Wärdshuset Liden i Sundsvall blir asylboende #asylkaos

Wärdshuset Liden på Lidenvägen 92 i Liden i Sundsvall blir asylboende med ca 60 platser.

Företaget Elit Nordic Trading AB har tecknat ett avtal med Migrationsverket om att öppna ett asylboende i Wärdshuset. I styrelsen för Elit Nordic Trading AB sitter Jessica Marie Sandgren och Lars-Gunnar Sandgren. Företaget har nyligen öppnat ett asylboende för 170 asylsökande i den gamla militärförläggningen på Åstön i Timrå.

Nu håller de på och förbereder ytterligare ett asylboende i Wärdshuset Liden i Sundsvall. Enligt lokalmedia är det Jessica Marie Sandgren och Anders Woungerecht som ligger bakom initiativet. Om Woungerecht är delägare i bolaget framgår inte.

jessica-sandgren

De kallas i lokalmedia för ”entreprenörer” med borde kallas för något annat.

De medverkar på ett ytterst medvetet sätt till att förstöra vårt land. De säger att de har fått ”blandade reaktioner” på att öppna asylbondet på Liden, men bryr sig inte om den kritik de har fått. De bryr sig inte heller om att de bidrar till att förstöra inte bara trakten kring Liden utan hela Sverige.

Det är människor som Jessica Sandgren som gör att Sverige förfaller på en rad områden när politikerna låter gränserna stå öppna. Vi har redan 200 områden som påminner om Rinkeby och Rosengård som präglas av social oro, brottslighet, allmän otrygghet och etnisk rensning när svenskarna mer eller mindre tvingas därifrån eftersom det inte går att bo i sådana områden om man vill leva ett tryggt liv.

wardshuset-liden-svallWärdshuset Liden på Lidenvägen 92 i Liden

Just nu kommer över 10 000 migranter till Sverige varje vecka och redan om 10-15 år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land. Asylentreprenörer som bokstavligt talat lever på en sjuk politik tycks var fullständigt samvetslösa och ignorera det faktum att de bidrar till att förstöra sitt eget land.

Asylentreprenörerna bakom asylboendet säger att de tycker att det är ”konstigt” att inte ”alla vill hjälpa”. De kanske beror på att många vill hjälpa men vill hjälpa de asylsökande på plats, inte genom att låta dem komma till Sverige och bidra till att vi själva går under. Alla svenskar har inte heller så dålig moral att de vill parasitera på en sjuk politik.

Wärdshuset Liden kommer att vaktas dygnet runt av brandvakter.

Många fastighetsägare profiterar på en politik som driver Sverige rakt mot en avgrund. Svenska folket har inte bett om att få hundratusentals migranter, lycksökare och andra till sitt land eller till sin ort.

Politikerna bedriver en massinvandringspolitik mot folkviljan och tvingar alla kommuner att ta emot stora skaror asylsökande oavsett vad folk på dessa orter tycker om saken.

Jessica Marie Sandgren bidrar både indirekt och direkt till att skada vårt land när hon upplåter sin verksamhet till människor som har kommit hit illegalt och som på grund av regeringens vanvettiga politik kommer att få stanna här för alltid.

I förlängningen innebär den politiken att svenskarna kommer att bli i minoritet i sitt eget land inom 10-15 år.

Relaterat:

Polishelikoptrar ska övervaka asylboenden med värmekamera

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s