Hällnäs med 259 invånare får 120+480 asylsökande #asylkaos

Hällnäs i Vindelns kommun har ca 259 invånare. Nu får de ytterligare 120 invånare som flyttar in. Det rör sig om asylsökande som ska bo i det gamla sanatoriets lokaler. Migrationsverket har slutit avtal med asylföretaget Hero Hällnäs (Hero Sverige). Efter att avtalet slöts har Migrationsverket godkänt att ytterligare 480 asylsökande kan komma dit. Det innebär 600 asylsökande i Hällnäs.

Svenska politiker har i flera decennier underlåtit att sköta om sitt land och bara förvaltat ett visst territorium som under deras förvaltningstid har förfallit. Politikerna har nämligen inte brytt sig om att vårda byn, kommunen eller landet utan har fört en låt-gå-politik och ägnat mest kraft åt att förverkliga sina egna drömmar om en större villa, en ny bil eller en lång utlandsresa.

hallnas-sanatorium-asylboende

Medan by efter by på landbygden har avfolkats när ungdomar har flyttat ut eller när unga vuxna inte föder tillräckligt många barn för att upprätthålla befolkningsnivån så har politikerna bara tittat på.

Nu ser vi facit i form av ett skrämmande svenskt befolkningsunderskott där skolor läggs ned för att det inte finns barn och där butikerna på landet stänger för att det inte finns kunder. Politikerna har låtit förfallet fortgå decennium efter decennium. De har haft alla chanser i världen att vidta åtgärder, men inte gjort något annat än att lansera politiska frågor som ytterligare bryter ned landet.

Feminism, mångkultur och antirasism är vad politikerna tror kan lösa landets alla problem – de problem som politikerna själva har skapat.

Sverige hade kunnat undgå många problem om politikerna hade slagits för traditionella familjevärlden och skapat normer för att stärka familjernas status och öka antalet familjer. Likaså hade vi kunnat undgå demografiska problem om politikerna hade skapat incitament för att öka nativiteten så att vi svenskar inte tynar bort som folk.

Men politikerna har suttit med armarna i kors och lanserat mångkultur som lösning på alla de problem de själva skapat.

De har fått för sig att massinvandring är bra och att Sverige blir bättre om landet blir mångetniskt. Politikerna radar ofta en ett antal olika bevekelsegrunder i sitt försvar för massinvandring, men det mesta är bara nonsens.

De brukar säga att migranter som kommer är en blivande vinst för Sverige för att de kostar samhället mindre än våra egna barn som kostar pengar från vaggan tills de börjar arbeta. Om vi får hit 25-åringar så blir de en vinst eftersom vi ”sluppit” ge dem barnbidrag, utbildningskostnader och annat under deras uppväxt.

De brukar också påstå att många av de asylökande som kommer har relativt hög utbildning och kan komma in på arbetsmarknaden nästan direkt och då bli en tillgång för Sverige.

Inte minst brukar många kommunpolitiker hävda att det är bra för orten att det kommer ”nya svenskar” och barn som kan fylla upp ortens tommas skolor och bli en tillgång både på kort och på lång sikt.

Men dessa politiker är etniskt och kulturellt blinda.

De saknar all grundläggande omdömesförmåga vilket redan deras brist på politiska initiativ för att få bukt med tidigare problem bevisar. De har inte åstadkommit någonting alls av värde för sin bygd eller sin kommun.

Nu när gränserna står öppna har några liberala och socialdemokratiska ”ideologer” gått på kurs och fått höra fraser om att ”mångfald är bra”, ”att vi hjälper människor som flyr för sina liv” eller att ”det är en tillgång och berikande” att få hit folk från andra kulturer. Det är människor som saknar förmåga att tänka självständigt som rabblar sådana fraser och kanske på fullaste allvar tror att massinvandring är jättebra.

Sådana politiker är livsfarliga för ett civiliserat samhälle eftersom deras politik skadar oss.

Sverige har varit ett etniskt homogent land i alla tider. Det har varit en tillgång och en styrka. Vi har enbart tagit emot ett begränsat antal invandrare och de har fram till ungefär 1960-talet varit från närområdet.

Nationalekonomen Tino Sanandaji har räknat ut att Sverige under hela sin historia fram till tiden efter andra världskriget tagit emot endast 200 000 invandrare och i stort sett samliga från grannländer som Finland eller andra länder i Europa.

Begränsad invandring av till oss etniskt besläktade individer har inte skadat Sverige. När Sverige sedan öppnade för invandring av större grupper med främmande etnisk och kulturell identitet öppnade vi också för en förändring av själva begreppet svensk.

