Skandalen på Grönkullaskolan i Alvesta

Det hela började med att flickor i tio-årsåldern blev utsatta för sexuella trakasserier av elever med afrikansk bakgrund. En av flickorna blev senare indragen i en buske och våldtogs. Det utspelade sig på Grönkullaskolan i Alvesta.

Efter att de afrikanska eleverna hade ofredat unga flickor och att detta hade påpekats till skolledningen av drabbade föräldrarna så valde skolans rektor Helena Odegård och biträdande rektor Yvonne Fjeldheim att bortförklara händelserna.

gronkullaskolan-alvestaDen mångkulturella Grönkullaskolan i Alvesta där rektorerna Helena Odelgård och Yvonne Fjeldheim struntade i att unga flickor ofredades av afrikaner, vilket sedan ledde till våldtäkt på en av flickorna.

En förälder berättar för Fria Tider, som redogjort för hela händelsen, att han tog upp saken med en lärare och en rektor som försökte tona ned övergreppen mot flickorna. När föräldern vill polisanmäla så sade rektorn på skolan att det inte behövdes någon polisanmälan och att skolan skulle ta tag i detta.

Den kvinnliga rektorn sade till föräldern att ”barn är barn och pojkar är ju pojkar, de drivs av sin nyfikenhet och det händer mycket i kroppen”.

Ingenting blev till det bättre och trakasserierna mot unga flickorna fortsatte.

Fria Tider skriver:

Skolledningen valde emellertid att inte göra någonting för att öka säkerheten för flickorna. Istället fortsatte trakasserierna samtidigt som den biträdande rektorn höll en lång utläggning där hon betonade ”alla människors lika värde” och, hävdar pappan, antydde att han och de andra föräldrarnas oro berodde på fördomar och rasistiska stereotyper.

– Du ska inte dela upp dem i vi och dom, det finns inget sådant. Vi måste hålla detta på individnivå, sade den biträdande rektorn under ett möte och valde därefter att låta de båda afrikanerna gå kvar som vanligt på skolan.

Det blev inte bättre än att två afrikaner vid ett senare tillfälle utanför skoltid angrep två flickor som de hade för avsikt att våldta. Den ena flickan lyckades klara sig genom att slita sig loss och springa därifrån, medan den andra drogs in i ett buskage och våldtogs.

Det som hände sedan här mer än anmärkningsvärt. När pappan till en av flickorna som trakasserats av afrikanerna ringde till skolan och meddelade att hans dotter skulle stanna hemma tills afrikanerna flyttats från skolan så hotade rektorn föräldern med rättsliga konsekvenser:

Fria Tider:

När våldtäkten på skolgården blev känd ringde den pappa som Fria Tider pratat med till skolan och möttes då av en ”total likgiltighet inför det som hänt”. Han meddelade den biträdande rektorn att han skulle låta sin dotter vara hemma tills pojkarna flyttats från skolan. Men då ingrep den biträdande rektorn plötsligt, och hotade föräldrarna med rättsliga konsekvenser.

De afrikanska pojkarna fick gå kvar i skolan, men på andra tider än övriga elever. En majoritet av eleverna på Grönkullaskolan är invandrare och liksom på andra skolor med många invandrare råder det mer eller mindre öppet kaos.

Föräldern till en av flickor beskriver skolan så här:

– När jag kör förbi skolgården eller hämtar min tös så står de och sparkar på andras cyklar och slår andra elever. Går man in på skolan så ser det ut som ett marxistiskt kulturcenter. Det hänger lappar med olika färger och överallt står det ”vi gillar olika”.

I går kväll den 8 november utsattes skolan för omfattande skadegörelse. 24 fönsterrutor hade krossats och idag framfördes uppgiften att rektorerna hade hotats på olika sociala medier.

Att små barn hade drabbats av ofredanden, sexuella trakasserier och våldtäkt var mindre intressant för de vänsterorienterade journalisterna på statsradion som bevakade händelseförloppet. De var förmodligen ändå bara svenskar och kanske barn till rasister och saknar därför värde. De rektorer som kritiseras av de förmodade rasisterna ska istället skyddas till varje pris.

Idag håller skolan stängt och det är tänkt att den ska öppna i morgon. Då kommer ett vaktbolag att vara på plats.

På Grönkullaskolans hemsida skriver man:

Grönkullaskolan är en skola där eleverna har rötter i många olika kulturer. Olika kulturer vidgar våra vyer, berikar oss och ger oss nya intryck. Att möta andra kulturer skapar samhörighet och solidaritet med andra människor och detta är en förutsättning för att förbereda våra elever att växa upp i en global värld som ser helt annorlunda ut än när vi växte upp.

Att skolan är i händerna på kulturmarxister som experimenterar med våra barn, gör dem rotlösa och offer för en sjuk politisk strategi om att göra Sverige mångkulturellt råder det inga tvivel om. Helena Odegård och Yvonne Fjeldheim är två av många aktörer i Sverige som försvarar omvandlingen av det trygga svenska Sverige till ett mångkulturellt helvete.

På skolan valde man att efter kritiken mot rektorerna radera ut deras namn för att skydda dem från kritik. Men det hjälpte inte.

VI VET ÄNDÅ VILKA DE ÄR.

helena-odelgard-yvonne-fjeldheim

Rektorn heter Helena Odelgård, till vänster i bild, och den biträdande rektorn heter Yvonne Fjeldheim. Inte nog med att deras namn plockades bort från skolan hemsida, journalisterna på statsradion valde att skydda dem genom att anonymisera dem trots att de borde hängas ut för vad de ställt till med.

När fönsterrutorna krossats blev det en faslig uppståndelse, men när flickorna trakasserades och våldtogs av afrikaner tonade medierna ned allt.

Det sista som hände i ärendet var att de afrikanska eleverna trots allt flyttades till en annan skola. Det betyder tyvärr att problemet finns kvar i Sverige. De borde naturligtvis skickas tillbaka till den kontinent som de hör hemma på.

Relaterat:

Läs om hela förloppet på Fria Tider här och här.

Föräldrar flyr från Grönkullaskolan

Bojkotta KW Bilservice AB/Mekonomen i Alvesta


Annat relaterat:

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

3 kommentarer på “Skandalen på Grönkullaskolan i Alvesta”

  1. Bravo! Jag googlade upp dem litet noggrannare. Bor man i Alvesta eller i Skövde eller i området bör man undvika att överhuvudtaget ha med de här maktmissbukarna att göra. Man kan ju också bojkotta den bilmeck där Fjeldheim är styrelseledamot.

    Gillad av 1 person

  2. De här två vackra damerna borde sättas i stupstocken på torget i Alvesta. Sen kan vi fra den civiliserade delen av samhället kasta lite rutten frukt eller ägg på dom. Men det är klart att det inte går för sig att damer försätts i en så utsatt position när svarta krafter, eller kanske närmare drifter är i farten i kommunen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s