One thought on “Finsk kvinna till svart invandrare: You are welcome but not in my country”

 1. Nedanstående information utdelat i 140 brevlådor i Bredsjö, Jönshyttan och Sävsjön tillsammans med Nya Tider. Mycket positivt gensvar.

  Var så god, tidningen Nya Tider med en fyllig artikel om motståndet mot det tilltänkta asylantboendet på Bredsjögården. Du kan läsa om Bredsjös historia och om mötet i Folkets hus där ett uttalande togs med anledning av att 185 asylanter från olika hörn av världen ska inkvarteras luxulöst i Herrgården.
  Sen artikeln skrevs har kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges respektive ordföranden tillsammans med gruppledarna för övriga partier, Sverigedemokraterna undantagna, polisanmält Folket husmötets uttalande för grovhet, kränkning och rasism. Maken till dumhet får man leta länge efter, det är fråga om en ren okynnesanmälan. Syftet med anmälan är istället att hota och skrämma dig från protester mot den nu förda folkförflyttningen till Hällefors kommun, att få dig stum inför dumheterna. Detta insåg också polisen som kastade anmälan dit den hör hemma – i papperskorgen!
  Låt inte de mångkulturella politikerna lura dig, förra veckan var över 300 utlandsfödda inskrivna på Hällefors arbetsförmedling, de som asylbaronerna planerar att ta till Bredsjö ej inräknade och ej heller alla de som Ovako planerar att säga upp. Hällefors kommun står inför en snar katastrof, om inte motstånd reses mot den ansvarslösa politiken.
  För dig som ännu inte kommit i åtnjutande av uttalandet från Folket husmötet i Bredsjö, återpubliceras det på baksidan av denna information.
  Slutligen, i e-brev till samtliga valda politiker i kommunen och till ett antal massmedia har jag tillkännagivit utmaningen till offentlig debatt mellan kommunstyrelsens ordförande Annahelena Jernberg(s) och mig under temat Flyktingkrisen och Hällefors framtid. Föreslagen plats är Folkets hus i Hällefors inom 30 dagar, Annahelena Jernberg får själv utse en opartisk mötes- ordföranden. Om Jernberg vågar inför allmänheten försvara sitt styre och sin politik så lovar jag en livfull, välbesökt och intressant debatt. Väl mött!
  Vänligen Curt Linderholm

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s