Åkerö på Åstön i Timrå kommun har tagit emot asylsökande #asylkaos

I den gamla militärförläggningen i Åkerö på Åstön i Timrå kommun finns inga svenska militärer längre. De är bortrationaliserade och försvaret är nedlagt. I stället ägnar sig Försvarsmakten åt att fylla upp Sverige med kolonisatörer som får ta över landet från svenskarna.

Regeringen har öppnat gränserna för en storskalig invandring som endast kan liknas vid en invasion. Om den fortsätter i oförminskad takt så blir svenskarna i minoritet i sitt eget land redan om 10-15 år, kanske ännu snabbare.

Politikerna och Migrationsverket samarbetar nu med en rad aktörer för att ge de asylsökande bostäder, först i form av tillfälliga boenden och sedan mera permanent när de för förtur till bostäder.

Många privatpersoner har startat asylmottagningar av olika slag för att hjälpa politikerna att fylla upp Sverige med kolonisatörer samtidigt som de själva tjänar stora pengar på den skadliga politiken.

Bakom asylboendet på Åstön finns företaget Elit Nordic Trading AB. I styrelsen sitter Jessica Marie Sandgren och Lars-Gunnar Sandgren. Företaget öppnar nu även ett asylboende i Wärdshuset Liden på Lidenvägen 92 i Liden i Sundsvall.

jessica-sandgren

akero-aston-timra1 akero-aston-timra2 akero-aston-timra3 akero-aston-timra4 akero-aston-timra5 akero-aston-timra6 akero-aston-timra7

Det är människor som Jessica Sandgren som gör att Sverige förfaller på en rad områden när politikerna låter gränserna stå öppna. Vi har redan 200 områden som påminner om Rinkeby och Rosengård som präglas av social oro, brottslighet, allmän otrygghet och etnisk rensning när svenskarna mer eller mindre tvingas därifrån eftersom det inte går att bo i sådana områden om man vill leva ett tryggt liv.

I stort sett ingen av dem som arbetar direkt eller indirekt med att fylla upp Sverige med kolonisatörer vill bo i de områden de skapar. De sitter nästan alltid tryggt i mer eller mindre helsvenska områden ofta i stora villor som delvis bekostats av skattebetalarna.

Relaterat:

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s