High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande #asylkaos

Västernanläggningen High Chaparral i Gnosjö blir flyktingförläggning. High Chaparral startades av Bengt Erlandsson som under flera år samlat idéer från USA och ville bygga upp en klassisk västernstad. 1966 öppnades hans projekt som senare utvecklades vidare och drog allt större publik.

Idag drivs anläggningen av Bengt Erlandssons barn och barnbarn som kommer att förvandla den tidigare populära turistanläggningen till en jättestor flyktingförläggning.

high-chaparral

High Chaparral drivs av Brännhylte Handels Aktiebolag. I bolaget finns Philip Erlandsson, Kent Erlandsson och Emil Erlandsson.

Migrationsverket kontaktade familjen och frågade om de vill hjälpa staten med att fylla upp Gnosjö med afghaner, irakier, somalier, eritreaner, syrier, libaneser och andra folk som forcerar våra gränser just nu. Det ville de.

Emil Erlandsson berättar för lokalmedia att det kändes självklart att hjälpa till, särskilt när man har många stugor lediga på anläggningen. Eftersom Erlandsson liksom många andra som hyser in asylsökande i sina anläggningar vill ge dem ett fint välkomnande så renoverar man de delar av anläggningen som de asylsökande ska bo på. Flera personer kommer också att anställas på anläggningen och några av dem måste vara arabisktalande.

Man kommer också att köpa in två bussar så att de asylsökande kan få transport in till samhället när de så önskar. Eftersom det blir en stor flyktingförläggning så kommer Migrationsverket att ha kontor där.

Emil Erlandsson som representerar High Chaparral säger att han är glad över att få in pengar som kan användas för att utveckla turistanläggningen.

Familjen Erlandsson har förmodligen i enighet fattat beslutet om att upplåta High Chaparral åt asylsökande. Den stora frågan är hur de kan komma fram till att ett sådant beslut är klokt. Svaret är att de inte klarar av att tänka på annat än den egna ekonomin. I övrigt bryr de sig inte om ifall de bidrar till att förstöra Gnosjö och det svenska samhället i allmänhet.

Sverige är svenskarnas land. Nu utsätts vårt land för den värsta invasionen i vår historia och för första gången är vår existens hotad som folk och nation hotad. I år räknar med att det kommer 200 000 asylsökande, som inte ens är kompatibla med vår kultur eller vår svenska etnicitet.

Under tusen år och fram till tiden efter andra världskriget så har det kommit totalt 200 000 invandrare till Sverige – och nästan samtliga var från närområdet och hade liknande etnisk eller kulturell bakgrund. Nu kommer det 200 000 på ett enda år. Idag bor 1,6 miljoner människor i Sverige som är födda utomlands och ännu fler har utländsk bakgrund.

Som om det inte vore nog har en ny stor våg av massmigration inletts som inte har med invandring att göra utan är en regelrätt invasion av kolonisatörer som har fått klartecken av våra politiker att ta över landet.

De tvingar oss att ta emot alla dessa migranter som på sikt tar över vårt land helt och hållet. Redan om 10-15 år, en del säger om åtta år, så kommer svenska folket att vara i minoritet i sitt eget land.

Vi svenskar gräver alltså vår egen grav.

Nu vill företagarna bakom High Chaparral påskynda grävandet av den grav som svenska folket snart ska trilla ned i. De upplåter sin turistanläggning åt 393 människor som inte har i vårt land att göra utan är kolonisatörer. High Chaparrals ägare vill i praktiken att Gnosjös befolkning ska blir mera arabisk, mera afrikansk och mera icke-svensk för att Gnosjö på sikt bli något som liknar Rosengård, Rinkeby, Husby, Biskopsgården, Angered, Tensta, Hageby, Skäggetorp, Kronogården, Gamlegården, Fittja, Norsborg, Ronna, Hovsjö, Stenhagen, Flemingsberg, Fisksätra eller andra koloniserade områden och som politikerna skapat.

Inte nog med att familjen Erlandsson upplåter anläggningen åt människor som inte har i Sverige att göra och som vi svenskar inte har bett om att få hit, de tvingar på det sättet oss svenskar att bo bland människor vi inte vill se som grannar eller i vårt land.

Att svenskarna inte vill ha dem till grannar vet vi av många undersökningar om visar att när fjärrinvandrare flyttar in i ett område så flyttar svenskarna ut. Den politik som bedrivs är en form av terror mot svenskarna som inte kan bo kvar eftersom sådana områden blir otrygga, mångkriminella, och allmänt farliga. Så farliga att inte ens politikerna själva vill bo i de områden som de skapar.

Sverige är en totalitär stat där vi påtvingas en politik som vi inte vill ha.

Snart kommer regeringen att införa en tvångslag som innebär att alla kommuner kommer att tvingas att ta emot asylsökande. Man beräknar att den kommer att antas någon gång i mars 2016. Lagens syfte är att tränga undan svenskarna i sitt eget land och låta kolonisatörer ta över landet utan att vi ska kunna protestera.

Förmodligen förstår varken familjen Erlandsson eller stora delar av allmänheten hur allvarlig situationen i Sverige är. Alla företagare och fastighetsägare som upplåter sina anläggningar till asylsökande ger i praktiken direkt stöd till en sjuk politik som skadar landet oerhört mycket.

Att de vill tjäna pengar på en sjuk politik är inget som normala svenskar ska behöva ha förståelse för eftersom den sjuka politiken i det här fallet berövar svenskarna sitt land. På det sättet blir även familjen Erlandsson medskyldiga till att Sverige går mot sin avgrund.

Därför måste High Chaparral bojkottas på alla sätt.

Relaterat:

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s