Gotland ockuperas av kolonisatörer – öns förfall har börjat på allvar #asylkaos

Gotland har för många svenskar en särskilt plats i hjärtat. Det är en på sommaren välbesökt ö som många älskar att resa runt på för att se alla vackra miljöer och historiska platser. Den som varit i Visby på sommaren, eller på Fårö, eller var som helst på den gotländska landsbygden vill gärna åka tillbaka och uppleva ett stycke nordisk semesteridyll.

gotland-kvarn

Nu är det snart slut på det.

Gotländska politiker har önskat och bett om att få göra Gotland till ett nytt Malmö, Södertälje, Botkyrka, Bergsjön eller något annat invandrartätt område som ingen normal människa vill bo i, områden som sedan inte ens de politiker som skapat dessa getton vill bo i.

Men det finns alltid politiker som saknar förstånd, saknar förmåga att analysera konsekvenserna av sin politik och saknar förmåga att lyssna på varning från folk som vet bättre.

Det finns gott om sådana politiker på Gotland.

Gotlands landshövding Cecilia Schelin Seidegård beslutade sig redan för fyra år sedan att Gotland ska fyllas upp med migranter från andra världsdelar. Tanken var att det ska komma riktigt många till ön så att Gotland blir mera mångetniskt.

cecilia-schelin-seidegard

Gotländska politiker skrev i mars 2012 ett öppet brev som publicerades i lokaltidningen där de framförde önskemål om att hela världen skulle komma till Gotland.

Brevet löd i sin helhet:

Vi behöver bli fler gotlänningar, om detta är de flesta överens. De senaste dagarna har det dessvärre blivit uppenbart att många människor inte tycker att vem som helst får bli gotlänning. Vår landshövding, Cecilia Schelin Seidegård, har blivit hårt attackerad efter att ha berättat om en strategi för att locka fler invandrare att bosätta sig på Gotland. Vi som undertecknat detta trodde att vi på Gotland, och i Sverige, hade kommit längre 2012 än att dela in befolkningen i ”nyttiga” respektive ”onyttiga”. Alla människor har i grunden möjligheter att bidra till sitt samhälles välstånd, men det bygger på att samhället är öppet nog att tillåta detta. Gotland behöver världen. Gotland är öppet för alla.

Brevet undertecknades av:

Åke Svensson, Socialdemokraterna
Jörgen Tholin, Högskolan på Gotland
Carin Götblad, polismyndigheten
Elisabeth Kalkhäll, Almi
Sven-Bernhard Fast, Svenska kyrkan
Barbro Wettersten, Gotlands Idrottsförbund
Lena Celion, Moderaterna
Mats-Ola Rödén, Folkpartiet
Lars Thomsson, Centerpartiet
Brittis Benzler, Vänsterpartiet
Stefaan de Maecker, Miljöpartiet
Tommy Gardell, LO
Anders Thomasson, Svenskt Näringsliv
Staffan Forssell, Riksutställningar
Lennart Käll, Svenska Spel

De som undertecknat brevet har alltså haft en medveten önskan om att förvandla Gotland till samma slags mångkulturella helvete som vi sett på minst 200 andra platser i Sverige, som förmodligen snart är över 1 000 mer eller mindre otrevliga och farliga områden.

Så vad säger dessa makthavare egentligen? Jo de säger att ”Gotland är öppet för alla”, vilket innebär att bokstavligen alla i hela världen kan få komma till Gotland och slå sig ned där. Någon räknade ut att alla faktiskt får plats där:

Vi räknade också ut att hela jordens befolkning tekniskt sett skulle få plats på Gotland, om vi tryckte ihop oss så att vi stod någonstans mellan två och tre personer per kvadratmeter.

Nu hade dessa idioter till politiker kanske inte tänkt sig att hela jordens befolkning verkligen skulle vilja komma dit, men de är ju inbjudna att slå sig ned där. Tanken var väl att Gotland skulle fyllas upp mer fler människor, men inte svenska människor, utan migranter som inte har i Sverige att göra. Dessa politiker gick den totalitära maktens ärenden och bjöd in hela världen utan att fråga gotlänningarna om tillstånd att ta dit hela världen.

