Snart 16 asylboenden i Skellefteå #asylkaos

Nyligen skrev politikerna i Skellefteå ett avtal med Migrationsverket om att tillhanda hålla 172 platser för ”ensamkommande barn”, som i själva verket är unga vuxna som kommit till Sverige för att skaffa uppehållstillstånd och sedan ta hit släkten.

De enda verksamheter som expanderar och bygger ut i Sverige idag är de statsfinansierade asylanläggningarna som dränerar staten på pengar, men det spelar ingen roll, för regeringen lånar bara mer pengar så att de kan fortsätta att fylla upp landet med migranter från tredje världen.

De ansvarslösa politikerna ute i kommunerna som släpper in migranter, undergräver tryggheten på orten och bidrar till att byta ut den svenska befolkningen mot lågpresterande migranter fattar alltid beslut över huvudet på invånarna och bryr sig inte om att ta ansvar för vad de ställer till med.

Man kan nästan tro att dessa politiker hör hemma på någon vårdinrättning snarare än inom politiken. Deras åsikter och deras politik är så skrämmande verklighetsfrånvända att de borde undersökas med lupp, IQ-testas och kollas upp noga för att identifiera vad som får dem att förstöra sitt eget land.

per_adén_skelleftea

Enhetschefen Per Ådén på Socialkontoret i Skellefteå säger till lokalmedia ”Vi har ett nytt avtal med Migrationsverket som innebär att vi ska tillhandahålla 172 boendeplatser för asylsökande barn från den första januari”.

Jaha?

Han är alltså en av dem som går bakom ryggen på invånarna skriver avtal om att fylla upp Skellefteå med migranter från tredje världen som inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land. Det är så den totalitära politiken fungerar i Sverige. Svenskarna påtvingas en politik som bevisligen skadar landet allvarligt, men dessa nollor till politiker struntar fullkomligt i vad som händer med Sverige efter att de fattat sina ansvarlösa beslut.

Per Ådén är så ordentligt genomkorkad att han på fullt allvar anser att mottagningen är en vinst för kommunen. Ådén säger:

Kommunen får full utgiftstäckning så ur ett kommunalt perspektiv så är ju det här mer en inkomstkälla än en utgift.

Vad denne förvirrade människa inte fattar är att det är en förlust för hela Sverige, det är en ekonomisk förlust, det är en etnisk förlust, det är en demokratisk förlust och det är en förlust av ett tidigare tryggt land som Ådén medverkar till att förstöra.

Lokalmedia hjälper Ådén och de totalitära politikerna genom att påstå:

Det ger också arbetstillfällen som i sin tur genererar skatteintäkter. Skellefteå driver sedan tidigare 11 boenden för ensamkommande barn med en personalstyrka på drygt 80 personer.

Att hävda att människor som avlönas med skattemedel ”generar skatteintäkter” är ett rent bedrägligt påstående som syftar till att inbilla allmänheten att flyktingmottagande är en vinst.

För ytterligare ge sken av att asylboenden ger arbetstillfällen säger Per Ådén:

Till fem nya boenden behöver vi 40-45 personal förutom de som arbetar på våra andra boenden. Det blir som ett stort statligt verk som man förlägger till Skellefteå Kommun.

Ådén som inte riktigt begriper vad han håller på med hade ju kunnat dra igång vilken slags förlustaffär som helst med statliga medel och anställa svenskar, men han stöder det sämsta tänkbara affären för Sverige när han bidrar till att underminera hela den egna kommunen på precis alla sätt.

Det är människor som Per Ådén som hotar Sverige.

Ni som bor i Skellefteå och inte vill se er kommun förfalla bör aktivera er och bekämpa de landsförrädiska politiker som förstör landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s