Moderaterna bygger 600 lägenheter till asylsökande i Gävle #asylkaos

De kommuner i Sverige som snabbast låter sig förstöras och massimportera migranter är de kommuner som är socialdemokratiskt styrda. Av ren lojalitet till den röda regeringens folkmordspolitik så ställer samtliga socialdemokratiskt styrda kommuner upp med alla tänkbara medel och metoder, men andra kommuner ligger också på för att visa sin vilja att sluta upp kring en politik som tar död på svenskarnas land. Skillnaden i lust att förstöra Sverige handlar bara om naivitet eller medvetenhet. i Gävle är både Socialdemokraterna och Moderaterna helt överens om att kommunen ska bli så arabisk som möjligt med hjälp av massinvandring.

ingel_kallgren_sawela_g
Ingela Källgren Sawela (M) spökar ut sig inför ett besök i moskén i Gävle

I Gävle driver kommunalrådet Inger Källgren Sawela (M) på för att fylla upp Gävle med migranter i stora antal. Hon säger till lokalmedia:

Flyktingsituationen har gjort att vi måste bygga ytterligare.

Om hon hade varit en normal ansvarsfull svensk så hade hon ifrågasatt hela det migrationspolitiska projektet eftersom det strider mot folkviljan och mot all anständighet. Hon hade också kunna sätta ned foten och säga att sådan mottagning skapar mängder av onödiga problem och utgifter vi inte mäktar med i Sverige.

Nu kommer Gävle att ta efter en modell som prövats i Västervik där kommunen bygger modulhus för nyanlända. När dessa nyanlända sedan får andra bostäder så kan modulhusen blir bostäder för vem som helst. Tanken är att modulhusen ska spridas ut över hela kommunen så att de flesta gävlebor tvingas ha någon av dem i sin närhet. Även andra kommuner är på väg att ta efter och bygga på liknande sätt.

Dessa modulhus, var de än byggs i landet, kommer att bli gettohus som delvis kommer att förstöras såsom har skett med liknande hus i samtliga invandrartäta områden. De kommer sedan att behöva stora ekonomiska resurser för att repareras och rustas upp igen, igen och igen.

Det kommunala bostadsbolaget Gavlegårdarna kommer att bygga och äga bostäderna som blir hyresrätter. Migrationsverket kommer att hyra bostäderna som sedan upplåts till asylsökande. Det kvarstår en del praktiska frågor innan man inleder byggandet av bostäderna, men inom kommunen vill politikerna att de ska gå fort.

Man kan tycka att det är fullkomligt ofattbart att en enda människor kan rösta på dessa vedervärdiga politiker, men i det totalitära Sverige blir man inte förvånad över någonting.

Ingela Källgren Sawela kunde nyligen tillträda som kommunalråd i Gävle som en följd av att SD:s nyligen röstade på den borgerliga budgeten. Men moderaterna kommer inte att släppa fram SD i någon enda fråga och samarbetar istället med Socialdemokraterna i de flesta frågor för att hålla SD borta. Källgren Sawela säger att ”moderaternas sätt att se på främlingsfientliga SD är detsamma som tidigare och de kommer inte att förhandla med partiet.”

Ibland ser det ut som om SD hoppas på att få samarbeta med något de sju landsförrädiska partierna. Varför de vill det är helt obegripligt. SD borde istället ägna sig åt att sätta ned foten mot den förda politiken och satsa på att växa mer och ställa större krav på att ta tillbaka landet från förrädarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s