Varning för Socialdemokraten Mattias Ravander i Söderköping #asylkaos

Svenska politiker från M, KD, L, C, S, MP och V är livsfarliga. De medverkar till att förstöra vårt land på ett sätt som kommer att bryta ned Sverige socialt, ekonomiskt, kulturellt och etniskt. Om politiken fortätter på den inslagna vägen kommer vi svenskar att vara i minoritet i vårt eget land om ca 10 år.

Regeringen inför snart en lag som kommer att tvinga kommunerna att ta emot asylsökande oavsett vad invånarna i kommunerna tycker. Många politiker är beredda att ställa upp på regeringens politik även om den leder till Sveriges död och undergång.

Socialdemokraten och kommunalrådet Mattias Ravander i Söderköping är en sådan politiker. Han bor och verkar i Söderköping som är en tidigare välskött och trevlig kommun som lockar många turister varje sommar. De kommer till Söderköping för att uppleva en svensk idyll, inte för att se asylsökande migranter. Snart är det slut på det idylliska med Söderköping.

Eftersom Mattias Ravander är Socialdemokrat ställer han upp på den politik som regeringen bedriver oavsett hur galen den är. Nu kommer Mattias Ravander att bygga modulhus för somalier, afghaner, syrier, irakier, eritreaner och andra folk som med politikernas hjälp ska kolonisera Sverige.

Husen ska byggas på naturmark eftersom Ravander inte bryr sig om naturen. Han bryr sig knappt om sin egen kommun och framför allt bryr han sig inte om demokrati. Det är viktigare för honom att skapa ett land med stora sociala problem, ökad kriminalitet, försämrad ekonomi för flertalet och bidra till ett folkutbyte än att lyssna på vad människor anser om hans totalitära politik.

Politikerna i Söderköping med Ravander i spetsen tänker börja bygga modulhusen åt de asylsökande trots att det inte finns någon detaljplan. Man har för avsikt att kringgå bygglagen. Orsaken är att Ravander är orolig för att invånarna tänker överklaga hans planer på att fylla upp kommunen med människor som inte borde ha fått passera gränsen till Sverige.

Nu är Ravander inte ensam om att vilja agera så här. Det har gått så långt att Sveriges kommuner och landsting, SKL kräver att man lättar på regelverken för att snabbare kunna ge de asylsökande bostäder – som de ska bo i gratis resten av sina liv om de så önskar.

Det är uttänkt så att svenskarna ska tvingas betala för sin egen undergång.

Relaterat:

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunn på fallrepet efter stor asylmottagning

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “Varning för Socialdemokraten Mattias Ravander i Söderköping #asylkaos”

  1. Ravander är en uppblåst fjant . Problemet är att det finns lobotomerade zoombi-hjärnor som röstar på direkt skadliga partier som t.ex (S).
    Känner vi några som är i farozonen att rösta (S) måste vi tala om att det inte är OK nu längre..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s