Att vara svensk innebär att man tillhör den svenska folkstammen, vilket de tidigare närbesläktade invandrarna, finnar, skottar tyskar etcetera lätt blev en del av på grund av sin likartade etniska bakgrund.

Först när svenska politiker över huvudet på befolkningen började öppna för att göra landet mångetniskt började vi också lägga grunden för ett stort antal problem.

För det första så frågade man inte folket om de vill ha en sådan invandring. För det andra så fanns det inga offentliga samtal om vad en sådan invandring skulle leda till. För det tredje så försökte man redan tidigt att dölja kända negativa konsekvenser av en sådan invandring.

Folket skulle hållas okunniga om vad det innebär att göra Sverige mångetniskt. Idag ser många facit i form av getton, ökad vantrivsel, ökad grov brottlighet, kraftiga demografiska förändringar till svenskarnas nackdel och en ökad ekonomisk belastning för att försörja människor som inte är kompatibla med vår folkgrupp.

Svenska kulturella uttryck, svensk identitet och svenska nedärvda seder och tidigare folkliga sammanhållning kommer nu att slitas i stycken av politiker som inte begriper vad de sysslar med. De kan inte se skillnad på folk och folk och begriper inte att de civiliserade och relativt högpresterande svenskarna tvingas ta emot stora skaror lågpresterande människor med betydligt lägre IQ än genomsnittet för svenskar – och nu tvingas beblanda sig med dem mot sin vilja.

I område efter område som liknar Rosengård, Rinkeby, Husby, Biskopsgården, Angered, Tensta, Hageby, Skäggetorp, Kronogården, Gamlegården, Fittja, Norsborg, Ronna, Hovsjö, Stenhagen, Flemingsberg, Fisksätra och som politikerna skapar väljer svenskarna att flytta ut.

De vill inte bo i de områden som politikerna skapar och inte ens politikerna själva vill bo där. Men det dyker ständigt upp nya politiker som saknar allt erfarenhet av mångkulturella getton och tror att invandrarna alltid är en berikande tillgång.

Svenskarna röstar med fötterna genom att flytta bort från sådana områden. De vill inte bo där. De står inte ut när verkligheten tränger sig på.

Vad är problemet med svenskar? Det är svårt att undgå känslan av att många politiker föraktar svenskar så mycket att de vill förstöra svenskarnas land med hjälp av massinvandring. Vill de inte att det ska finnas svenskar även i framtiden?

Med tanke på att deras vanvettiga massinvandringspolitik kommer att göra svenskarna till en minoritet i sitt eget land inom 10-15 år så kan man lätt tro att de hatar oss.

I realiteten är de nog bara korkade. De tror på det meningslösa mantrat om ”alla människors lika värde” och inbillar sig att alla människor är likadana utom till hudfärgen. Några andra skillnader är de inte kapabla att se.

De är alltså etniskt och kulturellt blinda vilket gör dem så farliga. Politiker som styr en ort eller land och saknar grundläggande kunskaper i de ämnen de beslutar om är livsfarliga.

Att kommunpolitiker i Vindelns kommun kan acceptera att kommunen fylls upp med afghaner, somalier, irakier, eritreaner, syrier och andra som just nu forcerar våra gränser och sedan inbilla sig att de kan ”bli svenskar” är ren idioti.

Svensk är man om man hör till det svenska folket, som är ett folk sprunget ut den nordeuropeiska folkmyllan och som utvecklats i nordvästra Europa där vi finslipat vår inre och yttre karaktär under tusentals år.

Om det finns svenskar som är beredda att överge hela sin historia, sitt etniska och kulturell arv och ge bort landet till andra folk så finns även det folk som har en annan uppfattning och anser att svenskarna liksom många andra folk ska få ha ett eget land.

Men politiker som påtvingar oss svenskar invandrare i stora skaror från när och fjärran utövar en form av tortyr mot det egna folket. Varför tillåts inte vi andra att praktisera våra politiska teorier om att Sverige mår bättre utan massinvandring? Varför är det just politikernas bisarra teorier om att massinvandring är bra som får tillämpas?

Varje svensk har rätt att slippa bo i den mångkultur som politikerna skapar. Varje svensk har också rätt att försvara sitt land.

försvara-sverige

Relaterat:

White flight

SD-väljare förstår att det finns rasskillnader

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “Hällnäs med 259 invånare får 120+480 asylsökande #asylkaos”

  1. Beslutet att Sverige skulle vara ett mångkulturellt land fattades av en enig Riksdag 1975. På dessa 40 år har enbart en tredjedel av landets befolkning fattat att detta beslut kommer att förgöra Sverige och det Svenska folket fullständigt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s