Sverigedemokraternas moraliska och politiska haveri

Sverigedemokraterna har inte havererat. De finns och växer. Men deras moral och politik har havererat. Sverige står inför det värsta hotet som landet någonsin har drabbats av. Inga faror i vår historia kan jämföras med det vi ser nu.

Hela vår nation och det svenska folkets existens är hotad genom en enorm massinvandring som omvandlar vårt trygga land till en social oroshärd.

Det kommer mellan 7 000 och 10 000 migranter till Sverige varje vecka och de flesta av dem erbjuds omedelbart bostäder- många i privata fastigheter. De får hjälp av företagare, privatpersoner och politiker som mot hög betalning hyr ut sina anläggningar till asylsökande och kan tjäna mycket stora pengar på den skadliga politiken som förstör Sverige.

Det enda invandringskritiska partiet av betydelse är Sverigedemokraterna. De har under den tid när invasionen pågått varit märkvärdigt tysta utom i samband med en del lokala utspel och mindre kampanjer.

Ett ämne av många ämnen som debatterades i helgen var frågan om ”vinster i välfärden”. Den frågan berör väldigt många på olika sätt. Hela asylindustrin med dessa hundratals om inte tusentals människor som parasiterar och lever på att de kan göra vinster på att starta asylboenden är beroende av att politiker tillåter sådana företag.

Inför landsdagarna hade många hoppats och trott att SD skulle sätta stopp för den politiken så att alla dessa profitörer som skadar Sverige inte kan tjäna pengar på en politik som driver landet mot en avgrund.

Vi som hoppats på en politik där SD stoppar dessa profitörer hoppades tyvärr förgäves. SD har under en längre tid uppvaktats av PR-byrån Kreab som arbetar med lobbyverksamhet åt sina kunder. Nu har de tillsammans med SD-ledningen lyckats få landsmötet att acceptera att det även i fortsättningen ska kunna profiteras på asylboenden och att dessa profitörer ska kunna tjäna stora belopp som kommer från skattemedel samtidigt som de genom själva verksamheten förstör Sverige. Det är tragiskt!

Bert Karlsson och alla andra profitörer som vi bojkottar på den här sidan eftersom de förstör vårt land ska alltså få SD:s tillåtelse att kunna fortsätta med det. SD legitimerar deras verksamheter. Mer vett än så har inte SD, vilket ytterligare visar på hur mycket partiet har fjärmat sig den invandringskritiska opinionen. En förklaring till beslutet kan också ligga i att SD fått in många moderater och liberaler i partiet som ser enbart strikt kommersiellt och materialistiskt på företagande och inte tar hänsyn till nationens och folkets bästa. De mäter allt i pengar och sådana politiker är farliga.

I övrigt så präglades landsdagarna av mycket mygel. En sverigedemokrat som lämnat i flera motioner noterade att dessa motioner hade ”försvunnit”. Vissa motioner vägrade man ens att behandla, t.ex. en om uteslutningen av Gustav Kasselstrand. En talare, Josef Fransson, stod i talarstolen och försvarade genetiskt modifierade organismer, GMO trots att det finns många skäl att inte acceptera genmodifierade produkter. Ryssland har totalförbjudit GMO för att skydda sina grödor och sin befolkning från okända farliga framtida sjukdomar. Att acceptera GMO är att acceptera giftspridning och förstörelse av vår framtida hälsa. Att en enda person utan att skämmas försvarar GMO tyder på sällsynt ansvarslöshet.

På ytan ser det mesta ut att han gått korrekt till på landsdagarna, men i själva verket ligger all makt centraliserad hos några få i partitoppen som agerar lite som de vill då de vet att ingen vågar kritisera dem, för då åker de ut.

Samarbetet med Kreab bevisar att SD inte är att lita på i något avseende. Det går i praktiken att köpa SD:s politik om köparna är tillräckligt ihärdiga och använder viss finess och kanske andra för oss okända metoder. Hur många andra inom SD som driver frågor på direkt eller indirekt uppdrag av någon lobbygrupp är svårt att veta. Det går inte att lita på SD i något avseende.

Relaterat:

Skattefinansierade asylvinster får grönt ljus av SD

Sverigedemokraterna tar stora kliv åt fel håll

 

En kommentar på “Sverigedemokraternas moraliska och politiska haveri”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s