Staten systematiserar folkmordet på svenskarna #asylkaos

De som följer utvecklingen i Sverige där hela staten är involverad i att placera ut asylsökande i varenda kommun vet att den politiken är totalitär och ett allvarligt hot mot vår existens som folk. Det som pågår är ett mjukt folkmord.

folkmord

Många tror att det är svenska folkets skyldighet att ta emot vuxna män från Afghanistan och andra migranter från olika delar av världen.

Men vi har ingen sådan skyldighet eftersom det innebär att vårt land skadas av den politiken. Den politik som bedrivs nu är ett övergrepp på svenska folket. Ett övergrepp som vi måste försvara oss mot.

Politikerna i Sverige placerar små och stora grupper av asylsökande i samtliga svenska kommuner, i många tätorter och byar där de asylsökande migranterna, som i själva verket är kolonisatörer inte sällan är fler än de svenska invånarna.

Antalet kolonisatörer som kommer till Sverige varje dag är fler än det föds svenska barn och enkel matematik ger vid handen att svenskarna blir i minoritet i sitt eget land inom 8-10 år.

Jan Tullberg skriver:

Om något år kommer en svensk skoldans på gymnasiet att bestå av 100 flickor och 100 pojkar som är infödda samt därutöver 100–200 pojkar eller män som är ensamkommande flyktingbarn (Sverige tar nu emot 2.000 per vecka varav endast 12 procent är kvinnor).

Som ett led i att påskynda folkmordet på svenska folket kommer nu myndigheterna att placera ut ”ensamkommande barn” (vilket är en omskrivning för unga vuxna från Afghanistan, som inte ens kommit som ”ensamkommande” utan i grupp) precis överallt i samhället.

Afghanerna ska nu på ett systematiskt sätt placeras ut i samtliga 290 kommuner. Officiellt beräknar man att mellan 16 000 och 33 000 ”ensamkommande” söker asyl i Sverige under nästa år. Det utöver de övriga asylsökande som kan uppgå till flera hundra tusen. Siffrorna för ”ensamkommande” blir i verkligheten att bli betydligt högre. Siffrorna för asylsökande under 2015 har skrivits upp flera gånger och är nu ungefär tredubblade i förhållande till den första prognosen. Såväl Migrationsverket som övriga myndigheter och politiker är redan beredda på att antalet asylsökande inklusive de ”ensamkommande” kan bli många gånger fler än vad som beräknas just nu. Migrationsverket uppger att de behöver ca 40 000 platser enbart för ”ensamkommande” nästa år.

Koloniseringen av Sverige fortsätter i oförminskad takt. Förra veckan slogs veckorekord med ca 10 500 asylsökande. Regeringen kommer snart att införa något som kallas stödboende, vilket är ett sätt att placera de asylsökande närmare vanliga svenskar som hittills sluppit kontakt med mångkulturen. Dessutom fortsätter man med familjeplaceringssystemet och försöker få vanliga svenskar att hysa in en afghan eller någon annan i sitt eget hem – mot betalning för att underlätta koloniseringen, som de kallar ”integration”.

Avsikten är att blanda in alla migranter i varje del av det svenska samhället så att alla påtvingas dessa migranter i liten eller stor skala. Svenskarna ska inte få komma undan. Som ett ytterligare led i den processen kommer en ny lag att införas snart där samtliga kommuner blir skyldiga att ta emot dessa kolonisatörer, sedan är det upp till kommunpolitikerna att fördela dem i olika boenden över kommunen.

Dalai Lama 2014:

”Det ohämmade inflödet av kinesiska invandrare till Tibet får som effekt att Tibets distinkta kulturella och religiösa identitet översvämmas och tibetanerna reduceras till en obetydlig minoritet i sitt eget land.”

Om vi byter ut orden kinesiska, Tibet och tibetanerna mot situationen i Sverige så ser texten ut så här.

”Det ohämmade inflödet av fjärrinvandrare till Sverige får som effekt att Sveriges distinkta kulturella och religiösa identitet översvämmas och svenskarna reduceras till en obetydlig minoritet i sitt eget land.”

Relaterat:

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “Staten systematiserar folkmordet på svenskarna #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s