Aftonbladet och Linnea Swedenmark ogillar id-kontroller

Linnea Swedenmark skrev en ledarkrönika på Aftonbladet häromdagen. Anledningen till att just hon får skriva där är att hennes åsikter sammanfaller med ägarnas åsikter om att Sverige ska globaliseras och fyllas upp med migranter från jordens alla hörn. Anledningen till att just hon får skriva där är att hon har åsikter som när de omsätts till politik innebär att Sverige blir ett mångetniskt och mångkriminellt land.

Linnea Swedenmark tror säkert att hennes penna har stor betydelse och att läsarna delar hennes åsikter. Bortsett från ett antal människor som betalar för att läsa ren smörja i Aftonbladet så är det ingen som kan ta Linnea Swedenmark på allvar.

Hon är snarare ett exempel på att det politiskt undermåliga etablissemanget inte kan prestera några bra argument i någon enda politisk fråga utan bara släpper iväg en knippe meningar utan sammanhang och kallar det ”ledarkrönika”.

Swedenmarks tes i sin ”krönika” är att det inte är bra att kontrollera vilka människor som släpps in i Sverige. Swedenmark menade att poliserna i grannlandet blint kan lyda order från regeringen och att det inte är bra.

Swedenmark:

”Om de så säger att vi ska dra ut guldplomberna på flyktingar så gör jag det”, sa en dansk polis till Dagens Nyheter. Grannlandet Danmark har ett förslag om att beslagta flyktingars pengar och värdesaker. Många reagerade på polisens uttalande genom att se honom som en symbol för just poliser och att blint lyda order utan att se sitt eget ansvar.

Poliser i alla länder lyder alltid order. Även i Sverige. Om det är bra eller dåligt kan man alltid diskutera, men i Sverige är polisen satt under kontroll av statsmakten som vill göra poliskåren mångetnisk av principiellt politiska skäl. Det borde polisen här reagera på. Det borde även allmänheten reagera på eftersom poliskårens omvandling från att vara mer eller mindre helsvensk till att bli mångetnisk är ett tecken på det förfall som det svenska samhället befinner sig i.

Politikerna har en fix idé om att mångkultur är saliggörande. Mångkultur och feminism implementeras i varje del av samhället från vaggan till graven som om de vore nya religioner som alla slaviskt måste följa.

Det är ett påbud från staten och i Sverige lyder inte bara polisen utan hela statsapparaten order ”utan att se sitt eget ansvar”. Skillnaden mellan dansk och svensk polis är att dansk polis är underställd en politik som bättre för det danska samhället än vad den svenska politiken är för det svenska samhället.

Om det är några som borde ”se sitt ansvar” så är det den svenska polisen som är underställd en statsmakt vars politik skadar Sverige – och tvingar poliskåren att städa upp efter politikernas vanstyre. Polisen drabbas i hög grad av den politik som Aftonbladet och Swedenmark förordar och det vore viktigare att uppmuntra polisen att göra revolution mot den politiska polisledningen, som är fara för hela rättsväsendet.

Swedenmark ansåg att den danska polisens uttalande ger ”obehagliga vibbar”. Hon skriver:

Ja, uttalandet ger obehagliga vibbar till historiens mörkaste delar. Men det räcker inte att förfasas över den inställning en polis har till sitt jobb och moral. För det riktiga ansvaret ligger här på en helt annan nivå. Den politiska. Det är därifrån förslaget kommer att kunna ta smycken och kontanter.

Hennes associationsförmåga är inget att skryta med. Det danska samhället är inget att skryta med, men där har man fört betydligt mera öppna debatter i de flesta politiska frågor än vad man gör i Sverige. I Sverige härskar den totalitära staten och genomför historiens mest skadliga politik utan at den får ifrågasättas. Staten har öppnat dörren för en massinvandring som är att likna vid en invasion och samtliga statliga verk och myndigheter är underställda den politiska nyordningen som innebär att svenskarna kommer att vara i minoritet i sitt eget land inom tio år.

Om det är något som medborgarna i Sverige – och även i andra länder – borde förfasas över så är det hur ruttet Sverige har blivit och hur totalitärt man i Sverige genomför ett renodlat befolkningsbyte. Snart införs en lag som tvingar kommunerna att ta emot asylsökande oavsett vad invånarna i kommunen anser om det.

Det finns förmodligen inget annat land i världen som kallar sig ”demokratiskt” där man ändå utövar ett så omfattande politiskt förtryck mot medborgarna som i Sverige. De som ogillar massinvandringen ska alltid demoniseras och framställas som ”extrema”, trots att det är den styrande eliten som är extrem. Det är den elit som avlönar Linnea Swedenmark som är extrem.

