Kolonisatörerna i Alfta får spela bandy

Landsförrädarna tvingar på svenska folket kolonisatörer som ingen utom landsförrädarna vill se i landet. De ägnar mycket kraft – och skattebetalarnas pengar – åt att försöka ”integrera” dem genom att aktivera dem i olika projekt för att ge intryck av att kolonisatörerna är som vi.

Faktum är att det egentligen handlar om att de vill att kolonisatörerna ska ta över inte bara landet utan alla strukturer, organisationer och idrotter för att vi svenskar lättare ska acceptera övertagandet. Det är en etnisk omfördelning som pågår Sverige där den styrande eliten med hjälp av nyttiga idioter använder etablerade strukturer för att underlätta kolonisationen.

I den lilla tätorten Alfta i Ovanåkers kommun arrangerade man för andra året i rad en innebandyturnering i helgen. Den arrangerades för ”ensamkommande ungdomar” som bor i Alfta, Edsbyn, Ljusdal, Ockelbo och Stråtjära. De kommer ursprungligen från Somalia, Eritrea och Sudan.

En av arrangörerna är Anders Pommer som är föreståndare för HVB-hemmen i Alfta. Han vill starta ett bandylag som spelar på is och ser det somaliska bandylaget i Borlänge som ett föredöme.

Anders Pommer säger:

”Bara genom att få in de här ungdomarna i en ny sport, som är en del av vår kultur, så märker vi att vi gör något som får dem att närma sig det svenska samhället.”

Anders Pommer ger intryck av att göra något gott för de importerade kolonisatörerna när han försöker aktivera dem, men gör i själva verket mycket stor skada på det svenska samhället. Vi har inte bett om dessa kolonisatörer, vi har blivit påtvingade dem och vill att de lämnar landet så snart som möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s