Den förvirrade miljardären Roger Akelius vill slå sönder svenskarnas land #asylkaos

Svenska medier vill att Sverige ska fyllas upp med migranter från tredje världen. Skälen är diffusa eftersom Sverige genom en sådan invandring förfaller. Men likväl använder media ett antal olika argument för att övertyga läsarna om att Sverige behöver ta emot migranter i stor omfattning.

1) Det är vår skyldighet att hjälpa människor på flykt

2) Vi behöver fler människor i vårt land – inte svenskar utan invandrare

Dessa migranter ska sedan ”hjälpa oss att klara välfärden”. Ungefär liknande argument framförs mer eller mindre ständigt i media. För att förstärka bilden av att sådana argument är viktiga att ta till sig använder media rader av kändisar som upprepar samma saker.

I gårdagens GP intervjuades miljardären Roger Akelius. Att just han intervjuades beror på att tidningen mycket väl visste vilka åsikter han hade och att tidningen vill hjälpa till att sprida invandringsliberala åsikter till sina läsare. Dessutom ville tidningen liksom statstelevisionen och övriga media hjälpa till med att radera ut begreppet ”svensk” och inbilla läsarna att vem som helst kan bli svensk.

Men lika lite som en svensk kan bli arab kan en arab bli svensk. Att vara svensk är att tillhöra det svenska folket.

Enligt GP säger nu fastighetsmiljardären Roger Akelius att ”Sverige har inte en chans att klara välfärden utan en miljon nya svenskar.”

Det är lätt att undra över vad han menar. Sverige består snart av tio miljoner människor varav ca 25 procent har invandrarbakgrund. Sveriges befolkning som var nästan 100 procent etniskt svensk före 1970 är nu bara omkring 75 procent svensk.

roger-akeliusRoger Akelius anklagas ofta för att ta ut ockerhyror

Om Akelius vill att Sverige ska öka antalet svenskar med en miljon så är det bara att be politikerna att skapa incitament som gör att svenskarna föder fler barn och blir fler till antalet. Han som har råd kunde ju också driva en kampanj där han själv uppmanar svenskarna att i högre grad bilda familj och föda fler barn. Det är nämligen vad den här nationen desperat behöver.

Roger Akelius vill dock inte att svenskarna ska föda fler barn. Han vill liksom de flesta som vurmar för massinvandring fylla upp Sverige med fler främlingar från Afrika och Mellanöstern och så snart de satt sin fot i Sverige ska de kallas ”svenskar”, trots att de aldrig kommer att bli svenskar.

Det är sedan dessa importerade människor som ska rädda välfärden. Men de kommer som regel från lågpresterade kulturer med lågt genomsnittligt IQ och kan inte tillföra Sverige så mycket mer än att fungera som låglönearbetare på den numera slavliknande arbetsmarknaden. De flesta av dem kommer varken att bidra med skatteintäkter eller andra kvaliteter som svenskar har. Det svenska folket är ett högpresenterande folk som i kraft av sina egenskaper gjorde att Sverige blev ett av världens rikaste länder – och det helt utan massinvandring från tredje världen.

Om Sverige tidigare hade tagit emot enorma skaror invandrare från tredje världen så hade vi aldrig uppnått något välstånd och hade aldrig blivit det folkhem som Sverige kunde bli för att svenskarna var ett väl sammanhållet folk med stor inre solidaritet. Den etniska homogeniteten var en förutsättning för det socialt rättvisa folkhem som Sverige blev.

Om Sverige hade tagit emot afrikaner och araber på 1600-talet så hade det varken funnits svenskar eller välstånd i Sverige idag. Sverige hade varit en mångkriminell bananrepublik. Vi hade varit ungefär samma slags land, och skulle ha ungefär samma slags konflikter som man har i de länder, som migranterna huvudsakligen lämnar.

Men skillnaden mellan det etniskt homogena Sverige och det nya mångetniska Sverige är hisnande. De framgår i all sin tydlighet genom att jämföra vilket invandrartätt område som helst med vilket helsvenskt område som helst. De etniskt svenska områdena präglas vanligtvis av ordning och trygghet, de invandrartäta vanligtvis av vantrivsel, stora sociala problem och hög brottslighet.

Roger Akelius är missnöjd med att inte ”flyktingar” få komma till Sverige. Han är kritisk till att regeringen har infört gränskontroller för att avskräcka några från att komma hit. Han säger att ”Vårt nuvarande stopp av flyktingar är som att inte släppa iland båtflyktingarna som kom från Estland”.

Att jämförelsen haltar kan varenda människa med eller utan större tankeförmåga begripa. Men miljardären Roger Akelius begriper inte det. Estland var ett grannland till Sverige med en befolkning som är nära besläktad med vår egen. De ester som flydde till Sverige var få till antalet och går knappt att urskilja från den svenska befolkningen.

De som kommer från Mellanöstern och Afrika är många till antalet, har ett betydligt lägre genomsnittligt IQ än svenskarna och skiljer sig etniskt eller rasmässigt kraftigt från oss. De kan aldrig smälta in i vår folkgrupp och bli svenskar. Det är dessutom människor som påtvingas oss av politiker som sedan inte ens själva vill bo i de invandrartäta områden som de skapar.

