla som försvarar nationalstaten.

Mediamaktens intention med sin makt är att sprida lögner och propaganda för att uppnå sina mål. I det här fallet är det staten som vill hävda sin agenda och den går ut på att alla svenskar ska tvingas acceptera massinvandring, kolonisering och underkastelse för den politik som tar landet från svenskarna. Bakom detta finns Stratcom, Nato och svenska statliga verk som MSB.

Svenska myndigheter blir nu verktyg åt den amerikanska exceptionalismen och förråder sitt folk.

Stefan Löfven är därför en landförrädare.

Natos strategiska arbete går ut på att fånga upp grupper och individer som kan tänkas gå i deras ledband, antingen för att de är naiva och godtrogna eller för att de ställer upp medvetet på den politik som söndrar den egna nationalstaten.

Till sitt förfogande har Natos strateger ett antal grupper som arbetar i samma riktning och bereder vägen för deras globaliseringsarbete. Bilderbergsgruppen är en känd sådan aktör. Varje svensk globalist på toppnivå har deltagit i deras konferenser och underställt sig deras målsättningar om en globaliserad värld där vita människor trängs undan i sina egna länder.

Nu står vi inför ännu ett kapitel på den väg som leder till svenska folkets förintelse och död. Ett närmande till Nato kommer att göra det ännu lättare för svenska myndigheter att fortsätta upplösa Sverige som en svensk nation. Vi har övergivit det svenska försvaret som skulle försvara Sverige och nu närmar vi oss en försvarsallians som hindrar oss får att försvara Sverige. Det är helt galet!

Vi behöver ett nationellt självförsvar som förvarar folket och landet från globalisering.

Vi behöver ett nationellt självförsvar som försvarar folket från totalitära svenska myndigheter.

Vi behöver ett nationellt självförsvar som försvarar Sverige från Nato.

3 kommentarer på “Varning för Nato! Varning för Nato! Varning för Nato!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s