Halnagårdens gästhem i Töreboda blir asylboende #asylkaos

Migrationsverket har tecknat avtal om två nya asylboenden i Töreboda. Informationen om dessa asylboenden är dock bristfällig eftersom media och kommunerna ofta försöker dölja vilka som ligger bakom, var man öppnar asylboenden hur beslutsgången har varit etc.

Det innebär att allmänheten för det mesta svävar i okunnighet vad som sker i den egna kommunen och vad som sker i landet. Det är först när gatubilden börjar förändras som de inser att något har hänt i samhället och det är först när de med egna ögon ser eller hör om social oro, ökad brottslighet och annat som de börjar reagera.

Allvaret med den demografiska omvandlingen där svenskarna snart blir i minoritet i sitt eget land har de flesta ingen aning om. De vet inget om skillnaden i födelsetal mellan svenskar och vissa invandrargrupper och kan därför inte räkna ut vilka konsekvenserna av stor invandring blir.

halnagardens-gasthem
Blivande asylboende

De styrande politikerna bedriver en politik som innebär att man undergräver det svenska Sverige och ersätter befolkningen med migranter från tredje världen. Politikerna får ofta god hjälp av asylprofitörer som inte skäms för att de medverkat i förstörelsen av vårt land.

Bakom allt detta finns regeringen och deras politruk Anders Danielsson på Migrationsverket.

Nu öppnar ytterligare två asylboenden i Töreboda. Det ena öppnar i f.d. Halnagårdens gästhem som ska ta emot 46 asylsökande. Gästhemmet ägs av Halnagårdens gästhem HB. Det företag som kommer att driva asylboendet är Avoinen AB som också driver asylboendet i Undenäs (i Karlsborgs kommun) med 220 platser. I Undenäs bor ca 230 invånare, ungefär lika många som det bor asylsökande där.

Ytterligare ett asylboende med 30 platser ska öppna i Vikaskog, Beateberg. Om det är på herrgården eller i någon annan byggnad är oklart. (Den som vet kan tipsa oss!)

Kommunen kommer inte ens att informera närboende om dessa asylboenden för att minimera risken för kritik. Det är så det fungerar i det totalitära Sverige. Eftersom informationen är så bristfällig ökar också risken för att felaktiga uppgifter sprids, men det är då huvudsakligen politikernas och medias eget fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s