Sten-Ove Danielsson (S) i Ånge: En av många korkade kommunpolitiker #asylkaos

Att befinner sig i allvarlig kris beror på en rad olika faktorer. En av dem är att det finns så många korkade politiker i Sverige. Socialdemokratiska politiker tycks vara särskilt korkade och att de ens har kunnat bli politiker beror ofta på att de fått stor uppbackning i socialdemokratisk press.

Socialdemokratiska politiker är politiker som ofta sitter med i armarna i kors och låter den egna kommunen förfalla. De ägnar all sin kraft åt att fylla upp sin kommun med migranter istället för att lösa de problem som kommunen har.

Sten-Ove Danielsson_ange-kommunMisslyckad politiker bedriver en misslyckad politik och lever på statsbidrag 

Vanliga problem i många kommuner är befolkningsminskning och bristen på jobb. Det är frågor som hör ihop, men som politikerna inte lyckats lösa eftersom de ägnar sig åt att förstöra Sverige istället för att lösa problem. Politikerna lockade in oss i EU-fällan. De har varit tysta när småföretag lagt ned i småorter och ungdomar flyttat från glesbygden. De har inte gjort något för att skapa incitament för dem att bo kvar och för familjer att skaffa fler barn än vad de gör idag.

Istället för att få sina kommuner att fungera försöker de tigga bidrag från staten för att hålla sig ovanför ytan. Problemet är att dessa bidrag som kommunpolitikerna erhåller alltid går till kostnader för asylinvandringen eller dess följer. På sikt kommer dessa kommuner att sjunka ned och kollapsa.

I Ånge vill kommunalrådet Sten-Ove Danielsson (S) ha pengar från staten för att kommunen tagit emot asylsökande. Men de pengar han får blir judaspengar. Han säljer ut sin kommun och tar framtiden från svenskarna bara för att få kortsiktiga inkomster till den politik som han misslyckats kapitalt med att bedriva. Det är en sak om kommunen hade försökt åstadkomma hållbara investeringar i företag eller i svensk nativitetsökning, men istället medverkar han i ett folkutbytesprogram som tränger undan svenskarna i sitt eget land och låter kolonisatörer ta över.

Nu får Ånge 26,7 miljoner av skattebetalarna för att täcka kostnaderna för asylinvandringen. Pengarna ska gå till ”bättre kurser i Svenska för invandrare, SFI, och fler yrkesutbildningar.” Judaspolitikern Sten-Ove Danielsson (S) hoppas också att ”bättre utbildningar kommer att leda till fler anställningar, vilket kan få ett stopp på befolkningsminskningen.”

Sten-Ove Danielsson vill alltså att andra ska lösa de problem som han själv är fullkomligt handfallen inför. Mot bakgrund av den politik han bedriver och mot bakgrund av att han underlåter att bedriva en sverigevänlig politik som kan göra den egna kommunen och även Sverige bättre så är det ofattbart att någon kan rösta på denne figur.

Socialdemokraten Sten-Ove Danielsson är dock inte ensam om att bedriva en politik som skadar vårt land. Han har gott sällskap av andra politiker från S och politiker från V, MP, KD, L (f.d. FP), M och C.

Svenska väljare och allmänheten måste börja fatta att politikerna som förstör Sverige måste bytas ut mot andra politiker. De är minst sagt hög tid att sätta stopp för makthavarnas förstörelse av Sverige och välja bättre politiker eller aktivera sig på något sätt för att rädda landet.

Ni som bor i Ånge måste fatta att den asylinvandring som lokalpolitikerna förordar leder Sverige rakt mot en avgrund. Vakna nu! Gör något! Sverige är i fara!

Relaterat:

Kommuner med flest asylsökande 2015

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s