Asylsökande till Solberg i Örnsköldsvik #asylkaos

Kommunpolitiker i Sverige slåss nästan om att få placera asylsökande i sina kommuner oavsett vad invånarna tycker om det. I det nya totalitära Sverige struntar man fullkomligt i vad svenska folket tycker om ditten och datten. Man kör över dem lika hänsynslöst som en ångvält kör över en katt.

Våra politiker är vedervärdiga medlöpare till den regering som på ett systematiskt sätt organiserar massinvandring till Sverige genom att låta gränserna stå helt öppna och sedan fylla landet med migranter.

Nu har regeringen försökt minska trycket på Sverige genom att införa ”gränskontroller”. Men dessa ”kontroller” fyller ingen annan funktion än att inbilla allmänheten att man vill minska invandringen. En sådan åtgärd räcker dock inte på långa vägar utan gränsen måste stängas helt för alla lycksökande migranter och asylsökande och dessutom måste de som tagit sig in skickas tillbaka dit de kom ifrån.

Under tiden fortsätter våra politiker att fylla upp Sverige med migranter. I det redan delvis förstörda Örnsköldsvik fortsätter politikerna att välkomna syrier, irakier, afghaner, eritreaner, somalier och andra folk från lågpresterande kulturer.

I området Solberg finns ett tomt hyreshus som nu ska bli asylboende. Huset innehåller 12 lägenheter som sannolikt blir asylboende. Kommunen har haft informationsmöten i området och påstår att de boende i närheten är positiva till att få kolonisatörer som grannar. De boende är alltså positiva till att främmande folkgrupper kommer hit och tar över vårt land. Märkligt! Saknar de överlevnadsvilja?

Hur många asylsökande som ska bo i hyreshuset är oklart, men det kan bli mellan 70-80 personer. Socialdemokraten Glen Nordlund som är kommunstyrelsens ordförande tycker uppenbarligen att det är bra att medverka i ett folkutbytesprogram som leder till att svenskarna kommer att vara i minoritet i sitt eget land om ca tio år.

Relaterat:

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunn på fallrepet efter stor asylmottagning

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s