Vellinge planerar för ökad asylmottagning #asylkaos

Vellinge är en av de kommuner i landet som har varit mest förskonad från de mångkulturella samhällsexperimenten genom att undvika att ta emot asylsökande migranter och ”flyktingar”.

År 2010 började kommunpolitikerna att ge efter av trycket från media och rikspolitiker. Då tecknade man ett avtal med Migrationsverket om att ta emot ”flyktingar” som i själva verket var migranter som ville ha ett bättre liv i vårt land.

Nu när Sverige utsätts för en invasion och vi skulle behöva politiker som säger stopp så gör man tvärtom i Vellinge. Man öppnar för en kraftig ökad mottagning av migranter från Eritrea, Somalia, Afghanistan, Syrien, Irak och en rad andra länder.

svenskarna_tar_sjalvmord
Det svenska folkets kollektiva självmord. Vi går frivilligt mot avgrunden.

Vellinge har för varje år som gått ökat mottagningen. När det gäller just ”ensamkommande” (bortsett från övriga asylsökande) så planerade kommunen 2014 att ta emot 22 och 2015 planerade man för 83 personer, siffror som i själva verket blev högre.

Redan i år har man öppnat tre HVB-hem för ”ensamkommande flyktingbarn” som är unga vuxna eller män från Afghanistan. Kommunalrådet Carina Wutzler (M) tycker att det har gått bra med asylmottagningen och anser det finns stöd för den politiken. Hon är liksom de flesta övriga kommunpolitiker i landet helt ointresserad av att fråga invånarna om de vill acceptera att den egna kommunen liksom resten landet koloniseras av främlingar.

Nästa år planerar Vellinge att ta emot 150 ”ensamkommande” men kommunalrådet är redan inställd på att det blir 200 eftersom det alltid blir fler än beräknat. Hur illa prognoserna stämmer visar sig att man tidigare bedömde att Skåne skulle att emot 621 ”ensamkommande för 2015 men i verkligheten blir siffran över 3 000. Prognosen för 2016 är nu över 5 000 ensamkommande för placering i Skåne, men det kan bli 25 000. Och då är övriga asylsökande inte inräknade som totalt kan bli 500 000 nästa år, kanske ännu fler.

Den folkmordspolitik vi ser pågå just nu är bara början på en politik som kraftigt förvärras nästa år. Allt fler bedömare tror nu att Sverige går under och att ingenting kan vända utvecklingen.

Relaterat:

Staten systematiserar folkmordet på svenskarna

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s