Jan Sjunnesson öppnade sitt hjärta #asylkaos

När man trodde att de som ifrågasätter massinvandringen också konsekvent vill göra något åt den så visar det sig att det finns hycklare som av ren självgodhet bidrar till asylkaoset – och de finns på Avpixlat. Det är inte första gången som personer på Avpixlat visat sig fullkomligt opålitliga när det kommer till viktiga frågor om invandringspolitiken och annat.

Nyligen visade det sig att Avpixlat hade klippt bort ett viktigt avsnitt i en film på nätet, som de inte ens hade upphovsrätt till och lagt ut den på egen hand utan den bortklippta delen. Avpixlat har också ställt sig lojala till de märkliga utspel som gjorts inom SD när man på tveksamma grunder uteslöt medlemmar och bröt banden med SDU.

Nu kommer krönikören på Avpixlat Jan Sjunnesson ut som en person med mycket stort hjärta. Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven och Anders Danielsson på Migrationsverket skulle hoppa av glädje om de fick veta hur stora hjärtan man har på Avpixlat.

SJUNNESSON

Jan Sjunneson skriver i Expressen (hur kan man med facit i hand, när man vet vilka metoder Expressen använt mot invandringskritiker ens vilja skriva där?) och berättar skrytsamt att han öppnat sitt hem för afghaner. Eftersom Sjunnesson sagt sig vara fattig och i behov av inkomster kan man redan direkt ana vissa ekonomiska motiv, samma motiv som får asylbaroner och andra att öppna inte bara sina hjärtan utan hotell, herrgårdar och campingar så att deras plånböcker kan fyllas med smutsiga pengar som kommer från smutsiga organisationer som verkställer en smutsig och sjuk politik.

På Avpixlat raljeras det nu över att väldigt få förespråkare för asylinvandringen tar emot några asylsökande i sina hem. Det är en berättigad kritik. Men betyder det att en person som säger sig vara emot den pågående invasionens storlek på minsta sätt – bara för att visa sig god – ska vara delaktig i den politik som ruinerar Sverige och hotar vår framtid?

Jan Sjunnesson har naturligtvis rätt att göra precis som han vill här i livet. Men han är en opinionsbildare som arrangerat föredrag för invandringskritiker och själv framställt sig som sådan – och fått stöd för det. Nu tycks han ha valt en väg som leder till många frågor och borde ifrågasätta hans roll som krönikör på Avpixlat eller i andra sammanhang.

Hans senaste utspel ger mer intryck av förvirring än stabilitet.

I Expressenartikeln berättar Sjunnesson att han hyst in två afghaner i sitt hem. När Avpixlat beskriver Sjunnessons insats framstår det som en hyllning till en man med stort hjärta.

Avpixlat skriver:

Sjunnesson berättar inte detta för att förse sig själv med någon skinande godhetsgloria men lite för att visa att plakatvänsterns SD-fientliga retorik stämmer dåligt med verkligheten.

Men eftersom han skriver om det, dessutom i Expressen, måste ju syftet ändå vara att visa sina politiska motståndare hur god han egentligen är. Att hysa in två afghaner har inget med godhet att göra, bara med ren och skär dumhet. Om Sjunnesson ska vara något slags föredöme så visar han bristande omdöme. Om han kan hysa in två afghaner så kan väl en miljon SD-väljare också göra det. Då kan vi ta emot två miljoner afghaner nästa år om även SD-väljarna ska öppna sina hjärtan enligt Sjunnessons modell.

När SD-väljare agerar som Sjunnesson så kan vi räkna med att landet går under utan hjälp av sjuklövern.

En av tankarna med Sjunnessons öppenhet är att bevisa för sina motståndare att han minsann inte är rasist utan att han ”kan vara positivt inställd till utlänningar”. För att ytterligare exemplifiera hur god och antirasistisk han är berättar han att han importerat sin (f.d. ?) fru från Indien. Svenska invandringskritiker som skryter med hur antirasistiska och invandrarvänliga de egentligen är, för att de har adoptivbarn, är gifta med thailändskor eller andra kvinnor eller män från avlägsna kulturer, kan i enstaka fall respekteras om de ”inte fattade vad de gjorde” innan de vaknat politiskt. Men om de med blick för vad som händer i vårt samhälle idag inte begriper att det som måste bekämpas är principen om det mångetniska samhällets förträfflighet, så är de en del av problemet.

Sjunnessons självgoda attityd och förhållningssätt till migrationsproblemet är inte acceptabel. Det är farlig och bidrar till problem om andra tar efter och gör likadant, vilken Sjunnesson genom sin handling legitimerar.