Roger Akelius nöjer sig dock inte med att försvara den storskaliga invasionen från tredje världen, han vill aktivt arbeta för att fler ska komma hit. Liksom många andra som försvarar massinvandring så hyser han någon slags respekt för den efterblivna religionen islam. Akelius säger:

På jorden finns fler goda muslimer än goda kristna. Jag vill ta hit massor av flyktingar och vill gärna sponsra.

Han framstår nu mera som en idiot än som en företagare man skulle kunna respektera. Läs en gång till vad han säger! ”Jag vill ta hit massor av flyktingar.” Det är uppenbart att denne miljardär betraktar andra människor som prylar man kan använda till något. Om han hade haft minsta förståelse för att de är människor, så hade han kunna använda sina pengar för att skapa en dräglig tillvaro åt dem i sina hemländer. En normal människa vill inte fly från sitt land utan vill stanna kvar. En lycksökare däremot vill lämna landet för att söka lyckan på andra håll.

Roger Akelius har pengar och kan göra affärer, men han kan inget annat. Han saknar kunskap om människor och mänskliga sammanhang, han begriper sig inte på kulturer, inte heller på demokrati och respekt för andra människor. Han vill fylla upp Sverige med migranter från tredje världen, men kommer garanterat inte att ta något som helst ansvar för följderna av sådana åtaganden. Han kommer inte heller att flytta till ett invandrartätt område utan föredrar boende i lyxvilla i ett helt vitt område eller utomlands i något lyxreservat.

Nu kommer Akelius att använda delar av sin förmögenhet för att asylsökande ska lära sig svenska. Han har startat en språkkurs på nätet för att migranterna ska lära sig svenska. Han har skänkt ett par hundra ipads till asylsökande, Med tanke på sin rikedom låter det ganska snålt. Har han skänkt en enda ipad till någon svensk fattigpensionär som knappt har mat för dagen? Troligen inte.

Nu vill Akelius skapa generösa skatteregler för dessa nyanlända migranter. Han vill också att de ska få personnummer och kontokort redan när de kommer till gränsen. Han säger ”Låt dem börja arbeta direkt.”

Hans recept för att lågpresterande invandrare från tredje världen, som dessutom har lågt IQ och inte har några kopplingar till oss, varken etniskt eller kulturellt, ska rädda Sverige från kollaps, är i själva verket en sjuk fantasi. Det är vi svenskar som räddar dem genom att vi försörjer dessa migranter resten av livet och i bästa fall ger dem någon meningsfull uppgift som förmodligen är skattefinansierad. Ju mer avlägsna kulturer de kommer från desto större blir bördan att bära för svenska skattebetalare. I händelse av att någon enskild migrant från tredje världen skulle lyckas skapa något blomstrande företag så kommer denne höjas upp till skyarna som bevis för att Sverige behöver miljoner migranter, trots att exemplet är mycket sällsynt och baserar sig på rena propagandalögner. Det är dessutom det svenska samhället som gjort det möjligt för denne företagare att lyckas. I händelse av att det ändå finns driftiga människor bland migranterna från tredje världen så borde det ligga i allas intresse att de stannade kvar i sina hemländer och hjälpte till att bygga upp dem.

Roger Akelius tror att han med hjälp av flyktingar kan skapa ökat välstånd. Han säger:

– Det skulle ge tiotusen sommarstugor, femtiotusen extra lägenheter, flera nya fabriker och massor av andra nya arbeten inom bland annat transport. Även nuvarande svenskar kommer att få mer arbete – inte mindre.

Det hela är mest pinsamt. Vi kan bara se oss omkring i de invandrartäta områden som funnits i Sverige i 30 år och konstatera att de skulle kollapsa helt och hållet om de inte underhölls med enorma statliga och andra bidrag. Och trots alla dessa bidrag så finns det ingen som kan säga att Rinkebys eller Rosengårds invånare har skapat välstånd i Sverige. Det är precis tvärtom.

bojkotta-foretag-som-forstor-sverige_1

Relaterat:

Moderaterna i Täby ger förtur till asylsökande

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunn på fallrepet efter stor asylmottagning

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

2 kommentarer på “Den förvirrade miljardären Roger Akelius vill slå sönder svenskarnas land #asylkaos”

 1. Man kan inte begära att en miljardär som bor på Bahamas, inte betalar skatt, åker privat jet och limousin ska förstå hur illa det är för vanliga människor.
  Sedan tjänar han ju gott på asylindustrin så självklart förstår jag hans korkade uttalande. Ett par saker reagerade jag dock på,
  1. ”jag vill ta HIT en miljon…” Okay, du får gärna ta dem till Bahamas. Du kan väl inte mena ”hit” som i Sverige, du bor ju inte här längre och borde vara tyst.
  2. Varför påstår sig en skatteflyktig miljardär på Bahamas att han bryr sig om svensk välfärd? Han bryr sig inte nu i alla fall. Skola, sjukvård, äldrevård, polis och militär i kaos.
  Man ska inte bry sig om hur mycket pengar/makt folk har, vissa är idioter andra inte, precis som vanliga människor. Jag lyssnar t.ex. inte på Donald Trump för att han är rik. Jag lyssnar därför att hans ord är vettiga.
  Ingen bör lyssna på Rolf Akelius. Han låter som en dyr kopia av Mona IQ Sahlin.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s