Nu var allmänheten på Gotland i alla fall förvarnad om vad som var på gång och i valet 2014, två år efter att politikerna skrev brevet, kunde de ta chansen och rösta på Sverigedemokraterna som en markering mot politikerna. Men icke. Sverigedemokraterna gjorde ett dåligt val på Gotland. Det indikerar dock inte att gotlänningarna vill begå etniskt självmord genom att tillåta massinvandring från tredje världen, men väl att de är lika trögfattade eller hjärntvättade som folk överlag är i Sverige.

Men gotlänningarna hade ändå varnats.

Det dröjde inte länge förrän dessa politiker skred till verket och mobiliserade för att få massor av migranter till ön. Det började med zigenarna. De har ju redan hittat till i stort sett varenda butik i hela landet där de sitter med sina muggar hela dagarna och tigger pengar. Man skulle kunna tycka att de politiker som bjudit in dem till Gotland också tog hand om dem och bjöd in dem till sina hem. Men dessa kräk till politiker menar att andra ska ta hand om de människor som politikerna bjuder in till Gotland.

Det finns skäl att var extra tydlig. Dessa politiker är kräk.

När en större grupp zigenare tog färjan över till Gotland för att hitta butiker att tigga utanför var det redan fullt. Alla butiker av betydelse hade redan blivit ansatta av klaner som satt där med sina muggar och väntade på allmosor från en förvirrad svensk befolkning som inte riktigt visste vad de skulle göra. Ge eller inte ge, det var den stora frågan 2014.

Som om det inte räckte var nu stora busslaster med asylsökande från tredje världen på gång att göra sin entré på ön. Det var välkomnade av kräken, men det var skattebetalarna som tvingades står för kostnaderna.

Asylmottagningen i Sverige slukar miljardbelopp och är en gigantisk förlust som svenska folket tvingas betala inte bara i pengar, utan som en social börda på sina axlar i all framtid eftersom asylinvandringen alltid innebär en förlust, inte bara ekonomiskt utan också kulturellt och etniskt, när vi svenskar förlorar vårt eget land.

Nu är turistsäsongen hotad för många som tänkt åka till Gotland i sommar. För det första är det inte särskilt trevligt att åka på semester till en svensk idyll som politikerna förstör genom massimport av människor från tredje världen. För det andra så har många gotländska asylprofitörer hyrt ut sina hotell eller andra boenden till Migrationsverket eller till kommunen så att de asylsökande ska få någonstans att bo.

Det innebär att vanliga svenska turister inte kan hitta något boende på ön lika lätt som tidigare. Idag bor mellan 800 – 1 000 asylsökande och ”ensamkommande” i olika anläggningar på ön som normalt används till turister. Förmodligen är siffran redan nu betydligt högre. Men detta är bara början. Migrationsverket kommunicerar nu med flera aktörer för att det ska komma fler asylsökande till ön, många fler.

Nu gäller det att hålla reda på alla dessa asylprofitörer på ön och bojkotta deras verksamheter. Den som har hyrt ut sin anläggning till asylsökande ska naturligtvis bojkottas i all evighet. Han eller hon ska bojkottas för att de går politikernas ärenden och bidrar till att Gotland förstörs för all framtid.

En Claes Dahlén hyr ut till asylsökande i Fröjel.

Bobbo Werkelin hyr ut Kneippbyn Resort till asylsökande.

Anki Boman låter asylsökande bo i en anläggning i Fårösund

Vandrarhemmet i Bunge fungerar som asylboende.

Den som tänker åka till Gotland bör ta reda på vilka han eller hon hyr in sig hos. Kolla upp om det är ett asylprofitör innan du bokar.

vandrarhemet-bunge
Vandrarhemmet i Bunge är asylboende

Relaterat:

Över 4 300 asylsökande till Gotland

200 asylsökande till Kneippbyn Resort

Asylsökande till Fårö på Gotland

Tre nya asylbonden på Gotland för Afghaner

Förskola i Roma blir asylboende

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunn på fallrepet efter stor asylmottagning

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “Gotland ockuperas av kolonisatörer – öns förfall har börjat på allvar #asylkaos”

  1. Vilken tur jag har varit på Gotland för nu blir det aldrig fler gånger.
    Men stackars arma djur som finns på Gotland ta dessa stackare därifrån.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s