Svenskarnas livsstil orsaken till vår undergång

Undergången är inte här riktigt än, så det är kanske lite tidigt att räkna ut oss helt och hållet. Men det ser väldigt mörkt ut för ett folk som minskar i antal medan deras territorium ockuperas av kolonisatörer som ökar snabbt i antal genom inflöde av ännu fler kolonisatörer och genom höga födelsetal.

Så vad är det som pågår egentligen och varför befinner sig svenskarna på väg mot en avgrund som vi kanske frivilligt kastar oss ut mot?

Det finns en rad skäl till att vi inte bara låter oss trängas undan i vårt eget land utan till varför vi inte angriper roten till det onda med kraft. Att Sverige befinner sig i en svår situation är minst sagt alarmerande. Det som pågår nu är det värsta som hänt vårt land under hela vår historia bortsett från digerdöden. Men efter digerdöden kunde den överlevande befolkningen ändå gå vidare, föda nya generationer svenskar och reparera skadorna efter den fruktansvärda farsoten som påverkade hela landet.

Hur mycket sorg och bedrövelse som drabbade landet går inte att ta in. Hela byar dog, hela släkter dog ut och det var tomt och öde i stora delar av landet. Men det var en olycka som drabbade oss, det var ingen som medvetet försökte ta död på oss eller andra folk som också drabbades av samma farsot.

Sedan början av 1900-talet har svenskarna fått se välståndet öka och har kunnat slappna av när det gäller tankar på att förbereda sig för att överleva in i den nya framtiden. När Europa befann sig i ett storkrig höll vi oss undan och lyckades hålla ihop nationen som lyckligt kunde sträva vidare mot att förverkliga det lyckorike som stod på topp i början av 1960-talet.

vaga-vara-svensk

Sverige var en sammanhållen nation och svenskarna levde i illusionen att Sverige alltid skulle bestå som ett svenskt land. När världsproblemen började knacka på vår dörr var vi helt oförberedda eftersom vi inte befunnit oss i krig sedan 1814.

Visserligen hade alla svenskar gjort värnplikten och så sent som på 1960-talet fanns det en försvarsvilja i landet. Men det var då vår nation liksom hela övriga västvärlden genomgick en metamorfos som var orkestrerad av mäktiga krafter för att upplösa traditionella värden.

Det var en riktad attack mot vita nationer som utfördes av fientliga medier och politiker som ville riva ned våra västerländska samhällen. Man kan sammanfatta det med att vi utsattes för en attack från vänsterliberaler och när vänsterliberaler går till attack mot våra samhällen finns alltid en mäktig elit bakom. En ideologisk, en ekonomisk och en politisk elit som vill något med sin ideologiska krigföring.

De ville redan då söndra våra nationalstater med invandring, fast inledningsvis i liten skala. De såg till att våra ungdomar började bruka droger genom att göra drogerna många och lättillgängliga. De såg till att sprida familjefientlig propaganda och uppmuntra kvinnor att göra abort om de blev gravida. De vill locka ut hemmafruar på arbetsmarknaden och få fler kvinnor att göra karriär istället för att bilda familj och föda 3-4 barn, vilket redan då skulle behövas för att säkra vår befolknings framtid.

Det var en politisk farsot som spreds över våra sinnen av politiker från alla partier, från media och statstelevisionen.

De vill helt enkelt förgifta befolkningen.

Eftersom svenskarna inte hade någon traditionsbärande konservativ eller annan rörelse som tillvaratog svenska folkets intressen, vilket man hade i många andra länder, så blev vi ett lätt byte när vi inte kunde försvara oss från de fientliga angreppen.

Svenska folket var under 1970-talet vilset, splittrat och helt okunnigt om vad som höll på att drabba landet. Det fanns ingen organisation som försvarade familjens värden och förklarade vikten av barnrikedom och minst en hemmavarande förälder, i första hand modern.

Media hade redan vid den här tiden rollen som samhällsparasiter, där man tjänade pengar på att sprida dynga samtidigt som man förstörde våra sinnen med vedervärdig propaganda. Statstelevisionen var en renodlad socialdemokratisk propagandakanal där extremvänstern fick fritt utrymme att sprida sina floskler och förvirrade utopier.

Utan att inse det var svenska folket fångat i en fälla.

Det fanns inga alternativ till det propagandamaskineri som genomsyrade hela samhället. I tysthet och bakom ryggen på folket fattade riksdagen beslut 1975 om att Sverige skulle bli mångkulturellt. Media omhuldade redan då att Sverige skulle ”öppna sig” mot omvärlden och sedan dess har alla problem i samhället accelererat.

Under nästan 50 år har media spelat en roll som sabotörer av vårt svenska samhälle och under lika lång tid har statstelevisionen hjärntvättat oss och förvandlat hyggliga medborgare till människor som idag är fyllda av hat mot sitt eget land, sitt eget folk och sin egen kultur.

