200 asylsökande till lyxhotellet Kneippbyn Resort i Visby #asylkaos

Kneippbyn Resort Visby har blivit asylboende med 200 platser. Politiker på Gotland har sagt att de vill fylla upp hela än med invandrare från jordens alla hörn. Just nu vill de ha lite över 1 000 asylsökande i första skedet. Sedan kommer fler.

Liksom i övriga Sverige kryllar det av företagare som erbjuder sig att sälja ut landet för att få inkomster från en sjuk politik som leder till förfall.

kneippbyn-resort-visby

Kneippbyn Resorts vd Bobbo Werkelin har haft kontakt med Migrationsverket och kommit fram till att de kan erbjuda 200 platser på anläggningen. Werkelin skickade ett brev till grannarna där han skrev ungefär samma slags hycklande svammel som de flesta företagare som parasiterar på migrationskrisen skriver.

”Som ni säkert läst i media har Sverige stora problem med att hitta tillfälliga bostäder till alla flyktingar som nu kommer till Sverige. … Med tanke på situationen, alla dessa människor på flykt och det oerhörda tryck att hitta tillfälliga bostäder till dem var det ett naturligt beslut att hjälpa Migrationsverket med boendeplatser.

Om ni som grannar och medmänniskor också vill vara med och hjälpa till att skapa en så bra situation som möjligt för dessa människor så kommer vi att samarbeta med bland annat röda Korset.”

Sedan berättar han att hotellet kommer att ta emot 200 asylsökande.

Om Bobbo Werkelin vill hjälpa flyktingar så kan han skicka pengar till någon hjälporganisation som kan hjälpa flyktingar på plats eller i närområdet. Men han vill i första hand tjäna pengar på en sjuk politik som skadar Sverige. Den kostnad som staten lägger ned på att hjälpa en enda asylsökande i Sverige räcker till att hjälpa hundratals i närområdet. Werkelins inställning är att han ska passa på att tjäna pengar nu medan det går. Att det sedan leder till att Sverige går under kvittar för honom.

Om gotlänningarna vill att ön ska bli ett nytt Afghanistan så är det deras sak. Men de framstår som idioter om de accepterar detta befolkningsutbyte som just nu pågår där vi svenskar blir i minoritet i vårt eget land inom tio år.

bojkota-foretag-som-forstor-sverige

Relaterat:

Kneippbyn resort blev asylboende

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s