Så mycket sämre med Niklas Strömstedt

”Så mycket bättre” är ett av många program i TV som samlar en grupp kända personer med identiska åsikter som sedan får sitta och kackla om allehanda meningslösheter och hylla varandra samtidigt som de rörs till tårar av hyllningarna. Det är inne med gråt-TV nu.

De kacklande narcissisterna som står på tå av lycka för att få visa upp sig är dock sällan eller aldrig ödmjuka inför det faktum att det kan vara någon miljon människor som tittar och lyssnar på dem. De tror att de får vara med i TV främst för att de har några stora talanger som gör dem särskilt intressanta för en stor publik. Några av dem har producerat hyftsat bra musik, men det är inte skälet till att de medverkar i program som ”Så mycket bättre”.

niklas-stromstedt-sd

Skälet till att TV4 samlar artister till den här typen av program är att de vill få tittare, sälja reklam och sprida politisk propaganda för mångkultur och massinvandring. Redan urvalet av artister brukar visa sig i att man kvoterar in artisterna efter en färgskala från svart till vitt. När färgskalan är uppnådd plockar man sedan ut artister som hatar SD, som älskar mångkultur och massinvandring och som vill ta chansen att framföra sina åsikter, som om alla tyckte lika, trots att de har en stor publik som tycker olika.

Niklas Strömstedts far Bo Strömstedt var en gång chefredaktör på Bonniertidningen Expressen och kanske en av de värsta chefredaktörer som hittills har funnits i Sverige. Hans hat mot invandringskritiker var så djupt att det måste ha varit av patologisk art.

Niklas tycks vilja gå i hans fotspår. Som boende i ett vitt reservat är det lätt att sprida hat mot människor som sympatiserar med invandringskritiska rörelser. Niklas Strömstedt valde i kvällens program att sjunga en hatlåt som han skrivit texten till. Melodin var från Jenny Berggrens låt Happy nation. Jenny Berggren var en av medlemmarna i den framgångsrika gruppen Ace of Base.

Texten till Niklas Strömstedts hatlåt:

SD, Avpixlat, Nordisk ungdom,
Exponerat och Fria Tider
Nordfront, Svenska motståndsrörelsen
Järnrörsligan – med trollsvans
Lyckolandet vi som lever här och kan det
Hissa flaggan och förstå
den kan va’ mer än gul och blå
Lyckolandet
Vi som hade tur och fann det
Se den värld du lever i,
alla människor är vi
Två barn en mor på havet i en båt
De flyr ett krig där alla släktingar gick åt
En horisont, där rädslan inte bor
Ett bättre liv, de hoppas och tror
SD, Avpixlat, Nordisk ungdom,
Exponerat och Fria Tider
Nordfront, Svenska motståndsrörelsen
Järnrörsligan – Nej, nej tack!

Efter sången grät Jenny Berggren, oklart varför. Alla medverkande inklusive den senile Sven-Bertil Taube tyckte att Strömstedts text var jättebra, men helt säkert skulle ingen av dem kunna förklara vad som var bra. Texten är fullkomligt virrig, usel och osar bara hat. Om man tycker den är ”bra” då har man inget omdöme alls.

Det är inget problem med att ha åsikter om invandringskritiker, men när TV (TV4 i det här fallet) systematiskt använder sig av kända personer för att propagera för eller emot en viss politik så avslöjar de bara att de har en tydlig agenda. Att det sedan finns kända personer som har fräckheten att spotta på rörelser som aldrig kan försvara sig är en form av översitteri och vuxenmobbing.

Niklas Strömstedt har frikort till alla TV-soffor och anledningen är att han hjälper staten att föra ut sin hatkampanj mot invandringskritiker och alternativ media. Det är lätt för honom att sitta där och hata när han vet att han slipper bemöta någon av dem han angriper i en öppen debatt. På det sättet är han inte bara en mobbare utan också feg, vilket mobbare ofta är.

Programmet som nu hyllas av andra medier borde heta ”Så mycket sämre” eftersom det enda syftet med hela programmet är att skapa hat mot människor som inte vill se sitt land gå under. Det positiva kan ju vara att många tittare får upp ögonen för alternativa medier.

Relaterat:

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

4 kommentarer på “Så mycket sämre med Niklas Strömstedt”

  1. Är Svenska folket är blivit totalt hjärntvättat?? För 20år sedan kunna man skicka hjälp ner till Afrika, Nu tar man Afrika hit.
    Total IDIOTER,, Strömstedt gjorde 1 bra skiva som han har levd på,,, men den var nu sockersöt redan då. Så ingen undrar om just en sådan typ utan verklighetssans som i sina sina låtar att just han vill dra poäng på sin humanistiska uppfatning för att få sålt någla flera skivor. Hittar jag min CD jag köpte i sin tid blir den slängt. Undrar om vi går mot inbördes krig, när folket inte kan nå varan? Och när humanisterne inte forstår sig på ekonomi eller demokrati. Nämligen att Svenska folket har sagt STOPP STOPP STOPP och NEJ NEJ NEJ. Jag har testat att vara fången i den humanistiska Arbetslöshetskassa,, bli utnyttat, må python och konstant på sin vakt. Men inte nog med det så tar man in Utlänningar som har armbågerne fram för sig,,, utnyttar andras medlidenhet och drar in i systemet. Prata om humanister. En god humaninst är en död humanist.

    Gilla

  2. Är Svenska folket är blivit totalt hjärntvättat?? För 20år sedan kunna man skicka hjälp ner till Afrika, Nu tar man Afrika hit.
    Total IDIOTER,, Strömstedt gjorde 1 bra skiva som han har levd på,,, men den var nu sockersöt redan då. Så ingen undrar om just en sådan typ utan verklighetssans som i sina sina låtar att just han vill dra poäng på sin humanistiska uppfatning för att få sålt någla flera skivor. Hittar jag min CD jag köpte i sin tid blir den slängt. Undrar om vi går mot inbördes krig, när folket inte kan nå varan? Och när humanisterne inte forstår sig på ekonomi eller demokrati. Nämligen att Svenska folket har sagt STOPP STOPP STOPP och NEJ NEJ NEJ. Jag har testat att vara fången i den humanistiska Arbetslöshetskassa,, bli utnyttat, må python och konstant på sin vakt. Men inte nog med det så tar man in Utlänningar som har armbågerne fram för sig,,, utnyttar andras medlidenhet och drar in i systemet. Prata om humanister. En god humanist är en död humanist.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s