Socialdemokrat i Timrå arbetar för att utrota svenska folket #asylkaos

Ordföranden i socialnämnden i Timrå heter Per-Arne Frisk (S), men han gör inte skäl för sitt namn. Han är mycket upptagen med att fylla upp kommunen med asylsökande från Eritrea, Somalia, Irak, Syrien, Afghanistan och andra länder utan att ta minsta hänsyn till vad svenska folket tycker eller vad konsekvenserna blir för landet på kort och på lång sikt.

Nu har kommunen planerat uppförande av modulhus i Bergeforsen. Inte för att svenskar ska bo där utan för att asylsökande ska få bo där – gratis och försörjda resten av livet och dessutom göra livet surt för många på orten. Timrå är redan hårt drabbat av mångkultur och politiker som Per-Arne Frisk (S) gör allt i sin makt för att fylla upp kommunen med ännu fler asylsökande.

timra-bergeforsen

Frisk vill dessutom att alla asylsökande som kommer till Timrå ska stanna kvar där och på sikt ta över kommunen från svenskarna. Det är uppenbart att Frisk inte är frisk.

Hörrudu Per-Arne Frisk, vad är problemet med dig egentligen? Varför vill du fylla upp Timrå med människor som inte har i Sverige att göra? Är det för att du vill vara lojal till den sinnesjuka politik som Stefan Löfven bedriver där han låter gränserna stå öppna? Är det för att du inbillar dig att alla människor ”har lika värde” och att vem som helst därför ska kunna få bo i Sverige? Är det för att du fullkomligt struntar i svenska folket och hänsynslöst vill beröva svenskarna sitt land och sin framtid?

Ni som bor i Timrå måste göra uppror mot politiker som Per-Arne Frisk. Ni måste förstå att hans politik slår sönder Timrå och Sverige och att den utförsbacke Sverige befinner sig i innebär att vi svenskar blir en minoritet i vårt eget land inom 10-15 år.

Områden som Rosengård, Rinkeby, Husby, Biskopsgården, Angered, Tensta, Hageby, Skäggetorp, Kronogården, Gamlegården, Fittja, Norsborg, Ronna, Hovsjö, Stenhagen, Flemingsberg och Fisksätra har skapats av politiker som Per-Arne Frisk. I sådana områden vill inga normala människor bo. Ingen flyttar till sådana områden, däremot flyttar folk från sådana områden.

De politiker som skapar sådana områden utövar en form av tortyr mot svenska folket och det är precis vad Per-Arne Frisk gör. Han torterar Timråborna med en politik som innebär att det svenska folket kommer att utrotas.

Några asylbonden i Timrå som Per-Arne Frisk är medskyldig till att de finns.

Åkerö på Åstön

Viviansborg

Vivsta varvs herrgård

Se också vad som händer på många asylboenden, som här på Ciceronen där de asylsökande förstörde hela inredningen. Det är så det går när politiker som Per-Arne Frisk får fria händer att förstöra en kommun.

Relaterat:

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s