Ramsele i Sollefteå kommun öppnar asylboende #asylkaos

Inom bara några dagar kommer ett asylboende för ”ensamkommande flyktingbarn” som de lögnaktiga psykopaterna i media systematiskt kallar unga vuxna eller unga män främst från Afghanistan. De är varken ensamkommande, flyktingar eller barn. De är migranter och lycksökare.

Nu har de totalitära landsförrädiska politikerna i kommunen beslutat sig för att fortsätta ta emot människor som inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land. De får nu fritt uppehälle – på livstid om de så önskar.

Regeringen under Stefan Löfven låter gränserna stå helt öppna och släpper in vilka människor som helst i landet utan att veta något om deras bakgrund. Just nu kommer ca 10 000 i veckan och redan om tio år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land.

Trots att framtiden ser mycket dyster ut med nuvarande utveckling så fortsätter politikerna med sin massinvandring som om den inte skulle förändra Sverige alls.

Men det är bara att se på Rosengård och Rinkeby hur Sverige kan förstöras på kort tid. Eller på Södertälje och Bergsjön. Eller något av alla de andra områden som politikerna har förstört. Nu är politikerna inne i en fas där resten av Sverige ska koloniseras av migranter som inte har här att göra.

Det gamla trygga svenska Sverige kommer att ersättas av ett mångkriminellt, mångetniskt rövarsamhälle där ingen kan känna sig trygg. Nu har Sollefteå kommun beslutat att ett antal hus på Hagavägen som Ramsele camping har hand om ska bli hem för män från Afghanistan. En av dem som ligger bakom är Majed Safaee (FP) som är ”kommunikationsstrateg” i kommunen. Han säger att det kommer att bli platser för 20 ”barn” på boendet som tidigare varit pensionärsbostäder. Tanken är att 15 personer ska jobba där på heltid och sköta om afghanerna. Det finns förmodligen ingen folkgrupp i Sverige som blir bättre mottagen än dessa afghaner som har service dygnet runt med nästan en personal per afghan.

Relaterat:

150 asylsökande flyttar in i Hågestaområdet

Graningegården blir HVB-hem

100 asylsökande till Gålsjö bruk

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s