Det är Linnea Swedenmark som borde ”se sitt eget ansvar” och inte blint följa statsmaktens liberala inställning till migration. Swedenmark borde uppmana den svenska polisen att göra uppror mot den ledning som inte bara skadar Sverige utan stressar sönder poliser som tvingas sopa upp skiten efter politikernas galna politik.

I morgon börjar Sverige att kontrollera identiteten på folk som åker över gränsen. Swedenmark anser att det ”mest slår mot personer som sitter på bussen i hopp om att få asyl i Sverige.”

Att kontrollera pass och identitetshandlingar vid gränsen är bra. Inom ramen för det nordiska samarbetet har vi inte behövs visa pass vid gränsen, men nu när regeringen och andra politiker tillsammans med Aftonbladet och andra tidningar driver på för att öka migrationen uppstår nya typer av samhällen. Den gränslösa politiken slå inte bara sönder vår identitet utan leder också till att vilka som helst kan ta sig in i landet utan att vi vet vilka de är. Det är en oacceptabel utveckling som ger många problem i samhället.

Vi får ett mera mångkriminellt samhälle som drabbar oskyldiga medborgare när de utsätts för brott som begås av importerade brottslingar – brottslingar som politiker som släppt in inte ens tar ansvar för. Politiker och media driver på för att vi ska ha en stor invandring, men vägrar att ta ansvar för vad som sedan händer med vårt samhälle.

Nu ifrågasätter Linnea Swedenmark id-kontrollerna, trots att de bara innebär att man kontrollerar vilka som kommer in i landet. Alla som söker asyl för komma in i landet ändå, vilket är vansinne eftersom asylrätten är en del av det problem som orsakar migrationen hit.

Vi behöver upprätta ett fullständigt kontrollsystem vid våra gränser och hålla migranter från andra världsdelar borta. Ingen ska kunna komma in i landet om det inte bor här, är turister eller har andra legitima skäl att komma hit. Inte en enda person ska kunna kliva in över gränsen, ska asyl eller försöka slå sig ned här och bli försörjda av skattebetalarna.

Man skulle i teorin kunna tänka sig att en person som Linnea Swedenmark på egen hand fick försörja någon migrant så att inga skattebetalare mot sin vilja tvingades gör det. Men Swedenmark vill precis om de flesta socialdemokrater och andra invandringsliberaler belasta andra med sin politiska ansvarslöshet. Swedenmark säger att ”id-kontrollerna är redan ett politiskt haveri”, men i själva verket är de bara en följd av en vansinnig och ansvarslös liberal migrationspolitik.

Swedenmark tänker liksom övriga politiker eller opinionsbildare inte ta något ansvar för sina åsikter eller handlingar. När Sverige drabbas av en mångkriminell förortsproblematik, med bränder, rån, överfall och annat, som är en följd av politikers förvirrade drömmar om öppna gränser och mångkultur, så vägrar de som skapat detta helvete att ta ansvar.

När kvinnor och män rånas dagligen av främlingar så lyser personer som Linnea Swedenmark med sin frånvaro. När kvinnor som Elin Krantz och Lisa Holm mördades så vägrar sådana som Linnea Swedenmark att ta ansvar för den politik som orsakade dessa mord.

Sverige behöver inga öppna gränser. Vi behöver ett gränsskydd som kontrollerar alla vid gränsen och dessutom behöver vi ett omfattande återvandringsprogram för att återsända alla migranter som landsförrädiska politiker låtit få stanna här på andra medborgares bekostnad.

Det är lätt att vara politiker eller ledarkrönikör när man inte behöver ta ansvar för sina åsikter. Om man inte ens begriper hur de egna åsikterna kan påverka samhället om de resulterar i politik så kanske man inte är riktigt tillräknelig. Och det är tveksamt om sådana personer ens ska ha rösträtt.

Linnea Swedenmark har uppenbarligen inte någon som helst känsla för sin egen etniska eller kulturella identitet. Den är så underutvecklad att det inte på minsta sätt stör henne om hennes land övertas av människor från andra världsdelar.

Hennes folkgrupp, svenskarna, kommer att vara i minoritet i sitt eget land om tio år. Om 100-200 år kanske det bara finns en liten svensk folkspillra kvar i landet. Medan många andra folkgrupper strävar efter egna territorier och egna länder, så arbetar hon för att ge bort sitt land. Det är en sällsynt dålig egenskap hon har.

Men det är därför hon fått jobbet – för sina svenskfientliga åsikters skull.

En kommentar på “Aftonbladet och Linnea Swedenmark ogillar id-kontroller”

  1. Undrar om hon vågar ta en promenad hem sent en kväll. Det beror förstås på hennes ålder. Ja, de som våldtar bryr sig nog inte varken om ålder eller utseende?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s