Soran Ismail, vi vill inte ha dig i Sverige

Att Soran Ismail kan förekomma som ständigt återkommande seriefigur i TV, radio och andra sammanhang visar att media har ett behov av att använda honom för sina syften.

Soran används som bricka i ett spel där kändisar och andra som ogillar svenskar, ogillar invandringskritiker och ogillar det svenska Sverige utnyttjas för att etablera åsikten att Sverige inte längre är svenskarnas land.

I TV-programmet ”Absolut svensk” intervjuar Soran ett antal ungdomar som varken är politiskt insatta eller har en helhetsbild av vad som sker i Sverige idag. Han intervjuar också andra personer som har en del åsikter som kanske inte är fullt genomtänkta.

Syftet med programmet är att framställa människor som på minsta sätt är kritiska till att Sverige förändras demografiskt och etniskt som rasister. Soran Ismail är dock en mycket feg person eftersom han ger sig på verbalt och intellektuellt svaga personer som inte förmår att sätta honom på plats.

Det är ofta så media, journalister och ohederliga, fega opinionsbildare agerar. De vill kunna kontrolla sina offer, de vill försäkra sig om att offren är svaga innan de ger sig på dem.

Det är rovdjursjournalistik och den är extremt obehaglig. Soran, du angriper svenskar som på ett eller annat ogillar den stora invandringen. Du är kurd, inte svensk, och det märks!

Soran, vi vill inte ha dig i Sverige.

Soran kallar Jimmie Åkesson för ”riksmongo”. Kolla filmen och inse vilken figur SVT låter göra TV-program.

Lämna en kommentar