Norberg är ett skräckexempel på hur idioter förstör vårt land #asylkaos

Norberg är en liten kommun med 5 750 invånare (varav många är invandrare). Nu har kommunen tagit emot 930 asylsökande, 57 ”ensamkommande” och 250 personer som fått uppehållstillstånd. På bara ett år har Norbergs andel av främlingar ökat till över 21 procent. Och då är de tidigare fjärrinvandrarna inte inräknade. I en sådan kommun kan det gå fort att bli ett nytt Rosengård eller Rinkeby.

I TV-programmet Agenda igår den 8 november gjorde man ett reportage från Norberg om den relativt stora invandringen till kommunen. En äldre dam på gatan intervjuades och sade att ”om dom stannar kvar så tror jag att dom blir flera än vad vi är här i Norberg”. Hon var förmodligen en helt vanlig genomsnittsinvånare i Norberg och det hon sade bevisar att vanliga människor är bättre på att tänka än de politiker som styr vårt land.

Norberg är en kommun som på ett ganska tydligt sätt speglar förfallet i Sverige. De unga har flyttat till större städer, de unga som bor kvar föder inte tillräckligt många barn för att upprätthålla den demografiska balansen.

Det har fortgått utan att politikerna har gjort något åt det. De har låtit förfallet fortgå och suttit med armarna i kors eller ägnat sig åt frågor som bryter ner landet. Istället för att slåss för att upprätthålla befolkningsnivån på orten och ge incitament till unga vuxna att bilda familj, föda många barn och bo kvar på orten så har de kampanjat för fler pride-festivaler, mera mångkultur och ökad invandring. Vi har med politiska idioter att göra och dessa idioter är kommunalråd eller inflytelserika politiker i kommunerna eller i riksdagen.

I TV-reportaget visade man upp en svensk man som tagit på sig uppgiften att arrangera joggingturer med de asylsökande. Han tyckte det var viktigt att få dem att ha kul. Är det något han någonsin övervägt för de svenska ungdomarna i orten?

norberg2-asa-eriksson-sKommunalrådet Åsa Eriksson är nästan obegripligt korkad.

Kommunalrådet Åsa Erikson (S) intervjuades i programmet och visade sig vara exakt så korkad som socialdemokratiska politiker nästan utan undantag alltid är idag.

Åsa Eriksson:

Det är roligt när vi växer, men det har varit besvärligt att växa så mycket på så kort tid och med så dålig framförhållning. Migrationsverket öppnar ju sina anläggningsboenden med bara några dagars varsel.

Jag tror att det här kommer att bli jättebra, både för Norberg och för Sverige. Vi är en liten kommun som behöver växa och här får vi massor med nya unga människor med drivkraft och erfarenheter som vi behöver. Vi måste verkligen se till att göra allt för att alla människor som kommer till Sverige nu verkligen måste hitta sin plats, få ett jobb.

Journalisten frågar Åsa Eriksson: – Vad är det som får er att tro att de kommer att vilja stanna i Norberg då?

Tyvärr är det alldeles för många som flyttar härifrån när man har fått permanent uppehållstillstånd. Vi försöker göra vad vi kan för att man ska känna sig hemma, att man ska hitta bostad här, men nu så har även vi bostadsbrist för första gången sedan början på 1980-talet.

Åsa Eriksson säger att ”det är roligt när vi växer”. Men hon har aldrig gjort någonting för att kommunen ska upprätthålla sin befolkningsmängd eller växa av egen kraft. Hon har bara suttit med armarna i kors och snackat massa skit – för att vara tydlig med hennes ”insats” för Norberg.

Om hon hade haft minsta lilla vilja att verkligen göra något bra för Norberg så hade hon agerat, kommit med förslag och bedrivit en tydlig signalpolitik om att Norberg behöver fler invånare. Men vad Norberg behöver är fler svenskar som vi kan få genom att öka nativiteten, men om detta har aldrig Åsa Eriksson talat eller ens reflekterat över. Norberg behöver inga invandrare, Norberg behöver endast svenskar såvida man inte medvetet vill förstöra Norberg, vilket det finns många politiker som vill göra, inte minst socialdemokratiska sådana.

norberg-1-afghaner
Några av de ca 1 300 ”nyanlända” som nu bor i Norberg, men inte borde ha fått passera gränsen till Sverige.

Åsa Erikssons tal om att ”det är roligt när vi växer” bevisar att hon är historielös, kunskapslös, etniskt blind och allmänt förvirrad. Om man enbart tar hänsyn till antal och ser det som irrelevant att det kommer stora grupper människor av främmande stam och i praktiken tar över orten så har man en skruv lös.

När man som hon dessutom säger att ”Jag tror att det här kommer att bli jättebra” så är man inte bara korkad utan framstår mera som en idiot. Åsa Eriksson tror att det kommer att bli ”jättebra”. Hon inbillar sig att det ska bli bra. Hon lever i en fantasivärld,

Anledningen till att hon inbillar sig att det ska gå ”jättebra” är att hon i medier och av andra förvirrade politiker får höra att massinvandring är bra för Sverige och att det på sikt blir en vinst med alla dessa somalier, afghaner, eritreaner och syrier som passerar våra gränser illegalt, har slängt sina pass, ljuger om sin ålder och är så många att de tar över landet och tränger ut svenskarna som redan om tio år blir i minoritet i sitt eget land.

