Nytt asylboende i Bor i Värnamo #asylkaos

Värnamo har just nu tre boenden för ”ensamkommande barn”. Det är Bryggan, Bron och Östboskolan som bebos av huvudsakligen unga vuxna från Afghanistan. På Östboskolan bor ca 60 personer.

På kommunens hemsida säger man:

Kommunens beredskap för att ta emot ensamkommande barn är god… Värnamo kommun vill erbjuda ett gott mottagande för de ensamkommande barn och unga som kommer hit. Vi tror på medmänsklighet och att många kommuninvånare vill hjälpa till.

Nästan varje kommun har liknande verklighetsfrånvända floskler på sin hemsida. Det är ren propaganda för en mycket sjuk politik som bedrivs av mycket sjuka politiker i riksdagen och i kommunerna.

Det är inte normalt att massimportera människor från tredje världen och byta ut befolkningen, varken i vårt land eller i andra europeiska länder.

Den politiken har ingen förankring bland gemene man utan är en följd av hjärntvätt och politiskt indoktrinering i media, främst statstelevisionen som varje dag ljuger, propagerar och döljer sanningar, allt efter hur det passar samhällsdebatten.

Men inbillar sig ibland att de politiker som fyller upp Sverige med migranter från tredje världen någon gång skulle stanna upp och reflektera över vad de håller på med. Men de klarar inte av att räkna ut vilka de långsiktiga konsekvenserna blir av den politik som de arbetar för.

De måste vara blinda och döva. Det är något allvarligt fel i deras förmåga att tänka.

De bor ofta i trygga svenska villaområden och när man frågar dem varför de inte bor i de mångkulturella områden de skapar så får man hycklande och lögnaktiga svar. Sådana politiker är kräk.

varnamo-norrhamra-borSnart nytt asylboende på Gällarydsvägen 39 i Bor

Nu kommer Värnamo att få sitt fjärde boende för ensamkommande. Enligt medborgarnämndens ordförande Maria Johansson (C) så kommer det tidigare vårdboendet Norrhamra att bli asylboende.

Maria Johanson säger till lokalmedia:

Där finns ett väl upparbetat civilsamhälle med bland annat idrottsföreningar och kyrkor som verkligen vill ställa upp och hjälpa till med att introducera de här människorna i Bor.

Hon har inte undersökt vad medborgarna tycker om invasionspolitiken utan låter precis som alla andra totalitära politiker som vill köra över sina medborgare.

Man räknar med att ca 20 ensamkommande ska bo i fastigheten. Beslut kommer att fattas snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s