Att massiv hjärntvätt fungerar vet vi från andra samhällen och att den fungerar extra bra i samhällen utan alternativa medier vet vi också. Det är först med, och tack vare, internet som vi har kunnat se en viss förbättring när det gäller informationsflödet från traditionsbärande krafter, men samtidigt har de ondskefulla krafterna blivit mer aktiva och skyndat på förstörelsen av våra tidigare fina samhällen.

Vi har fortfarande ingen tydlig konstruktiv kraft om talar om för medborgarna vad de bör göra för att vi traditionsbärare, konservativa eller helt vanliga svenskar som vill Sverige väl ska få befolkningen att gå i rätt riktning istället för mot det stup som de nu närmar sig.

Så vad bör vi göra nu?

1) Det första och viktigaste som krävs är en etnisk medvetenhet. Som svensk måste man våga vara svensk, stå för sin svenskhet och gynna svenskhet när det gäller företagande, kultur och folkliv i alla dess former.

2) Som normal medelklassvensk måste man inse sitt värde och det etniska arv man fått och se till att det förs vidare till nya generationer. Det innebär att man överger den själupptagna, nästan narcissistiska livsstilen om pådyvlats oss av makthavarna för att splittra känslan av att tillhöra ett folk, ett kollektiv som har ett gemensamt sammanhang, något som förenar oss. Det innebär i sin tur att man bildar familj, ser till att skaffa minst 3-4 barn och lever för sin familjs och sina barns välgång och utveckling.

3) I en flerbarnsfamilj uppstår allt de positiva som är en del av vårt kulturella arv när barnen lär sig våra seder och bruk, intresserar sig för fädernas liv och leverne, gör utflykter tillsammans i naturen och lär sig om vår flora.

4) Som medveten etnisk svensk strävar man efter att kommunicera ut ett positivt budskap till andra medborgare om att Sverige är svenskarnas land och att vi endast kan överleva som folk om vi agerar proaktivt och föredömligt.

5) En etnisk medveten svensk som värna om sin nations goda värden uppför sig alltid föredömligt och måste tänka på såväl språkbruk som allmänt uppträdande. Men man bör alltid vara tydlig och inte be om ursäkt för sina åsikter. Det går även att visa ilska över utvecklingen, men det gäller endast verbal ilska. Alla former av fysiska angrepp på människor med andra åsikter är alltid förkastliga. Vi ska inte ha en nation av huliganer utan en nation av belevade människor som tänker, förklarar, resonerar och handlar på sätt som kan inspirera andra att aktivera sig.

6) Den bästa företrädaren för vår sak är den som liksom en familjfar eller mor fostrar sina barn till goda medborgare. Vi ska locka folk genom att vara bättre än andra. När folk hör eller ser våra företrädare ska de helst höra någon som talar till både hjärta och hjärna och talar till vårt folk så att slumrande känslor för fosterlandet och folket väcks.

7) Det gäller att på alla områden motverka kulturdekadens och etniskt förfall. Hur trasig vår nation än är idag och hur trasiga många av våra egna medborgare än är så krävs att vi reser på våra ryggar och förbättrar oss som människor.

8) Om varje medborgare bara sträcker lite på ryggen, lite oftare framför sina åsikter om samhället till kända och okända personer i vardagen, på arbetsplatsen eller i andra sammanhang, så kan mycket bli bättre på kort tid.

9) Om fler medvetna svenskar överger sin snålhet och i högre grad prenumererar på alternativa tidningar som Nya Tider, ger ekonomiskt stöd till goda projekt som Granskning Sverige, Fria Tider eller andra bloggar man uppskattar så får vi snart en ännu mer livaktig alternativrörelse. Det finns också idag ett stort antal bra böcker man bör köpa och ha hemma i bokhyllan.

10) Vår främsta fiende är egentligen inte gammelmedia, utan en brist på vilja att ge stöd till goda krafter. Nya Tider har bara 3 000 prenumeranter trots att den är helt unik och faktiskt arbetar för vår framtid. Om du ännu inte har tagit en prenumeration på den, så gör det!

11) Ingenting är viktigare än ett visst mått av engagemang hos medborgarna. Det innebär allt från att skriva texter till att ge bidrag till den rörelse eller de rörelser man uppskattar.

12) Sverige behöver en nationell rörelse som präglas av entusiasm, hopp och gemenskap. Inte av ständiga uteslutningar och maktkamp. När en sådan uppstår kan många vilsna själar hitta hem.

2 kommentarer på “Svenskarnas livsstil orsaken till vår undergång”

  1. Pappor är i många fall precis lika lämpade att vara hemma med barnen som mammor (efter att amningen avklarats givetvis) om det är vad familjen föredrar.

    Sedan vet jag inte om jag håller med om att verbalt motstånd räcker. Svensken behöver bli betydligt aggressivare och mer ”fysisk” om vi ska ta tillbaka vårt land. Sverige är ju ockuperat och ockupationsregimen tjänar inte våra intressen utan globalisternas. Därmed räcker det inte att svensken skrider runt och är värdig och verbal tyvärr. Utöver intellektuella behöver vi även folk som är villiga att slå sönder saker.

    Tack för en mycket bra blogg! Hoppas att många svenskar kommer att upptäcka den framöver.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s