Margot Wallström bevisar vilken idioti som härskar i landet #asylkaos

Margot Wallström är utrikesminister i Sverige. Hon tillhör den socialdemokratiska eliten och är en av de främsta företrädarna för den globalistiska agenda som innebär att gränserna ska stå öppna permanent, att stora folkomflyttningar ska ske när folk från fattiga delar av världen invaderar Europa – för att Europa är ”rikt”.

Socialdemokraterna låter gränserna vara öppna av ideologiska skäl. De skriver på sin hemsida:

Handel, migration, teknisk utveckling och rörlighet för människor och länder närmare varandra. Problem liksom lösningar är än mer gemensamma än tidigare. En fri och rättvis handel är en nyckel till utveckling. Globaliseringen öppnar nya exportmarknader, sänker priserna på många varor och förskjuter makt och rikedomar mellan länder och inom länder.

Sveriges medlemskap i EU innebär också fri rörlighet för människor och kapital inom EU. Schengensamarbetet som omfattar 26 länder i EU innebär att inga passkontroller förekommer för resor inom Schengenområdet.

De politiska partierna (utom SD) strävar efter en mera globaliserad värld där det ska vara så fritt som möjligt att förflytta sig från ett land till ett annat. Inom EU arbetar man inte bara för att öka folkomflyttningen mellan länderna, man strävar också efter att öka invandringen från andra världsdelar till Europa.

Även den politiken driva ofta av rent ideologiska skäl. Peter Sutherland är djupt involverad i flera globaliseringsprojekt och menar att Europa måste ta emot fler utomeuropeiska invandare för att splittra upp den etniska homogeniteten i den europeiska länderna.

Han menar att den etniska homogeniteten måste överges och att vi måste öppna för en allt större invandring och gloabliseras. Peter Sutherland leder ”Global Forum on Migration and Developement” som sammanför 160 nationer och konfererar om hur gränserna ska kunna öppnas mer och migrationen öka – främst från fattiga länder till den rika delen av världen.

Det är ett av många stora socialiseringsprojekt som går ut på att fler fattiga ska få tillträde till det ”rika” Europa och ta del av deras tillgångar så att den globala ekonomin jämnas ut och blir mer ”rättvis”.

Det innebär att exempelvis den svenska ekonomin belastas och sjunker när migranter kommer hit i stor omfattning och att svenskarna därmed kommer att bli fattigare. Dessutom kommer den tidigare svenska etniska homogeniteten att försvinna när Sverige överbefolkas av migranter från tredje världen. Svenskarna kommer att bli i minoritet i sitt eget land.

Den invandringsvåg vi ser nu när 10 000 migranter kommer varje vecka är inte tillfällig. Den kommer att bestå även om antalet som kommer varierar över tid. Den kommer att bestå ända tills vi svenskar blir i minoritet i vårt eget land redan om tio år och även efter det kommer massinvandringen att fortsätta.

Margot Wallström är en av de främsta företrädarna för den agenda som drivs av Socialdemokraterna, EU och FN samt av många inflytelserika makthavare som Peter Sutherland.

Den innebär också att hon inte bara försvarar en gigantisk invandringsvåg till Sverige utan att hon försvarar att Sverige på sikt blir ett muslimskt land. Socialdemokraterna har ett intimt samarbete med muslimska organisationer i Sverige och stöder dem ekonomiskt och på andra sätt.

Trots att islam är en efterbliven religion som inte hör hemma i Europa så skulle Wallström aldrig våga ifrågasätta islam. I stället gör hon allt för att undvika att kritisera islam.

När Wallström i våras uttalande sig om rättsväsendet i Saudiarabien, som är ett av världens mest totalitära länder där man avrättar folk för småsaker var hon tydlig med att hennes kritik inte ska uppfattas som kritik mot islam. Detta trots att islam är statsreligion och den enda religion som får utövas och att kvinnor saknar mänskliga rättigheter.

margot-wallstrom-islam

Att kritisera islam är inget som någon av våra ledande politiker skulle våga göra, hur bisarr den religionen än ter sig.

När muslimer begår terrordåd som nu senast i Paris är man noga med att undvika att koppla det till islam trots att kopplingen är uppenbar och trots att ytterst få muslimer tar avstånd från sådana terrordåd.

I Norge höll muslimer ett möte 2014, en fredskonferens, där man frågade deltagarna om deras syn på vissa frågor. Samtliga deltagare ville att kvinnor och män ska sitta separat och att de straffsatser som anges i koranen ska gälla. De närvarande var inte radikala muslimer utan normala muslimer. Se filmen!

Men medan Margot Wallström och övriga politiker i Sverige inte vill kritisera islam trots att muslimer begår terrordåd i islams namn så har de en annan agenda när det gäller SD.

Nyligen har det brunnit i flera asylboenden. Ingen Sverigedemokrat har haft någon som helst koppling till dessa bränder. SD:s partiledning har tagit avstånd från bränderna flera gånger.

Men det har inte hjälpt. Det fullkomligt kryllar av politiker, journalister och vänsterorienterade opinionsbildare som vill skuldbelägga SD för något som de inte har skuld i.

Margot Wallström gick nyligen ut och menade att ”Sverigedemokraterna har ett ansvar för bränderna”. Hon vill alltså få allmänheten att tro att det är SD:s fel att det har brunnit på några asylanläggningar.

margot-wallstrom-sd

Det är ett mycket fult och osmakligt påhopp hon gör som visar att hon tillsammans med övriga ledande politiker inte har någon skam i kroppen när det gäller att koppla ihop politik med kriminalitet trots att ingen koppling finns.

Det är alltså samma Wallström som inte kopplar muslimers blodiga terror till islam utan försöker förringa den kopplingen. Hon tog visserligen avstånd från ”terrorism”, men det är hennes politik och globalistiska agenda som leder till att det inte bara blir terrordåd i Europa utan att Sverige och övriga europeiska länder kommer att få förvärrade problem i framtiden.

Anledningen till att hon angriper SD är att SD står i vägen för den agenda om en globaliserad värld som hon företräder.

Relaterat:

Sverige är ett förlorat land

Psykopaternas favoritfloskel

Margot Wallström hånar svenska våldtäktsoffer

Hemligt dokument visar hur Socialdemokraterna vill samarbeta med islamister

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

 

4 kommentarer på “Margot Wallström bevisar vilken idioti som härskar i landet #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s