Reaktionerna på Avpixlat säger också en del. Den inflytelserika moderatorn Mittlandet skriver:

Sjunnesson tar kål på myten om att man som SD:are automatiskt måste vara emot allt som har med invandrare att göra. Detta är lovvärt.

En annan person skriver:

Har ett adopterat barn från ett utvecklingsland och skänkt grejor till asylboende men är likt förbannat SD. Det går utmärkt att skilja på utsatta människor och obegripligt naiv och korkad invandringspolitik.

Ytterligare en annan skrev:

Som jag ser det ser jag hellre att Jan tar hand om asylsökande då det är en garant att de får lära sig sådant man behöver lära sig om Sverige och hur det förväntas man ska bete sig. De kommer ändå att vara här oavsett var de bor så då kan man lika gärna försöka göra det bästa av det.

Ytterligare en:

Tror han är ute och fiskar lite för att visa att vi SDare är inga människohatare. Och reaktionen bevisar ju vad alla som låst sig i åsikten om SD tycker. Omtumlande ja visst men finns garanterat ett syfte. Och tror han får stor fångst tillslut. Smart !

Ytterligare en:

Många journalisters och politikers världsbild bygger på att Sverigedemokrater är onda, egoistisk och vidriga i största allmänhet. Deras världsbild får sig en törn när det visar sig att SD:are som regel är minst lika vidsynta och medmänskliga som pk-iter. Får de fakta som går emot deras världsbild blundar de eller vänder sig bort och letar febrilt efter något som ger dem vatten på kvarnen.

Anton skriver:

Det är ju alltid en risk med att hyra ut sitt hus eller delar av sitt hus, oavsett vem man hyr ut till. Man får ju lära känna varandra och se om det verkar funka eller om det finns någon extremism eller annat som gör att man inte vill hyra ut till personen. Personkemi helt enkelt och livserfarenhet hjälper till. Såsom Sjunneson säger så är han ju berest och kan en hel del om andra kulturer så då kan han lättare se hur personerna är och ifall de är kompatibla eller inte.

Pigeon skriver:

All heder till Sjunnesson som utan att göra väsen av det sträckt ut en hand till hjälpbehövande.

Björn skriver:

All heder åt Sjunne. Jag själv är gift med en invandrare av helt annan etnicitet och ursprung än mig, vilket jag skrivit om i krönikor redan, trots att jag är emot oansvarig massinvandringspolitik. PK-Sverige har extremt svårt att begripa dessa saker.

Per skriver:

Jan Sjunnesson. Dina initiativ och engagemang kommer med största sannolikhet att förorsaka ”syntax error” hos PK-folket. De vet inte hur de skall ställa sig till den uppkomna situationen.

Hedvig skriver:

Själv tycker jag, att det är alldeles utmärkt att läsarna i Expressen får veta att SD:are är minst lika humana som andra svenskar.

Sigvard skriver:

Sjunnesson rör om lite i PK-grytan igen… Uppfriskande!

Meta skriver:

Bra servess som Sjunnesson får in i artikeln. Har egentligen heller aldrig förstått påståendet om att bara för att man är kritisk emot invandrings och migrationspolitiken så kan man inte tänka sig att hjälpa någon främling. Lite vanlig hederlig vänlighet skadar ingen. Godhetsknarkarna

Om en miljon SD-väljare gör som Sjunnesson så har vi inget Sverige. Sjunnesson legitimerar asylkaoset och det ogillar vi starkt.

Men en del var kritiska till Sjunnesson. En av dem skrev:

Sjunnesson är ett skämt om man frågar mig, extremliberal, engagerad inom HBTQ och tar hem afghaner. Varför inte gå med i MP direkt bara?

Att det finns många märkliga människor i kretsen kring Avpixlat framstår som allt tydligare och detta är ytterligare ett bevis för det. De flesta normala invandringskritiker som begriper farorna med det mångetniska samhället utbredning har redan blockerats på Avpixlat. Nu sitter de kvarvarande liberalerna och höjer Sjunnesson till skyarna för att han medverkar till att etablera den politik som söndrar Sverige. Det är vansinne!

jan-sjunnesson


Relaterat:

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunn på fallrepet efter stor asylmottagning

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “Jan Sjunnesson öppnade sitt hjärta #asylkaos”

  1. Denne(sjunne) person? Var ett alkholistbarn, förvirrad,trasig,reste till Indien, och sökte?mening med livet? Jag lärde känna honom 1978. och hans mor?söp ihjäl sig, hennes älskare? var min avlidne f,d..as..(pappa) som oxå söp ihjäl sig, jag lämnade henne redan -91/pappan söp ihjäl sig 1990/ Nu vilar ”alla” i sina gravar, evigt/ Min f.d 53 år ung bara, hennes mor,spriten skördar sår, missväxt så ? denne ”sjunne” är ännu en sårad själ….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s