Det nya Sverige: Tre gaturån i Göteborg på 45 minuter

Den nya brottslighet som sprider ut sig över landet är skapad av våra politiker och nedtystad av våra medier. De samarbetar i praktiken för att terrorisera folket med en politik som skadar oss både fysiskt och psykiskt.

Politikerna påstår att vi behövs migranter från tredje världen för att de ska rädda landets välfärd och att vi är en åldrande befolkning. När dessa migranter sedan blir en enda stor belastning på samhället så försöker media och politiker dölja det.

Många människor som trott på propagandalögnerna om invandringens välgörande på samhället får sig ett abrupt uppvaknande när de utsätts för följderna av politikernas massinvandring.

Varje dag rånas människor mitt på gatan av gäng som inte borde få befinna sig i Sverige. Ibland är det fyra-fem rån på kort tid i samma stad. I går kväll var det tre rån på 45 minuter i Göteborg.

Ett rån inträffade vid Långmosseskolan i Angered där ett par rånades på sina mobiler av fyra killar som hotade offren med kniv.

En närbutik i Gårdstensbergen rånades kl 20.22 av en gärningsman. Rånaren var maskerad och hotade personalen med ett vapenliknande föremål.

Några minuter senare larmades polisen om ett rån vid Keillers park på Ramberget. En man hade varit ute och gått och rånades på sin jacka.

Det finns inga uppgifter om signalement vid något av brotten.

gaturan-personran-aldringsran_mangkultur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s