Åsa Eriksson är ett exempel på hur politiker kan vara både blinda och döva. Det var sådana som hon som en gång skapade alla betonggetton som de sedan fyllde med människor från fjärran länder och – plötsligt så fick vi Rosengård, Rinkeby och 200 andra sådana områden. Det är områden som befinner sig i konstant och mycket djupt förfall och behöver miljarder i ”u-hjälp” från staten för att kunna fungera hjälpligt. Dessutom vill inga normala svenskar bo i sådana områden så de flyttar – eller snarare flyr – därifrån.

Omvandlingen innebär inte endast ett ekonomiskt förfall utan också ett etniskt förfall där svenskarna förlorar stora delar av sitt eget land.

Åsa Eriksson säger att ”här får vi massor med nya unga människor med drivkraft och erfarenheter som vi behöver”. Erfarenheter från samtliga getton som socialdemokrater och andra politiker har skapat att det är precis tvärtom. Vi får problem på halsen som belastar Sverige för all framtid.

Åsa Erikssons attityd och förhållningssätt till situationen är direkt skrämmande. Hon har inte försökt föra dialog med människor som har andra åsikter om hur framtidsutsikterna för Norberg kan te sig när fjärrinvandrare tillåts ta över kommunen. Hon har inte försökt ta reda om hon själv kanske har fel och därmed störtar Norberg i fördärvet. Det hade enkelt kunnat utrönas genom tydliga offentliga debatter och en lokal folkomröstningen om mottagandet. Istället lever hon i locket på den kastrull som snart kokar över och baserar alla sina åsikter och de kunskaper hon tror sig ha på vad hon läst i media. Hon saknar förmåga att förstå sin samtid, vilka krafter som ligger bakom massinvandringen och hur illa det kommer att gå med vårt land på sikt.

Åsa Eriksson är därför en mycket farlig politiker och framstår mera som en idiot än det ”kommunalråd” hon är. Hon är bara ett av många exempel på hur politiker styr det här landet rakt mot en avgrund.

Nationalekonomen Tino Sanandaji avfärdade senare i samma TV-program Åsa Eriksson med att hon inte har fog för vad hon säger:

”Det blir vare sig några kortsiktiga eller långsiktiga vinster. Tvärtom så blir kostnaderna på lång sikt bara större.”

norberg3-tino-sanandaji

Om någon som bor i Norberg läser detta vill vi uppmana er att göra revolution mot kommunpolitikerna som förstör er ort. Här är några råd som ni kan följa om ni vill. Det finns även andra sätt att agera på, huvudsaken är att man försvarar sitt land och sin ort från landsförrädiska politiker.

Så kan du göra för att förhindra att just din ort blir ett nytt mångkulturellt getto.

§ 1.

Sätt ner foten!

Agera!

Var inte rädd för att förlora din sociala status.

§ 2.

Knyt kontakter och bilda nätverk på orten.

Ta reda på vilka individer, företag eller politiker som ligger bakom invandringen till orten eller till att det uppförs asylboenden.

Dela ut flygblad till invånarna med information om vilka som ligger bakom asylboenden och invandring till orten. Upplys också om vilka konsekvenserna blir för orten och för Sverige.

Uppmana till bojkott mot eventuella företagare eller privatpersoner som ligger bakom asylboenden och asylmottagning till orten.

Se till att lokala politiker och media får ta del av dessa flygblad.

Ange gärna någon kontaktadress (mejladress) så att folk kan höra av sig till er. Då kan er grupp växa. Har ni ingen egen adress så tipsa om adressen till några alternativa medier som ni uppskattar.

§ 3.

Prioritera gärna att dela ut material i närheten av eventuella asylboenden och liknande. Där är stödet som störst. Upprepa gärna utdelningar då och då.

Knacka gärna på hos asylanläggningen och be att få intervjua någon som arbetar där och fråga hur de ställer sig till att de medverkar till att förstöra Sverige.

Dokumentera gärna asylanläggningen och använd den dokumentationen i kommande flygblad eller på någon blogg som ni driver.

§ 4.

Ni kan trycka flyglad på engelska där ni uppmanar de asylsökande att lämna landet. Förklara att det är politiker som importerat dem, det är inte folket som bjudit hit dem. Sedan kan ni dela ut bladen direkt till de asylsökande när ni ser dem ute på sina promenader.

§ 5.

Försök att även knyta kontakt med likasinnade i andra orter och kommuner för eventuella gemensamma aktioner.

Man kan också stå på torget med svenska flaggor och dela ut flygblad till allmänheten.

§ 6.

Tänk på att vi befinner oss i en återvändsgränd. Politikerna terroriserar svenska folket med en massinvandring som håller på att ta död på landet. De försöker hindra oss från att reagera.

Det går att hitta många vägar till framgång för ett lokalt initiativ. Kan ni få asylboendet på orten att upphöra och de asylsökande att lämna orten, då har ni lyckats befria just er ort.

Sedan återstår att befria resten av Sverige.

§ 7.

Kom ihåg att politikerna som vurmar för massinvandring är tyranner som måsta avsättas och ersättas med politiker som står upp för Sverige och det svenska folket.

§ 8.

Målet är att ta tillbaka Sverige. De som har kommit hit på inbjudan av våra politiker men inte av folket ska utvisas. Helst ska politikerna en dag straffas för vad de gjort. Ni kommer efter hand att hitta försvarsmetoder som passar just er och den situation som råder på just din ort.

9.

Börja agera nu!


Relaterat:

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “Norberg är ett skräckexempel på hur idioter förstör vårt land #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s