Det största hotet mot Sverige är….

stefan_lofven_90

Stefan Löfven är statsminister i Sverige. Det kunde han bli för att massa naiva idioter inklusive 90 procent av alla menainvandrare röstade på honom. De är han som har öppnat flodvågen som väller in över gränserna. 10 000 potentiella terrorister kommer till Sverige varje vecka nu och Löfven gör inget för att stoppa inflödet. Han räknar med att de ska tacka honom via röstsedeln när de blir medborgare.

Stefan Löfven är det största hotet mot Sverige just nu.

Efter terrordådet i Paris har Francois Hollande lovat att Frankrike ska fortsätta att ta emot asylsökande i stora antal varje år. President Obama uppmanade de europeiska länderna (dvs de politiker som kontrollerar länderna) att fortsätt ta emot ”flyktingar” inklusive muslimer och inte begränsa inflödet. Att fylla upp våra nationer med migranter från hela jorden är på nyspråk ett tecken på ”öppenhet”, inte idioti.

Sedan terrordådet i New York 2001 har USA tagit emot miljoner muslimer.

För politikerna är ett terrordåd en möjlighet snarare än ett hot. Det är då de sätter sig ned och vidareutvecklar sina samarbeten som leder till förstärkning av Nato, mer globalism och – som Obama uttryckte det – universalism.

De säger nu att de ska bekämpa ISIS och Sverige hänger med på tåget. Det finns nästan ingen utom en del muslimer som har något emot att politikerna bekämpar ISIS. Men det är ju samma politiker som nu vill bekämpa ISIS som har skapat de problem som ISIS orsakar i våra länder. Det är politikerna som låter gränserna stå öppna.

Därmed kan man säga att ISIS inte är det främsta hotet utan det är våra politiker som är det störst hotet mot våra samhällen, vare sig de heter Francois Hollande, David Cameron, Angela Merkel, Barack Obama eller Stefan Löfven.

Men våra medier skyddar de skyldiga och låter samma journalister som vurmar för massinvandring få kommentera världspolitiken. Allt för att de ska kunna behålla makten och fortsätta förstöra våra länder.

Vi måste sparka ut dessa politiker och även alla de journalister som öppet propagerar för mångkultur och massinvandring och fortsätter att driva Sverige mot avgrunden. Att det finns dolda makthavare i kulisserna bakom de synliga makthavaren är också ett stort problem.

 

 

En kommentar på “Det största hotet mot Sverige är….”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s