Vännäs tog emot 50 asylsökande #asylkaos

Vännäs ligger omkring 3 mil väster om Umeå. Politikerna i Vännäs består av en samling förvirrade människor utan verklighetsuppfattning. De lever i fantasins värld och inbillar sig att deras åsikter och handlingar är bra för Sverige. Det är precis tvärtom.

I Vännäs, liksom i de flesta andra kommuner, arbetar politiker från M, FP, C, KD, MP, S och V med att fylla upp Sverige med människor som inte borde ha fått passera våra gränser. Nu tar Vännäs emot 50 asylsökande och bidrar till att förstöra inte bara den egna orten utan även hela Sverige.

vannas

Regeringen låter gränsen stå öppen och nu forceras den av ungefär 10 000 somalier, eritreaner, irakier, afghaner, syrier och andra folk varje vecka. Det betyder att vi får ett nytt Umeå var tredje månad, eller två Vännäs varje vecka. Men det är inte med svenskar Sveriges befolkning ökar utan med människor från Afrika, Mellanöstern och andra avlägsna områden i världen.

Det är svårt att begripa hur människor kan medverka till att massimportera människor som på sikt kommer att ta över Sverige från svenskarna. Att människor i så hög utsträckning kan ställa upp på en politik som bevisligen förstör det egna samhället beror bl.a. på att media och ledande politiker driver den åsikten och att människor som saknar förmåga till kritiskt tänkande bara hänger på.

Erfarenheten bevisar redan att de mest ökända 200 områden som domineras av invandrare (det är i själva verket flera tusen områden som gör det) har gigantiska problem med social oro, otrygghet, brottslighet etnisk rensning när svenskar inte står ut att bo där och måste flytta på grund av en hotfull omgivning, på grund av vantrivsel och på grund av en känsla av hopplöshet inför alla de problem som finns i sådana områden.

Svenskarna röstar med fötterna och visar avsky för sådana områden genom att inte vilja bo där.

Likväl skapar politikerna nya sådana områden varje dag. De tvingar alltså svenskarna att bo tillsammans med människor de inte vill se på den egna orten eller i det egna landet. Men inte ens politikerna själva vill bo i de områden som de skapar.

Politikerna i Vännäs förstör den egna kommunen, men försvarar sannolikt sina handlingar med att ”vi måste hjälpa folk om flyr från krig” och därför måste vi flytta folk från hela världen til Vännäs. Argumentationen baser sig på ren dumhet eller lögn. De som kommer till Vännäs är inga flyktingar, de är migranter som söker att bättre liv. Det är inte Sveriges skyldighet att ta emot en enda av dem.

Vi har ett eget land som vi borde skydda och utveckla, men snart har vi inte längre ett eget land. Redan om 10-15 år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land och det beror på de idioter som styr landet och de flesta kommuner i Sverige.

Politikerna bidrar inte enbart till ett befolkningsutbyte utan även till ökad kriminalitet och mera grovt våld i samhället. Vi ser brutala åldringsrån bli vanligare, liksom våldtäkter och överfall när oskyldiga svenskar utsätts från rån och ofta grov misshandel.

Ett typiskt sådant invandrarrelaterat brott ägde rum i Falkenberg natten till söndagen den 1 november 2015. Tre kvinnliga anställda på en Maxrestaurang rånades av två maskerade män som misshandlade dem med baseballträ och kofot. Offren fick sina tänder utslagna och den ena kvinnan blev slagen så att armarna bröts av.

Andra exempel på invandrarrelaterade grova brott är:

Mordet på Elin Kranz

Gruppvåldtäkten på Jenny Lemon

Den grova misshandeln av Carl Erik Cedvander

Gruppvåldtäkten i Marriannelund

Morden på Emil och Carola Herrlin

Mordet på Tommy Gustavsson

Mordet på Mathias Borsing

Morden på Sara Vestin och Sylvia Hoek

Mordet på Cajsa Jonsson

Listan kan göras hur lång som helst. Det finns tusentals exempel på hur vanliga svenskar oskyldigt drabbats av råa överfall som utförts av människor som politikerna släppt in i landet mot folkets vilja.

Det handlar om att Sverige blir ett sämre land med denna massinvandring. Vi har nog med egna problem, men politikerna tycks anse att det är bättre att orsaka landet fler och större problem än de vi hade innan de började vanstyra vårt land.

Politikerna i Vännäs är en skam för Sverige.

Relaterat:

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

One thought on “Vännäs tog emot 50 asylsökande #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s