Asylsökande till Fårö på Gotland #asylkaos

Migrationsverket vill placera ett stort antal asylsökande på Gotland. Kommunpolitikerna på ön har öppet sagt att de välkomnar ett i stort sett obegränsat antal asylsökande till ön.

Många asylsökande har inte sett det som särskilt intressant att bosätta sig på Gotland som för dem ter sig alldeles för lantligt och tråkigt.

Ända sedan år 2012 har kommunpolitikerna och Region Gotland försökt locka till sig migranter. Landshövding Cecilia Schelin sade samma år att hon vill ha en mycket stor invandring till ön.

Region Gotland har nu intensifierat arbetet med att locka asylsökande till ön och nu ser det ut att ha lossnat ordentligt. Man för en dialog med Migrationsverket och lokala organisationer för att förmå dem att välkomna hela världen till den fina ön med sin rika historia.

Nu vill Region Gotland och Migrationsverket fylla upp hela ön med så många ”nyanlända” att gotlänningarna i praktiken ger bort ön till människor som inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land.

Region Gotlands styrelseordförande Åke Svensson och regionrådet Eva Nypelius skriver att ”Sverige är i dag ett föredöme i EU när det gäller att ta emot asylsökande, medan många andra EU-länder nära nog stängt sina gränser.”

faro-gotland
Fårö. Politiker på Gotland vill fylla upp hela ön med somalier, afghaner, eritreaner, syrier och andra som inte har i vårt land att göra.

De säger också att det råder politisk enighet om att låta fler människor få ”en fristad” på Gotland och att de nu arbetar för att förverkliga den tanken. Skribenterna hänvisar till en undersökning av Europabarometern som nyligen visade ”att hela 72 procent av svenskarna är positiva till utomeuropeisk invandring.” Om den undersökningen vore sann så är svenskarna sannolikt det första folk i världen som medvetet arbetar på sin egen undergång.

Åke Svensson och Eva Nypelius skriver:

Vi är övertygade om att också de flesta gotlänningar ser positivt både på möjligheten att hjälpa människor på flykt och på att det kan bidra till att befolkningen på Gotland ökar.

På kort sikt kan flyktingmottagande vara förenat med kostnader, men med en bra mottagningsorganisation ökar chansen för att personen snabbare kommer in i samhället och kan bidra till sin egen försörjning. 

På några års sikt är invandringen en stor möjlighet. Gotland har en allt äldre befolkning medan de människor som kommer hit till övervägande delen är unga. Av de asylsökande som i dag bor i Migrationsverkets anläggningar är en tredjedel under 20 år. Det finns således fler skäl än medmänsklighet att göra allt vi kan för att de ska känna sig välkomna och snabbt bli en del av det gotländska samhället.

Vi har här att göra med två kompletta idioter. Av texten att döma vill de att befolkningen på Gotland ska öka. Varför har de då inte uppmuntrat unga gotlänningar till att bilda familj i högre grad än vad de gör och skaffa fler barn än vad de gör idag så att Gotland kan bestå som en ö med svensk och gotländsk befolkning? Ett folk som ökar sitt antal genom att importera andra folkgrupper är dömt att gå under.

Svensson och Nypelius säger att flyktingmottagande ”på kort sikt” kan vara förenat med kostnader. Faktum är att exemplen från alla invandrartäta områden visar att flyktingmottagande enbart är en belastning och att den belastningen är permanent. Då talar vi om ekonomisk belastning, social belastning och etnisk belastning.

Hur mångkultur fungerar framgår av att våra tre mest mångkulturella områden år 2005 fick 3,5 miljarder för att kunna överleva. Tio år senare samma mångkulturella områden ännu inte börjat fungera utan behöver nu 7 miljarder för att kunna hanka sig fram någorlunda.

Mångkultur är ett enda stort fiasko som enbart kostar pengar och bryter ned vårt land.

Svensson och Nybelius säger att en tredjedel av alla som bor på Migrationsverkets anläggningar är under 20 år. Nu vill skribenterna att de ska ”snabbt bli en del av det gotländska samhället”.

Vi har här att göra med två politiker som är etniskt, kulturellt och politiskt blinda. De förstår inte att de bidrar till ett folkutbyte när de låter kolonisatörer ta över landet. De begriper inte att den genomsnittligt höga IQ-nivån i den svenska befolkningen sjunker när invandrare med genomsnittligt lågt IQ invaderar vårt land. Likaså kommer den problembild som de flyr från att bli en del av svensk vardag vilket tydligt visar sig i alla de mångkulturella områden som politikerna har skapat.

Det värsta är kanske trots allt att politiker som Åke Svensson och Eva Nypelius inte bryr sig om vad andra människor anser om deras förstörelsearbete. De kommer ändå att pracka på gotlänningarna tusentals asylsökande och sedan fullkomligt avsäga sig allt ansvar för konsekvenserna.

Inte nog med att de vill ta emot asylsökande till Gotland, de säger själva att de vill ”göra Gotland till Sveriges mest välkomnande kommun.”

Det finns alltså politiker i Sverige som inte bara vill ta död på det egna folket genom att låta kolonisatörer ta över landet, de vill också skynda på den processen så att hela Sverige slutligen blir ett enda stort Rosengård där svenskarna är en liten undanträngd folkgrupp utan framtid.

Just i dagarna har flera föreningar på Fårö ställt sig positiva till att ta emot ca 60 asylsökande. Migrationsverket vill att Fårö tar emot 250 asylsökande. Eftersom det bara bor 500 personer på Fårö är det som om Visby med sina 23 000 invånare skulle ta emot över 11 000 asylsökande. Att föreningarna på Fårö accepterar en enda asylsökande är bara tragiskt. I Södertälje började det en gång med 20 asylsökande. Idag dominerar de hela kommunen, som dessutom har enorma sociala och andra problem. Gotland kommer sannolikt att ta emot över 1 000 asylsökande på ganska kort tid.

Att ta emot asylsökande i stor eller liten omfattning är ett lika stort hot. Skillnaden är bara den tid det tar innan vi svenskar blir i minoritet i vårt eget land.

Om föreningarna på Fårö accepterar 60 asylsökande eller om de accepterar 250 asylsökande är lika illa på lång sikt. Sannolikheten för att samma föreningar kommer att städa upp i såren av ekonomisk kollaps, social oro och brottslighet som uppstår är obefintlig. Liksom i hela landet är det lätt för genomkorkade och ansvarslösa politiker att utnyttja svenskarnas sociala kapital och samtidigt lägga all belastning för politikernas välvilja på dem.

Politiker av det här slaget agerar totalitärt när de påtvingar andra medborgare stora problem, som vi andra sedan måste försöka undkomma genom att flytta från de oroshärdar som de skapar.

Politiker som Åke Svensson och Eva Nypelius borde en dag ställas inför rätta för de skador de orsakar vårt land.

Relaterat:

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “Asylsökande till Fårö på Gotland #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s