Expressen hänger ut människor som säger vad många tänker #asylkaos

Expressen är oroade över att det finns människor som vill försvara Sverige på det sätt som man normalt försvarar sitt land, genom olika typer av självförsvarsaktioner. När Engelbrekt försvarade folket var det inte med argument utan med våld, när norska och danska motståndsmän försvarade sina länder från tysk ockupation så var det inte med argument utan med våld.

Beroende på hur det politiska förtrycket ser ut i ett land så anpassar man sin försvarsförmåga eller sina handlingar till det. I Sverige är det möjligt att försvara landet – om man vill. I länder som Nordkorea går det inte att göra det utan att förmodligen bli avrättad direkt.

Våra förfäder som försvarade landet riskerade inte bara sina liv, allt de hade skapat för sina familjer togs ifrån dem, men trots det vågade många offra precis allt – för sitt land. Vi har våra förfäder att tacka för mycket, nu är det vår plikt att tacka dem för vad de gjorde för Sverige genom att själva försvara vårt land, landet som också är våra förfäders. Om vi inte försvarar landet nu när det behövs kommer vi att förlora det.

sverige-invaderas

Expressen ägs av familjen Bonnier som terroriserar svenska folket med sin agendajournalistik och sina kampanjer för öppna att gränserna så att Sverige går sönder.

Expressen samarbetar med kriminella vänstergrupper för att spåra upp invandringskritiker och hänga ut dem som om de – invandringskritikerna – vore kriminella.

Det hela är bara en fråga om vilket sida i kriget man befinner sig på. Expressen befinner sig på den fientliga sidan och använder sin makt och sina resurser för att bedriva krigföring mot svenskar som älskar sitt land och inte vill se landet förstöras. De hänger ofta ut människor som varken kan eller får försvara sig eller sin position. Bonniers taktik är huvudsakligen att hänga ut människor som ibland gör en del ogenomtänkta uttalanden eller som har en bakgrund som inte är den allra bästa.

Det är en medveten strategi för att hoppas få med sig stora delar av allmänheten mot ”rasisterna” som framställs som en skock halvkriminella idioter.

Expressen ”avslöjar” idag att det finns slutna facebookgrupper där man ”hetsar till våld och nya attentat mot asylboenden”. De som hetsar mest av alla är ”våldsdömda, kända nazister och mc-krimininella”. I själva verket är det Expressen som hetsar mot svenska folket.

Tidningens så kallade ”granskning” är ett sammelsurium av anklagelser mot Sverigedemokraterna och tidningen använder arga och upprörda människors tankar och åsikter om asylpolitiken för att misstänkliggöra alla som ifrågasätter den vansinniga politiken som driver mot Sverige mot en avgrund – en politik som Expressen och Bonnierkoncernen står bakom.

Nu när det finns människor som ser sitt land förblöda av en främlingsinvasion av aldrig skådat slag, så försöker tidningen skapa en hatstämning mot svenskar som ogillar invasionen. Tidningen försöker inte ens förstå invandringskritikernas åsikter eftersom de hatar alla invandringskritiker lika mycket oavsett om de är sofistikerade intellektuella eller vanliga knegare som på vardagssvenska säger vad de tycker.

Expressens krig mot invandringskritiker har nu letat sig in i slutna forum på nätet där en viss frispråkighet förekommer, ungefär på samma sätt som det förekommer frispråkighet i de egna hemmen i de flesta familjer.

Den är ingen som förvånas längre över att det finns folk som gläds åt att asylboenden brinner eftersom deras frustration över att aldrig få sin röst hörd sedan länge har övergått till hopplöshet och en önskan om rent fysiska angrepp på fiendens installationer där kolonisatörer huseras på skattebetalarnas bekostnad, skattebetalare som blir bestulna både på sina pengar och på sitt land.

Kent Ekeroths starka tal i Trelleborg används av media för att hetsa både mot Ekeroth själv och mot Sverigedemokraterna. Ekeroth förklarade där hur viktigt det är att överklaga asylboenden och kämpa på olika sätt för att stoppa dem. Han uppmanade svenskarna att gå man ur huse för att hindra expansionen av fler moskéer och flyktingförläggningar. ”Vi ska visa dom att nu smäller det” sade Ekeroth och menade att nu kommer vi att reagera och göra något åt asylinvasionen. Det togs av våra lögnaktiga medier och agendajournalister till intäkt för att SD inspirerat till attentat mot asylboenden.

