Den gränslöst tanklösa socialdemokraten Jens Orback #asylkaos

Socialdemokraten Jens Orback gjorde sig känd när han i samband med mordet på Theo van Gogh i Holland intervjuades i TV. Mordet utfördes av en muslim och Orback var då snabb med att påpeka att man inte ska skuldbelägga islam för vad en enskild muslim gjort.

Han menade istället att vi måste försvara de muslimer som inte sympatiserade med brottet. Att göra det skulle enligt Orback vara ”ett försvar för dig och för mig, att någon gång kanske vi också hamnar i minoritet och försvarar vi dom andras rätt, ja då går vi lite tryggare.”

jens-orback

Orback menade att vi ska vara snälla mot muslimerna, för då kommer de att vara snälla mot oss när de tar över landet och när vi svenskar blir i minoritet i vårt eget land.

Orback som tillhör socialdemokraternas inre trogna krets visste att med den politik som socialdemokraterna och övriga etablerade partier bedriver så kommer vi svenskar inom överskådlig tid bli i minoritet i vårt eget land.

I en senare intervju när Stefan Löfven valdes till partiordförande för Socialdemokraterna 2012 så bad Orback om Allahs välsignelse ”inshallah” för Löfven.

Jens Orback var integrationsminister under Göran Perssons regering fram till 2006 då alliansen tog över. Han är idag generalsekreterare för Palmecentret och den politiska uppfattning han förfäktar tyder på någon slags galenskap som inte är förankrad i verkligheten.

Häromdagen sökte SVT upp honom för att han skulle berätta om sin syn på den aktuella migrationskrisen. Orback menade då att Sverige kan fortsätta ta emot asylsökande. Han gillar inte att regeringen införde gränskontroller. Till skillnad från många andra som anser att situationen är ohållbar så menar Orback att asylinvandringen kan fortsätta nästan hur länge som helst.

Orback anser att hela EU ska ta emot stora mängder flyktingar och att det ska finnas en plats där de blir omhändertagna, får söka asyl och sedan placeras ut i lämpligt land. Han menar att ”problemet överdrivs” när man talar om att gränsen är nådd.

Det är ganska fantastiskt att en svensk Socialdemokrat anser att varje land i Europa ska fyllas upp med asylsökande migranter. Kunde han inte visa lite ödmjukhet och framhålla att folken i respektive länder själva ska få bestämma sitt öde? Nej det kunde han inte. Orback anser att han som svensk socialdemokrat står över alla folk i Europa och att de ska följa hans önskemål om att fylla upp sina territorier med asylsökande migranter. Om det blir några negativa konsekvenser av det så kommer inte Orback att ta ansvar. Problem överlåter han åt andra att ta hand om.

Det är en politiker i ett nötskal. Han eller hon kan bedriva vilket skadlig politik som helst, men har inte för avsikt att ta ansvar för sina handlingar.

Orback får en konkret fråga av journalisten som undrar:

Men finns det ingen gräns för hur många Sverige kan ta emot?

– Någonstans kanske det finns en gräns, men vi är långt ifrån den skulle jag vilja säga. Det här är människor som flyr för sina liv, människor som kommer att bidra till vår framtid och vår tillväxt. Jag känner igen det här väldigt mycket från Balkankrisen. Det var tumultartat i Sverige, man sade att det här går inte. I dag är det dessa som bidrar till Sveriges tillväxt. Visst, det är många som kommer, men det var många som kom då också, och det var samma jämmer då. Men jag är övertygad att vi om femton år kommer att blicka tillbaka på detta och säga: ”Det gick!”.

Det finns människor i Sverige som aldrig kommer att lyssna på invandringskritikers argument och varningar. Ofta är de inte mottagliga för fakta och kan inte föreställa sig att landet kommer att se ut på något annat sätt i framtiden eftersom de själva bor i helvita områden, arbetar på helvita arbetsplatser och umgås med andra vita.

Det finns en kategori människor som är omöjliga att tala tillrätta. För dem kvittar det om jorden är platt eller rund, de nöjer sig med att ha en bra inkomst, äta gott, leva ett behagligt liv och aldrig på allvar reflektera över framtidsfrågar. De finns en kategori människor som inte kan göra bra analyser och inte klarar att räkna ut vilka samhällsförändringar vi står inför och hur det kan påverka samhället.

