332 asylsökande till Valhall Park i Ängelholm #asylkaos

Valhall Park är ett område i Ängelholm som tidigare använts av flygflottiljen F 10 fram till år 2002. Därefter omvandlades området och började användas av företag, industrier och hotell. Valhall Park ägs av Peab Mark AB.

Nu har Migrationsverket tecknat ett avtal om att öppna asylboende i området. För att det ska låta som en bra idé i allmänhetens ögon skriver man att boendet ”kommer att leda till nya arbetstillfällen för orten”. Man kunde lika gärna ha lagt till ”men räkna också med en del små eller stora problem som det ofta blir när asylboenden öppnas.”

Men upplysningar av det slaget vill man inte lämna, det är bättre att vilseleda allmänheten med förljugen propaganda. Staten hade ju kunnat skapa arbetstillfällen på andra sätt eftersom det handlar om skattemedel. Dessutom hade man kunnat initiera något som skulle kunna vinst istället för dessa asylmottagningar som är kostnadsslukande. Dessutom är ju hela den verksamhet som regeringen och Migrationsverket bedriver att betrakta som en form av tortyr mot den svenska befolkningen som tids nog kommer att dö av den förda politiken – om den inte stoppas på något sätt.

Asylboendet i Valhall Park kommer att blir stort och omfatta tre byggnader. Om även hotellet i området blir asylboende är oklart. Migrationsverket kommer inte bara att fylla upp området med asylsökande, man kommer också aktivt att försöka hjälpa de asylsökande att få anställning i några av de företag som finns i området. De asylsökande kommer att få förtur till arbete och sedan förtur till bostäder.

Ängelholms kommun kommer att storsatsa på asylmottagning i framtiden och vill därför öka samarbetet med Migrationsverket och Peab, som kan ordna fram bostäder – och kanske jobb åt de kolonisatörer som ska ta över landet från svenskarna. Kommunstyrelsens ordförande Lars Nyander (S) och oppositionsrådet Robin Holmberg (M) är rörande överens om att ännu fler migranter ska få komma till Ängelholm.

Relaterat:

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunn på fallrepet efter stor asylmottagning

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “332 asylsökande till Valhall Park i Ängelholm #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s