Det startades ett drev mot Ekeroth och SD anklagades nu öppet av journalister och politiker för att vara ansvariga för bränderna. I själva verket var det ju politikerna själva som hade ansvaret som skapat såväl asylboenden som kritiska röster då de låter våra gränser stå helt öppna. Det är Stefan Löfvens fel att det förekommer brottslighet som är relaterad till mångkultur och massinvandring. Svenska folket har inte bett om att få se sitt land invaderas av somalier, irakier, syrier, afghaner, eritreaner och andra folk.

Drevet mot Ekeroth handlar om att media vill att vi ska ”tona ned retoriken”, dvs vi ska sluta använda starka ord mot politikerna som förstör Sverige. Svaret måste bli ”fan heller vi tiger”.

De fyller upp Sverige med främlingar utan att bry sig om vad folkmajoriteten tycker. Vi har redan 1,6 miljoner utlandsfödda i landet, men det räcker inte för Bonnierkoncernen. De vill radera ut hela det svenska Sverige med hjälp av storskalig massinvandring som saknar motstycke i vår historia.

Expressen säger att det har brunnit på 23 asylboenden i år. Men ingen har gripits och ingen vet något om brandorsaken, vilka eventuella gärningsmännen är eller varför de möjligtvis har tänt på byggnaderna. Expressen hade ju i förbigående kunnat säga att det brunnit över 3 000 gånger under 15 år på skolor och att dessa bränder är en följd av mångkulturen. Men det vill man inte. Alla problem som mångkulturen skapar ska döljas och istället försöker man skuldbelägga svenskar som har starka åsikter om hur politikerna och media förstör deras land.

Inrikesministern Anders Ygeman (S) uttalar sig och menar att polisen ser en ”tilltagande främlingfientlighet”. Det är en ren lögn från polisen.

Vad vi ser är ett ökat intresse från svenskar att vilja försvara sitt land, ingen annat.

Däremot är viljan att försvara landet lika varierande som metoderna man vill använda i sitt försvar. Svenska folket har inget organiserat självförsvar och därför skulle man kunna kalla de försvarshandlingar som ändå förekommer för ”spontanförsvar”.

Nyligen arrangerade en grupp invandringskritiker en demonstration på Sergels Torg som besöktes av ca 300-500 personer, uppgifterna varierar. Det hölls några tal och tanken hos arrangören är att återkomma regelbundet med fler demonstrationer. Det är en del av det svenska självförsvaret. Sedan finns det andra grupper som arbetar med andra koncept och på andra sätt, kanske med flygbladsutdelningar och liknande. Alla arbetsmetoder behövs och alla individer behövs vare sig de är ”mjuka” eller ”hårda” invandringskritiker. Genom att sträva åt ungefär samma håll kan vi uppnå resultat.

folkets-demonstration
Folkets demonstration den 1 november 2015, ett av många bra initiativ

Det fyller ingen funktion att beklaga sig över att den ena eller den andra gruppen eller individen arbetar på ett sätt som man själv inte uppskattar eller gnälla på människor som ändå gör något. Alla behövs i kampen för svensk överlevnad.

Även de människor som Expressen nu hänger ut som ondskefulla rasister behövs i kampen för Sverige. Det hade varit värre om de nu uthängda hade stått på fiendesidan i det ställningskrig som råder i landet.

En av facebookgrupperna som Expressen ogillar har det pigga namnet ”Beväpna Sverige” vilket sannolikt gav Expressens chefredaktör en så stor chock att se att han genast beordrade en hatkampanj mot gruppen. Sidan startades av en person som ställde upp för SD i valet 2014. Till Expressens förtvivlan innehåller gruppen personer som är ”tungt kriminella” och har bakgrund i ”90-talets nynazistiska rörelse”.

Sedan hänger tidningen ut ett antal personer med namn och bild och informerar läsarna om vilka domar de har på sig och citerar några av deras ilskna kommentarer där de i flera fall önskar att fler asylboenden gott kunna brinna upp. Tanken om att elda upp asylboenden får medhåll från många som uppenbarligen i desperation ser sitt land förloras. Andra som tidningen pratat med tar avstånd från allt våld och menar att det finns andra sätt att arbeta på.

Det finns andra sätt att arbeta på och det är med hjälp av kraftfull opinionsbildning man ska arbeta. Däremot finns det människor som i ren desperation vill ta till andra metoder för att de känner sig inträngda i ett hörn när politikerna torterar dem med en politik som förstör landet.

Vad som sägs i det slutna facebook-grupperna är ändå av intresse för det är vad många vanliga svenssons säger hemma i soffan. Det är sannolikt inte många som gråter om ett asylboende brinner upp utan ser det som en följd av det tillstånd som Sverige befinner sig i.

