Asylsökande till Brunflo i Östersund #asylkaos

Politiker och byråkrater i Sverige planerar för att fylla upp samtliga kommuner med migranter från fjärran. De tar inga hänsyn till folkopinionen eller till de långsiktiga konsekvenserna av deras politik. Utan att tänka på vår framtid fyller de upp Sverige med somalier, irakier, eritreaner, syrier, afghaner och andra folk som inte borde få sätta sin fot i vårt land.

Politikerna agerar totalitärt och de skäms inte det minsta för att de förstör Sverige. Varje kommun, varje ort och varje by i Sverige ska fyllas upp med människor som inte har i vårt land att göra.

Politikerna strävar efter att vi svenskar ska bli i minoritet i sitt eget land, vilket vi kommer att bli inom ca tio år om ingen drastisk omläggning av politiken sker.

I Östersund fullkomligt kryllar det av mer eller mindra idiotiska politiker som är fullkomligt befriade från varje form av tankeverksamhet. Den genomsnittlige politikern fungerar så här:

Han eller hon bor i villa långt från mångkulturen.

För att visa godhet eller lojalitet till sitt parti röstar de alltid för att det ska komma migranter till Sverige (som kallas asylsökande, migranter, ensamkommande, anhöriga, flyktingar, papperslösa, EU-migranter, flyktingbarn, nyanlända eller nya svenskar beroende på vilken propagandaprofil man vill använda).

De röstar för ökat inflöde av asylsökande, men värjer sig för att ta ekonomiskt eller socialt ansvar för de personer som sedan kommer hit.

De överlåter allt ansvar på andra medborgare som också tvingas bekosta så väl uppehälle som konsekvenserna av deras närvaro.

När olika problem uppstår som drabbar andra medborgare, t.ex. brottslighet och annat, så skyller politiker på att ”integrationen” inte fungerat. Men de tar inget ansvar för de människor de släppt in i landet.

En enda enskild invandrare som aldrig får jobb kan kosta skattebetalarna 10-20 miljoner under en livstid, men politikern blundar och låtsas inte känna till saken.

Den vanlige politikern bakom massinvandring är en vuxenmobbare. Han eller hon tvingar på den svenska befolkningen alla migranter utan att fråga vad folket tycker eller bry sig om konsekvenserna. Det är en form av psykisk terror mot svenska folket.

Politikerna betraktar egentligen både väljarna och invandrarna som sopor som han inte vill befatta sig med. Det får andra göra.

Politikerns drivkraft är att framstå som god inför sina partivänner så att han kan göra karriär på en politik som skadar Sverige. Främsta belöningen är att bli kommunalråd eller riksdagsman, för då är lönen högre.

I grund och botten är det pengar som styr politikerns handlande. Allt annat struntar han i.

Politikern är förmodligen inte riktigt klok.

Alla totalitära stater har sina medlöpare. Så även Sverige. Och Östersund.

Nu är 43 modulsektioner på väg till Gusta i Brunflo där man ska uppföra lägenheter åt migranter som egentligen är kolonisatörer. När det gäller att finansiera projekt för asylsökande så saknas aldrig pengar. Det finns hur mycket som helst.

Nils Burman är chef på lokal- och bostadsenheten på Östersunds kommun. Han har nu hittat en tomt bakom stenhuggeriet i Gusta där man ska placera kolonisatörerna. Men först ska modulhusen uppföras och inredas. Även i Lit kommer man att uppföra modulhus.

Hur många kolonisatörer som husen ska rymma är inte riktigt klart.

Relaterat:

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunn på fallrepet efter stor asylmottagning

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s