CENSUR: Avpixlat censurerar den invandringskritiska filmen ”With Open Gates”

För nästan två veckor sedan lades filmen ”With Open Gates: The collective suicide of European nations” upp på nätet och blev en enorm succe. På bara en vecka sågs den av nästan två miljoner människor. Filmen har sedan dess lagts upp på mängder av bloggar över hela världen och blivit en succé. Ingen invandringskritisk film har setts av så många på så kort tid.

Såvitt vi vet har alla som återpublicerat filmen valt att återge hela ursprungsversionen inte bara av respekt för upphovsmannen utan också för att innehållet bildar en helhet som invandringskritiker bör lära sig att förstå.

Nyligen lade bloggen Avpixlat upp en egen version av filmen som visade sig vara kortare än ursprungsversionen. Vid en granskning visade det sig att Avpixlat hade redigerat bort ett viktigt avsnitt i slutet av filmen.

Det avsnitt där Barbara Lerner Spectre talar har tagits bort helt och hållet. Hon talar vid tidskod ca 18:55 i originalfilmen. Där säger hon att Europa måste bli mångkulturellt och att judar kommer att ta en ledande roll över våra europeiska samhällen. Det är ett viktigt avsnitt som visar hur vissa judiska organisationer tänker och agerar. Även om det inte är giltigt för alla judars sätt att tänka, så är hennes nätverk inne på att de ska ta över Europa.

Att Avpixlat väljer att censurera bort den biten är skamligt, inte bara av respekt för upphovsmannen av filmen, utan för alla som ska titta på filmen och tror att de ser hela originalversionen. De som tittar på Avpixlats censurerade version ser tyvärr en stympad version av filmen.

Den korrekta och ursprungliga versionen finns här. Se den! (Avpixlats censurerade version finns här.)

5 kommentarer på “CENSUR: Avpixlat censurerar den invandringskritiska filmen ”With Open Gates””

 1. Avpixlat ar en marionette. Avpixlat har ingen som helst betydelse I varlden forutom da I Sverige dar Avpixlat anvands som en (falsk) motvikt. Beviset finns I det har visade klippet. Sand B spectra pa basta SVS tid. Jo jo jo….inte ens den baste, Akesson vagar ta denna video till sig.

  Gilla

 2. Finns även en artikel skriven av italienaren Riccardo Percivaldi (översatt till svenska), som tar upp Europas etniska rensning i ett djupare perspektiv. Det handlar om den s.k. Kalergi-planen som drogs upp redan på 1920 talet av Greve Richard von Couderhove-Kalergi. Artikeln finns på flera sidor på nätet, men hämtades i den här versionen från den judiske akademikern Henry Makow’s sajt. Makow har spetsat till rubriken och talar om judiskt folkmord, just den definitionen kan vara både fel och rätt, då FN:s definition över folkmord tillkom 20-25 år efter Kalergiplanen, men helt klart handlar det från början om etnisk rensning.

  Den judisk-illuminatiska planen för Europas folkmord
  http://www.bakom-kulisserna.biz/news/den-judisk-illuminatiska-planen-for-europas-folkmord/

  Gilla

  1. Det ar den verklighet vi lever I. Inga Svenska medier har nagon som helst hjarna idag. Att aterge fakta rorande varldssituationen och verklighet skiter Sverige fullstandigt I. Vi har trots allt en feministisk utrikespolitik.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s