Sverige är i fara och då vill vi försvara landet.

Vi befinner oss i ett krigsliknande tillstånd där kriget består av allt utom vapen. Vi svenskar har rätt att försvara vårt land och på vilket sätt man väljer att försvara landet är upp till var och en – så länge vi inte har ett organiserat försvar.

Vi förordar alla lagliga metoder som står till buds, men eftersom lagarna skärps snart och alla kommuner tvingas att ta emot asylsökande så kommer inte alla att nöja sig med lagliga metoder   – eftersom lagen förtrycker svenska folket.

Om andra förtryckta folk hade nöjt sig med att ”följa lagen” så hade de inte kunnat göra sig av med förtryckarna. Det finns gott om sådana exempel. Det finns också exempel på hur regimer störtat sitt folk i fördärvet för att det inte fanns någon kraftfull opposition som vågade ta strid mot förtryckarna.

Det principiellt viktiga är att man skapar egna nätverk där man uträttar det man vill uträtta. Några förslag finns här.

Andra kan hitta på egna förslag som är bättre. Det är en stor fördel om man på en ort kan samla några liksinnade och protestera så kraftfullt mot ett asylboende att det måste upphöra eller flytta. Om det är privata aktörer som driver boendet kan man agera mot dem genom att bojkotta alla deras verksamheter och informera grannar och andra om vilka fula fiskar de är som profiterar på en politik som slår sönder Sverige.

Det finns mycket att göra för var och en som vill göra något. Kom ihåg: Sverige är vårt land, vi har rätt att försvara det.

försvara-sverige

Relaterat:

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

3 kommentarer på “Expressen hänger ut människor som säger vad många tänker #asylkaos”

 1. Tyskernes första insats i Danmark 9. April 1940, var att besätta alla tidningsredaktioner och Danmarks Radio. Således kunne man styre all info till de ockuperade. Da den Danska regeringen fegt kapitulerade, fick man vänligen kommunicera med sin befolkning genom de av tyskerna kontrollerade medier.
  Det första tecken på motstånd, idag hyllat som något fantastiskt, var en uppsjö av undergrundstidninger, ganska likt de förhatliga och helt okontrollerbara siter, hatforum och allt vad det kallas. På stencilerade papper delades uppfordringar ut, att skada okupationsmagten med de få till buds stående medel.
  Då gemene dansk inte förfogade över handeldvapen, sprängmedel o dyligt, var den första början lite trevande, men man lyckades sätta fyr på valde delar av tyskernas maskineri, garageanläggningar, förläggningar och brändselsdepoter. Desutom började man genom fräcka stölder skaffa sig vapen.
  Sammanfattningsvis kan man följa en stigande aktivitet, med offre på båda sidor. 1940-41 var bränderna i majoritet, och naturligtvis blev detta fördömt av den samlade presse. Danska poliser, lojala mot sin regering arbetade jämte GeStaPo med att spåra upp gärningsmännen, en av orsakerna till att politiet (polisen) inte är särskild omtyckt.
  Från 1942 kom det så till lite mera regelrätt motstånd, maskningsaktioner, strejker och sabotage i produktionslinjerna var förekommande lite överallt. Mellan regulära motståndsgrupper som tx BOPA och Holger Danske kom det däremot till öppen strid, eldkamp i gatorna, attentat mot värnemagtens personal och sprängningar av industri och järnväg.
  1943 hade till o med hemmafruerna fått nog av ockupanterna. Delar av Köpenhamn och Århus blev no go zoner, innan ordet var uppfunnen, och då tyskerna i september arresterade polisen, hären avväpnades och den danska flottan skulle tagas i beslag, då ekspolderade Danmark.
  Tre år tog det för den danska stubinen att brinna ut, men då smällde det till rejält. Hur länge till innan vi idag har fått nog?
  Tro inte annat än de ensamkomna, Lövens döda som flyr, och Monas pojkar är någonting annat än en ockupationsarm’e. Sent skal svensken vakna!

  Gilla

 2. Jepp !! Allt i artikeln är sant ! När vi i kraftfulla ordalag påpekar brottsligheten till förövarna blir dom ”hariga” och gråter ut överallt om näthat…..dom skapar otaliga ”Backa KnasFia” (eller allt vad dom heter.)..Journalisterna gillar tydligen inte att få tillbaka med samma mynt ! Sedan årtionden har dom okommenterat kunnat spy sitt hat mot nationellt sinnade . Underbart att dom äntligen får lite mothugg….ha-ha-ha !!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s