Lundsbrunn på fallrepet efter Stefan Löfvens asylinvandring #asylkaos

Vi måste ta ansvar! Sverige ska vara en humanitär stormakt! Det är vår skyldigt att hjälpa människor som flyr för sina liv!

Detta har basunerats ut av regeringen och de medier som backar upp regeringens politik. De har länge manipulerat opinionen för att den ska finna sig i att Sverige koloniseras och förstörs. Politiker och media har en samsyn om migrationspolitiken som innebär att svenskarna inom något decennium kommer att vara i minoritet i sitt eget land.

Det är en skrämmande framtid vi går till mötes. Ort efter ort koloniseras. Svenskarna blir alltmer utsatta för importerad brottslighet. Otrygghet och social oro blir en del av vardagen för det svenska folket som för bara några decennier sedan levde i ett tryggt land.

lundsbrunn

En av många orter i djupt förfall är Lundsbrunn som ligger i Götene kommun. Lundsbrunn har ungefär 880 invånare och har alltid varit en idyll, en av många svenska idyller där lugnet och tryggheten härskat.

Efter regeringens politik där gränserna nu står helt öppna och ort efter ort förstörs så har förstörelsen även kommit till Lundsbrunn. Där finns ett anrikt hotell som heter Lundsbrunn Konferens & Kurort AB. Det ägs av Kamran Redjamand och andra personer med konstiga namn.

Nu har ägarna efter kontakt med Migrationsverket kommit fram till att hotellanläggningen kan ta emot ca 870 asylsökande, dvs ungefär lika många som det bor svenskar i Lundsbrunn. Det skulle innebära att varannan invånare i Lundsbrunn nu kommer att bli somalier, eritreaner, syrier, afghaner, irakier eller något annat.

Som om det inte vore nog så florerar nu rykten om att ägaren skulle kunna bygga om anläggningen så att ännu fler kan komma dit. Ett rykte bland ortsbefolkningen säger att 3 000 asylsökande kan komma till Lundsbrunn. Kommunchefen i Götene,  Jerker Andersson-Liljestrand, säger att han tror att ryktet uppstått efter ett informationsmöte där Kamran Redjamand redogjorde för att byggnaden kan öppnas för fler om den byggs om.

Kommunchefen menar nu att ryktet inte är sant. Däremot kommer det att bli fler än 870 asylsökande oavsett vad kommunchefen säger eftersom det finns andra boenden som kan tas i bruk på orten. Redan nu bor 100 asylsökande på det gamla badhuset på Lundsbrunn.

De asylsökande kommer att fylla upp skolorna i trakten med sina barn och när de är fullbelagda kommer andra skolor i kommunen att fyllas upp med barn till asylsökande.

Detta är bara början på en katastrofal omvandling av en klassisk svensk idyll. När det kommit kanske omkring 1 000 personer till Lundsbrunn, personer som inte har i Sverige att göra, så kommer nästa våg av problem. Då kommer anhöriga som de asylsökande hämtar dit. Dessutom kommer ortsborna att drabbas av olika typer av följdproblem som vanligtvis uppstår på orter dit många asylsökande kommer. Något förenklat kan man säga att Lundbrunn aldrig mer kommer att bli sig likt och aldrig mer en trygg idyll.

Många invånare i Lundbrunn begriper detta och har nu beslutat sig för att flytta innan kaoset kommer till byn. I stället för att mangrant sätta stopp för Migrationsverkets planer så väljer man nu att ”rösta med fötterna”, som man gör på många andra platser dit mångkulturen kommer. Ovanligt många hus har nu lagts ut till försäljning och de som bor där hoppas kunna sälja innan priserna faller dramatiskt, vilket de gör varje gång mångkulturen spänner sina muskler.

Betydligt fler hus kommer att vara till salu om några månader. Den som vill köpa ett hus i ett blivande getto kan titta på olika mäklarsidor och se hur många som är till salu i Lundsbrunn just nu.

Den välmående idyllen börjar nu dö. Skälet är alla vedervärdiga politiker, godhetsapostlar, medier och idioter som tror att de gör något gott när de massimporterar människor från andra världsdelar. De bidrar istället till att ta död på Sverige, i det här fallet Lundsbrunn.

Lundsbrunn skulle behöva försvaras av en beslutsam grupp människor som satte stopp för vansinnet och återställde ordningen. 

Relaterat:

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s