Hotell Dacke i Virserum blir asylboende efter årsskiftet #asylkaos

 

Hotell Dacke på Nya Torget 1 i Virserum i Hultsfreds kommun blir asylboende med 50 platser. Anläggningen har gjorts om till HVB-hem och kommer att ta emot ”ensamkommande flyktingbarn”. Det handlar nästan alltid om unga vuxna eller vuxna män som varken är ”ensamkommande” eller ”flyktingar”. För det mesta är de från Afghanistan.

Hotellet ägs av bolaget Dacke Sweden AB som har säte i Stockholm och vill parasitera på den skadliga invandringspolitiken. I bolagets styrelse sitter ägaren och vd:n Ingrid Margareta Rudin och Carl Tomas Rudin.

Ingrid Rudin säger att hon haft en migrant från Afghanistan boende hemma hos sig och vill nu att fler som kommer ska bli bra bemötta i sina nya liv. Hon säger också att hon ”ska skapa landets bästa HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn”.

Man undrar varifrån alla dessa tokstollar kommer som kan lägga ned precis hur mycket kraft som helst på att understödja en politik som skadar Sverige så mycket. Att de gör de gör det för pengar är alldeles självklart och säger ganska mycket om deras moral och mentalitet. De skulle inte ställa upp för svenska ungdomar som har det besvärligt.

Det gemensamma för sådana som Ingrid Rudin, Bert Karlsson, Tom Pettersson och andra är att de låtsas vara empatiska för att de kan tjäna pengar på det. De har inga samveten och saknar förmåga att begripa vad deras insatser för migranter egentligen leder till. De medverkar till att förstöra Sverige så att svenska folket redan om 8-10 år blir i minoritet i sitt eget land. De medverkar till att samhället blir mer otryggt med en högre grad av social oro, grov brottslighet och vantrivsel som uppstår i alla invandrartäta områden – som snabbt blir fler.

Ingrid Rudin kommer att bli rik på en sjuk politik som slår sönder Sverige. Hennes verksamhet är inte ädel på något sätt, den är snarare ett symptom på hur Sverige förfaller på många områden.

Relaterat:

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “Hotell Dacke i Virserum blir asylboende efter årsskiftet #asylkaos”

  1. hej jag ringde dej förut om jobba hos dej jag heter pia carlsson bor i målilla jag hoppas du hör av dej vänliga hälsningar pia

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s