De kan inte tänka, de orkar inte bry sig. För dem är det enklare att följa med strömmen och inte ens försöka uppbåda minsta lilla tankekraft.

Därför vill vi ställa några frågor till dig Jens.

Varför bosätter du dig inte i Rinkeby som är det slags område din politik resulterar i?

Varför ligger Palmecentret på Sveavägen mitt i centrala Stockholm, när man kan flytta ut centret till Rinkeby – eller varför inte till Rosengård i Malmö?

Varför upplåter du inte din tjänst till någon utomeuropeisk invandrare som ändå är de som ska ta över landet om du får bestämma?

Det svenska folket är ett generöst folk som har skapat ett av världens mest rättvisa och generösa samhällen. Den svenska befolkningens kvaliteter varierar inbördes och har brister, men är genomsnittligt sätt väldigt god. Vi är hederliga, lojala, arbetssamma, duktiga yrkesmän och i jämförelse med andra folk ett högpresterande släkte som varit uppfinningsrika och mycket framstående i idrottssammanhang. Etniska svenskar har ett jämförelsevis högt IQ, som är sjunkande på grund av invandringen.

Du kan naturligtvis hysa vilka åsikter du vill om svenska folket. Du får gärna tycka att svenskarna är ett efterblivet släkte. Men innan du arbetar för att ta död på svenskarna vill vi gärna ha svar på de frågor vi ställer här.

Vi svenskar kommer att vara i minoritet inom ca tio år. Du tillhör dem som gläds över det och arbetar för att det ska bli så. Vad är det att glädjas åt att vi svenskar blir i minoritet och sedan försvinner som folk? Finns det någon fördel med det?

Har du inte minsta känsla för att man begår ett övergrepp mot ett folk om man med hjälp av massinvandring tar död på en hel folkgrupp?

Hur tror du att det går för en nation med en balanserad befolkning som släpper in lågpresterande människor och olika folkgrupper med lågt IQ när dessa människor snart blir fler än ursprungsbefolkningen?

Har du hört talas om Helmuth Nyborg? Han är en dansk professor som du borde lyssna på. Han menar att länder med en befolkning som har lågt IQ inte kan etablera och underhålla ett demokratiskt system. Du kan läsa om det här.

Helmuth Nyborg menar också att den genomsnittliga IQ-nivån nu sjunker på grund av massinvandring. Är det något som du någonsin har reflekterat över?

Även om du inte förmår att ta till dig sådana fakta så finns det en del annat du borde fundera över.

Hur känns det att visa sådant öppet förakt för demokratin som du gör genom ditt ställningstagande om att Sverige kan fortsätta med sin massinvandring bara för att du tycker det? Vore det inte lämpligt att visa lite ödmjukhet och kanske visa respekt för väljarna och fråga folket vilken åsikt de har? De kanske har klokare åsikter än vad du kan prestera hur mycket du än försöker tänka?

Du framstår som den typiske sömngångaren och medlöparen som fullkomligt struntar i om ett helt folk går under bara du får dina privilegier.

Bryr du dig inte om ditt lands framtid?

Relaterat:

Socialdemokratisk ideologi att förstöra Sverige

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

5 kommentarer på “Den gränslöst tanklösa socialdemokraten Jens Orback #asylkaos”

 1. Saknar helt ord, det enda arv våra barn kommer att få furutan all kultur och anrika platser som förstörts är en enorm statsskuld utöver den ökade risken för att bli utsatta för brott. http://www.statsskuld.com/
  Folket bör skämmas över nuvarande styres illa förda politik. http://www.folketsdemonstration.se/- det bör även komma till en folkomröstning om EUs vara eller icke vara (EU var som att sälja sitt land genom en generalfullmakt)

  Gilla

 2. Minns jag rätt? Jag tror att Socialdemokraten Jens Orback var med i någon slags ”pappagrupp” på 1990- talet. Som jag minns en bedräglig propagandagrupp som skulle lura pappor så att de inte skulle förstå att myndigheter arbetar utomrättsligt för att göra svenska barn pappalösa.

  Staten bedriver en sublim administrativ verksamhet som syftar till etnisk rensning av svenskar. Det är min bedömning.

  Olika ”Pappa – organisationer” har under årens lopp har uppstått och fallit i glömska.

  Jag har skrivit några gånger till Asylkaos men inte fått något svar. Kanske får jag det så småningom.

  Hälsningar.
  Tomas

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s