Anders Westgårdh tillhör de verklighetsfrånvända

Det finns gott om journalister som är verklighetsfrånvända. De har massa åsikter om allt möjligt men saknar förmåga att koppla åsikterna till verkligheten omkring oss. Ännu mindre har de förmåga att förstå vad deras åsikter om samhället kan leda till om de omsätts till politik.

Anders Westgårdh ställer i en artikel i Metro frågan: ”Har vi verkligen råd att inte ta emot fler flyktingar?”

Vad han menar med frågan är: ”Jag anser att ni andra ska ta emot migranter och betala för deras uppehälle i Sverige så att de kan leva gratis här på er bekostnad. Ni andra får också ta konsekvenserna av de problem som invandringen för med sig. Själv vill jag bara framstå som god.”

Westgårdh ifrågasätter de personer och politiker som anser att vi inte har råd att ta emot hur många som helst.

Westgårdh skriver:

1) Alla som kan räkna och tänka vet att vårt vackra lands fortsatta välstånd förutsätter fler skattebetalare, fler arbetare i välfärdssektorn, fler händer och fötter. Vi behöver mer arbetskraft från länder utanför Europa, annars spricker kalkylen. Vem ska vårda Jimmie Åkesson när han ligger och demensdreglar?

Hans påståenden är ingenting annat än kvalificerat svammel. Om vi behöver fler skattebetalare så är det väl bara att skapa jobb åt alla arbetslösa som bor i landet och saknar anställning. Westgårdh säger att ”Vi behöver mer arbetskraft från länder utanför Europa, annars spricker kalkylen.” Vad är det för påhitt? Vilka kalkyler är det som spricker om vi inte fyller upp Sverige med 1 000 migranter om dagen? I själva verket är det precis tvärtom. Det är på grund av den stora inströmningen som vår ekonomi försämras, vi får ett mer otryggt samhälle och går mot en demografisk katastrof. Frågan om vem som ska vårda Jimmie Åkesson när han ligger och ”demensdreglar” pekar på att Westgårdh inte är vid sina sinnens fulla bruk.

Om Westgårdh misstänker att det i ett land med tio miljoner invånare inte kan finnas någon som kan ta hand om våra gamla när det går utmärkt i länder med betydligt färre invånare än Sverige så är det antingen fel på politiken som förs (av Westgårds partikamrater) eller så är de något fel på Westgårdh som lever i inbillningens värld.

Westgårdh skriver:

2) Sverige har en stark tradition av humanism och omhändertagande, från finska vinterkriget till kollapsen på Balkan. Det är en skam att ledande politiker från etablerade vettiga partier nu viker ner sig för en talkör, i stället för att våga stå upp för en öppen och human migrationspolitik.

Att Sverige har hjälpt grannar i kris är inget konstigt. Det är fullt normalt att hjälpa ett folk som dessutom varit en del av Sverige i över 500 år. Däremot finns det ingen anledning att låta våra gränser står öppna inför en regelrätt invasion av migranter från tredje världen som inte är kompatibla med vår egen kultur. De enda som försvarar denna massinvandring är människor som antingen är väldigt naiva eller hatiska mot det svenska samhället och vill att det ska gå under. Redan om tio år är svenskarna i minoritet i sitt eget land och varför man önskar en sådan utveckling är en gåta. Det är inte normalt att vilja se sitt land eller sitt folk gå under.

Westgårdh skriver:

3) För det tredje: jag orkar inte ens tänka på den mänskliga monotoni som blir resultatet av den stängda vägens politik. Vi har fortfarande chansen att bli en dynamisk smältdegel. Det är inte enkelt, inte problemfritt, inte billigt. Men det går. Politik är att vilja.

Sanningen är att Westgårdh inte orka tänka alls. Det är bara onyanserat svammel som han vräker ur sig. Han vill ha en ”dynamisk smältdegel” och vill blanda etniciteter och folk.

Men uppenbarligen vill han inte bo i den ”smältdegeln” eftersom han bor, vistas och arbetar huvudsakligen bland andra svenskar. Har han ens tänkt tanken att flytta till Bergsjön, Rinkeby eller Rosengård? Svaret är nej eftersom han liksom alla andra hycklare, världsförbättrare, godhetsapostlar och journalister väljer att bo så svenskt som möjligt. Hans före detta chef Jan Helin bor i Bromma bland andra svenskar, men propagerar konstant för att vi andra ska tvingas bo i mångkulturella områden.

Westgårdh säger ”Det är inte enkelt, inte problemfritt, inte billigt”. På normal svenska innebär det att ”det går inte att blanda folk och kulturer, det blir konflikter och folk flyr från mångkulturella områden. De kostar dessutom enorma belopp som skattebetalarna tvingas pumpa in varje år, men inget blir bättre för det. De är en påtvingad politik som ingen vill ha om de får välja själva”.

Westgårdh säger att ”det går”. Jo tack, vi märker det. Politiker som är totalitära kan förstöra hela samhällen genom att bedriva en viss politik mot folkens vilja. Anders Westgårdh vill uppenbarligen medvetet förstöra Sverige och någon betalar hans lön för att han ska medverka till förstörelsen av vårt land.

Anders Westgårdh är en misslyckad och tragisk figur. Sannolikt också förvirrad. Det behövs bara ett besök i Rosengård några timmar för att inse att Westgårdhs svammel kräver att man lever i ett mentalt utanförskap.

Relaterat:

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunn på fallrepet efter stor asylmottagning

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s