Polisen och media läser nu asylkaos #asylkaos

I en artikel om Asylkaos idag på GP nämner man bloggen, dock inte vid namn. Tidningen säger att bloggen innehåller ”främlingsfientlig retorik”.

GP skriver:

Den startade i slutet av augusti och har tagit fart på bland annat Twitter. Fokus i samtliga poster är det man beskriver som ett kaos till följd av anländande flyktingar. Invandringsfientliga debattinlägg varvas med kortare poster där författarna lägger ut information om blivande eller existerande asylboenden.

Förutom adresser, ibland kartor, och främlingsfientlig retorik, innehåller posterna dessutom namnen på personer som driver, äger eller på annat sätt varit involverade i boendet.

Vi skriver om den skadliga politiken och vilka politiker, partier och andra krafter som ligger bakom att Sverige nu förfaller. Vi beskriver också hur profitörer startar asylboenden och varför de gör det. Vi berättar var dessa asylboenden finns. Vi berättar också vilka som ligger bakom dessa asylboenden. I händelse av att någon felaktighet publicerats så är det bara att höra av sig till oss om det så korrigerar vi uppgifterna direkt. Ingen har hittills hört av sig och påstått att vi publicerat någon enda felaktig uppgift.

Polisen Bertil Claesson är kommissarie och tillförordnad chef för enheten som jobbar mot hatbrott och demokratihot i Region Väst.

Han säger till tidningen att han känner till Asylkaos och att ”Vi följer den med spänt intresse.” Claesson refererar till en blogg som heter ”Flyktingkollen” som tvingades stänga ner ”efter många anmälningar”.

Då säger vi till Bertil Claesson att bloggen följer lagen och att vi däremot kritiserar alla som bryter mot lagarna, nämligen de politiker som förstör vårt land genom att massimportera folk från tredje världen. Vi vet att ni inom polisen har fått i uppgift att jaga folk som kritiserar invandringen med blåslampa. Era uppgifter är inte längre att skydda medborgarna från den brottslighet som uppstår till en följd av massinvandringen, utan ni försöker skydda politikernas sjuka politik genom att försöka hindra invandringskritiker från att upplysa folket om vart Sverige är på väg. Inte ens försvarsmakten är längre till för att försvara Sverige utan arbetar för att fylla upp vårt land med kolonisatörer. Tycker du ändå inte att något är galet i Sverige? Ruska på huvudet och nyp dig armen! Det är ingen mardröm, det är verklighet. Det svenska försvaret släpper in fienden i landet och låter dem ta över Sverige. Hur kan det ha blivit så? Det ”demokratihot” som finns kommer från våra politiker som kör över medborgarna i fråga efter fråga. Agera mot politikerna istället innan de förstör vårt land helt och hållet!

Byt jobb Bertil! Kom med i kampen för Sverige istället för att medverka till det befolkningsutbyte som politikerna just nu genomför.

Den här bloggen bedriver normal upplysningsverksamhet och vi gör det helt och hållet inom lagens ramar. Det är vi noga med eftersom vi vet att bloggen kan släckas ned om vi bryter mot några lagar.

Polisen Bertil Claesson säger till GP:

– Det är förbaskat olämpligt att hänga ut folk på det sättet. Man frågar sig förstås vad som är syftet, det är det man undrar, säger han.

– Men problemet är att det inte är olagligt.

Det är inte heller olagligt att skriva ut adresser och lägga ut kartor, så länge man inte uppmanar någon till att begå brott, göra något mot de nämnda personerna eller attackera de utpekade platserna.

– De som sysslar med sånt här vet var gränserna går för vad de får skriva eller inte. De vet att vi tittar.

Då säger vi till dig Bertil. Kul att du läser bloggen. Hoppas du läser den noga.

Vi rekommenderar den här intervjun med Jan Tullberg. Den är gjord av Granskning Sverige och innehåller det mesta man bör veta om vad som händer med Sverige nu. Granskning Sverige har gjort massor av andra intressanta intervjuer, reportage och avslöjanden. Lyssna på dem! Ta med dig matlåda till jobbet någon dag Bertil, stäng dörren och lyssna på vad en klok människa säger om den framtid vi går till mötes!

Vi avser att fortsätta att berätta om vad som händer i vårt samhälle och berätta för läsarna att den invasion som just nu pågår till vårt land är det värsta som Sverige har utsatts för sedan digerdöden. Redan om ca 10 år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land.

Det beror på att tidningar som GP lobbar för massinvandring samtidigt som de försöker tysta invandringskritiker. Eftersom de inte klarar av att argumentera med oss, så vill de anmäla oss och på det sätter försöka få oss tystade.

Vi berättar om var asylboenden finns därför att dessa asylboenden är ett symptom på en mycket sjuk politik där politikerna förstör ort efter ort, utan att invånarna får säga något, de ska bara tvingas acceptera faktum.

Vi hade lika gärna kunna berätta om var alla bibliotek finns utan att någon skulle reagera över det. Men eftersom vi berättar om vilka krafter det är som slår sönder Sverige så vill dessa krafter stoppa oss. Det är ett led i ett informationskrig som pågår och det vet du.

Du vet också att man bara behöver säga ”stopp och belägg” om invandringen så blir man automatiskt kallad det ena och det andra.

Vi bedriver ingen olaglig verksamhet och kommer inte att göra det heller.

Däremot finns det många goda skäl att bedriva den upplysningsverksamhet som vi bedriver eftersom media vinklar, ljuger och döljer vad som pågår i samhället.

Politiker och media förstör nu Sverige på ett sätt som aldrig har skett tidigare. Vi svenskar riskerar att förlora vårt land. Och då finns det massa profitörer som villigt ställer upp och bedriver asylboenden huvudsakligen för att tjäna pengar. Samtidigt förråder de vårt land.

Det är en mycket osmaklig verksamhet de bedriver och alla på den ort där deras verksamhet finns bör vara medvetna om vilka personerna är, vilka deras motiv är och vad konsekvenserna för Sverige blir när de bidrar till att förstöra vårt land. Det är inget märkvärdigt vi uträttar, det är vår plikt och skyldighet, även om vi fattar att några av dem skäms när det kommer fram vad de sysslar med.

De ska skämmas. Därför upplyser vi allmänheten om vilka de är. Det är tack och lov många andra som också upplyser allmänheten om vad som pågår, så vi är långt ifrån ensamma.

Vi arbetar för att rädda Sverige från det kaos som politiker, media och asylprofitörer skapar. Det fortsätter vi med.

Länk till GP-artikeln här (via Unvis):


Relaterat:

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s