Startar asylboende: Tjänar igen investeringen på ett halvår #asylkaos

De flesta som bryr sig om Sverige skulle aldrig drömma om att vara en länk i det folkombyte som nu sker. Detta gäller inte asylentreprenörerna Carl Plogbäck och Pär Johansson som tillsammans med delägaren till Qibbla Halal, Namir Zetali, driver asylboendet Solbacka. ”Jag brinner för integration och entreprenörskap”, säger Mastersutbildade högskoleekonomen i Entreprenörskap, Carl Plogbäck till tidningen Affärsvärlden.

Tidningen gör ett enkelt överslag och bedömer att de 1,5 miljoner som entreprenörerna satsat betalat igen sig på mindre än ett halvår. Går allt enligt plan kan trion kamma hem mellan 3,9 och 5,2 miljoner i nettovinst – per år!, enligt AFV. (1)

För att det pågående folkombytet ska vara möjligt måste hela kedjan fungera – från människosmugglare, till obefintliga gränskontroller, korrupta politiker, sovande väljare och en svenskfientlig media. Utan dessa privata ”entreprenörer” i asyl skulle kedjan brytas. Migrationsverket skulle inte hinna få fram bostäder tillräckligt fort. Systemet skulle ha brakat samman för länge sedan. Det är dock inget som Carl Plogbäck tänker på, han säger sig vara priviligierad ”som gör en samhällsinsats och samtidigt kan tjäna pengar”.

Asylkaos vet inte vad det är för samhällsinsats Plogbäck anser sig göra? Enligt den som kan detta, kanske bäst i Sverige, Tino Sanandadji, är asylinvandringen en enorm kostnad för samhället. De enda som tjänar på asylkaoset är Carl Plogbäck och de som kommer hit och garanteras livstids försörjning. Samhället är den stora förloraren. Någon samhällsinsats gör Carl Plogbäck & kollegor definitivt inte.

Den vinst som Plogbäck, Johansson och Zetali gör beror inte heller på en genuin förmåga till entreprenörskap. Dessa personer är inte skapare av något – istället dränerar de samhället på resurser, underlättar folkombytet och åsamkar svenska samhället enorma framtida kostnader. Asylkaos tycker det är ett hån mot alla fantastiska entreprenörer som Sverige haft genom tiderna som grundat och byggt världsföretag. Att kalla Plogbäck, Johannson och Zetali entreprenörer är att totalt devalvera detta fina ord. Asylparasiter är ett ord som ligger närmare sanningen som beskriver vad de håller på med. Asylkaos tankar går till alla de tusentals svenskar som skulle kunna tjäna stora pengar på folkutbyte men som väljer att avstå. Tack!

Affärsvärlden listar de företag som fakturerat mest till Migrationsverket under 2015 så Asylkaos fyller på bojkottlistan med nedanstående bolag och personer.

Bryr du dig om Sverige se då till att du aldrig mer, nu eller i framtiden, har med dessa folkförrädare att göra. De förtjänar vårt förakt.

Tofta Snickeri, Anders Bengtsson, Bertil Andersson, med tre konkurser i bagaget och prickade advokaten Lars Andersson, Kungsbacka – fakturerar Migrationsverket, enligt Expressen, 85-100 miljoner och tjänar 1 miljon kr i månaden på asylkaoset och dessutom jagas för en skatteskuld på 1,2 miljoner kr.

Carewell Group, Daniel Marc George Stempa Tocca, Kungsör. Redovisad vinst första verksamhetsåret på 5,3 miljoner kr.

Svenska Hem Arena, Mats Ingemar Svensson, Ekerö och Therése Anna Margareta Lindblad, Järfälla. Moderbolaget redovisade en vinst efter finansnetto på 5,7 miljoner kr för 2014.

Sportbaren Arena i Halmstad, bolaget har polisanmälts och har fått riva ett svartbygge, enligt hd.se, Leif Tony Andréasson, Leif Ove Andréasson och Linda Halla Andréasson. Redovisade 3,9 miljoner i vinst efter finansnetto för 2014/2015.

Restad Gård, Niklasberg AB, Hans Kristian Voldstad och Kjetil Lisland samt VD Henrik Bjerkeman. Niklasberg AB redovisade ett nettoresultat på 6 miljoner för 2014.

(1). Affärsvärlden, nr 49, 2015

Relaterat:

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunn på fallrepet efter stor asylmottagning

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “Startar asylboende: Tjänar igen investeringen på ett halvår #asylkaos”

  1. Ett stort pengaintresse finns det, att påstå ngt annat citat ”brinner för det här” görs ironiskt då en sann rasism är att medverka till att ta all kvarvarande arbetskraft från andra länder samtidigt man kallar det humanitärt(tror han med förespråkare mot bättre veto vurmat för det,och som grädde på moset kryddas det med att ta lite bistånd). Klokt vore nu att stoppa invandringen införa fungerande gränskontroller träda ur EU och reda ut landet som sådant.
    Vilket parti driter jag i, men det finns ett original. Ovan är bara en usel profitör i mängden.

    Gilla

Lämna en kommentar