Förskolan Klostergläntan i Roma på Gotland blir asylboende nästa år #asylkaos

Politikerna på Gotland är mycket ivriga när det gäller att fylla upp ön med migranter från Syrien, Irak, Afghanistan, Somalia, Eritrea och en rad andra länder. De vill att gotlänningarna ska tvingas bo bland människor som många gotlänningar inte vill se varken på Gotland eller någon annanstans i Sverige.

Det före detta äldreboendet Klostergården i Roma är idag en förskola. Förskolan är tillfälligt inhyst i byggnaden och ska troligen flytta till andra lokaler i Roma nästa år. De har huserat i Klostergården för att de tidigare lokalerna i Skolgläntan är under renovering. Förskolechefen Anita Nordenbrink är orolig över att förskolan måste flytta ut tidigare och få en tillfällig inhysning i väntan på ett flytta tillbaka till Skolgläntan.

Kommunen ”behöver” nämligen platser för ”ensamkommande barn”, dvs unga vuxna asylsökande som inte borde ha fått passera våra gränser men som nu sprids ut över hela Sverige när kommunpolitiker agerar medlöpare till den regering som förpestar Sverige med en destruktiv politik på en rad områden.

Björn Sandqvist är chef för fastighetsförvaltningen på Gotland. Han arbetar för att ordna fram asylboenden så att gotlänningarna förstår att det är fritt fram att komma från Afrika och Mellanöstern och slå sig ned på Gotland.

Gamla Klostergården där förskolan nu är tillfälligt inhyst är enligt politikerna på Gotland ett mycket troligt blivande asylboende. Det finns 16 rum på övervåningen som skulle behöva renoveras. På nedre våningen där förskolan är verksam finns lika många rum.

Om övervåningen renoveras, vilket kan ta sex månader, så kan förskolan få vara kvar tills ett sannolikt asylboende öppnas när förskolan har flyttat tillbaka till Skolgläntan. I så fall öppnar asylboendet lagom till sommaren 2016.

Relaterat:

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunn på fallrepet efter stor asylmottagning

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s