Skadegörelsen på Henrik Vinges (SD) lägenhet är bara fortsättningen på ett ställningskrig i Sverige

Under natten till onsdag blev SD:s presschef Henrik Vinge utsatt för ett politiskt attentat. Hans dörr målades med röd färg, man hällde färg i brevinkastet och lämnade även ett hotfullt meddelande efter sig. Vinge var inte hemma när attentatet inträffade.

I en rättsstat skulle under normala omständigheter attentat mot politiker högprioriteras. I Sverige lågprioriteras alla attentat som riktar sig mot invandringskritiker. Bara i sällsynta fall agerar rättsstaten mot de gärningsmän som oftast finns på den extrema vänsterkanten och då är det när gärningsmännen själva lämnat så tydliga spår efter sig att bevisen inte går att dölja.

Anledningen till att man lågprioriterar utredningar om brott som riktar sig mot invandringskritiker är att staten anser att de vänsterextrema grupperna fyller en viktig funktion i samhället. Alla hot, all hets och alla kampanjer som riktar sig mot invandringskritiker anses nämligen vara till nytta för den totalitära regimen i Sverige.

Genom att lågprioritera vänsterextremisternas brott kan de gång på gång begå nya brott och hjälpa etablissemanget att ”bekämpa rasismen”.

Samtidigt så ser vi att alla brott som riktar sig mot invandrare eller etablissemangets lakejer högprioriteras. Alla resurser sätts in om någon eller några agerar mot den vanvettiga politikens företrädare, politikens uttryck eller det nya samhälle som uppstår till följd av den vanvettiga politiken.

Tidigare har vi sett att 3 000 skolor kan brinna under loppet av en femtonårsperiod utan det förekommer några kampanjer från politiker eller media för att upplysa vad som ligger bakom, vilka som ligger bakom och att dessa skolbränder är ett resultat av det mångkulturella samhällets utbredning. Det är tyst om vilka grupper gärningsmännen tillhör när bilar brinner i förorten varenda helg.

Orsaken till tystnaden är att varje uttalad sanning i ämnet riskerar sticka hål på den varböld som mångkulturen i Sverige blivit.

För att upprätthålla illusionen om det mångkulturella samhällets förträfflighet angriper man systematiskt alla som har kritiska åsikter om mångkultur. Det är verbala hot, det är stigmatisering och det är överfall och misshandel.

Efter den nya vågen av massinvandring har svenska folket vaknat till på ett sätt som vi inte sett tidigare. Allt fler även inom de etablerade klasserna som levt skyddade från mångkulturen höjer nu sina röster och tar ställning för Sverige, mot massinvandring.

Etablissemanget vet att deras tid snart är över. Men så länge de har den politiska makten och har media på sin sida kan de fortsätta att hota och hata invandringskritiker.

Men ingen kommer att ändra inställning till invandringspolitiken för det. Ingen kommer att ändra sin åsikt och ingen kommer att ge efter för det vänsterextrema packet. Det har gått så långt att många invandringskritiker är beredda att dö för rätten att hävda sin åsikt.

henrik-vinge
Henrik Vinge

När AFA attackerade Vinges lägenhet menade de sinnesjuka elementen inom AFA att SD och Vinge ska hållas ansvariga för att det brunnit på några asylboenden. Vinge menar däremot att media har ett ansvar för hot av det här slaget eftersom de piskat upp en hatstämning mot SD. Liksom andra invandringskritiker som blivit utsatta kommer inte Vinge att vika sig för hot.

I en demokrati ska alla ha rätten att få yttra sin mening utan att behöva utsättas för våld och hot. Men eftersom Sverige inte har varit en demokrati på decennier utan en totalitär stat som använder våldsvänstern i egna syften så måste vi tyvärr räkna med fler attentat så länge sjuklövern har makten i Sverige.

Det är väldigt enkelt för en eller några myndigheter att gripa de skyldiga, men de är nu fullt upptagna med viktigare prioriteringar. De fyller upp Sverige med kolonisatörer och placerar ut dem över hela landet för att på sikt ta död på oss. Och de använder maktapparaten för att tvinga på oss en politik som vi inte vill ha. Regimen är ett monster som måste bort.

Vi är folket. Men vi är försvarslösa i jämförelse med makthavarna som har en hel statsapparat till sitt förfogande. Vi – folket – måste därför inrikta oss på att försvara oss från inte bara makthavare som förtrycker oss, utan också från våldsvänstern som utövar fysiskt våld mot oss.

Den framtid vi går till mötes nu är ingen lekstuga. Räkna med problem, men var inte rädd. Organisera dig i något parti, någon grupp eller något nätverk. Se till att du inte längre är ensam. Agera sedan tillsammans på det sätt som är lämpligt för att försvara landet. Det kan vara allt från att ställa upp i val till att delta i demonstrationer, flygbladsutdelningar eller andra kampanjer för Sverige.

Det allvarliga läget för Sverige kräver att varje svensk gör sin plikt! Det är Sverige och svenska folket som ska försvaras, inte det ruttna totalitära etablissemanget som förtrycker oss. De ska däremot bekämpas.

försvara-sverige

2 kommentarer på “Skadegörelsen på Henrik Vinges (SD) lägenhet är bara fortsättningen på ett ställningskrig i Sverige”

  1. Undertecknad håller inte med om att vänster-extremisterna är sjuka.
    De bygger hela sin livskarriär på att attackera goda, sunda svenskar.
    Vänster-extremisterna belönas av Makteliten.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s