Ytterligare 250 ”ensamkommande” till Linköping #asylkaos

Idag finns ca 500 ”ensamkommande” i Linköping. Det utöver alla asylsökande om söker eller har fått uppehållstillstånd och utöver anhöriginvandrare och en rad andra kategorier av människor som inte borde befinna sig i Sverige.

Kommunpolitikerna nöjer sig inte med det utan avser att fortsätta fylla upp Linköping med många fler migranter trots att den politiken inte för något gott med sig. Den leder istället till social oro, ökad brottslighet, folkutbyte och många andra problem.

Liksom i alla andra kommuner fungerar inte demokratin. Politikerna fattar beslut över huvudet på invånarna och bryr sig inte ens om att tillfråga dem innan besluten fattas. Vi utsätts för en politik som är totalitär.

Under hösten 2015 öppnades tio boenden för ”ensamkommande” i kommunen. Dessa boenden har service dygnet runt av någon anledning och nästan en personal per två personer. Servicen har hotellstandard och allt är gratis.

Nu kommer ytterligare boenden för ensamkommande att öppnas snart. Över nittio procent av de ensamkommande är unga män och de kommer att placeras i skolor eller annan verksamhet eftersom politikerna vill att de ska bo här i all framtid och ta över landet från svenskarna.

Man räknar med att anställa ytterligare ca 200 personer som ska arbeta på dessa boenden. Var de kommer att ligga finns det inga svar på än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s